מסע פוקימון- האם אתם מכירים/משחקים? אם לא הנה הסבר ומערכת (לא חייב) למסע פוקימון
נ.ב אני עברתי את הליגה במסע פוקימון עם חבר שלימסע פוקימון. מזה?מסע פוקימון זה ש2 ילדים ומעלה (ככה אני אוהב לא חייבים) משחקים שהם מאמני פוקימון, ממציאים לעצמם הרפתקאות, (מי שרוצה יכול לבקש ממני אני יעשה עלילה בשבילכם) מנצחים במכונים ובליגה, ופוגשים מאמנים להילחם נגדם. אני ממליץ לראות פרק או 2 מהסדרה ולהבין.אופן המשחק:בתחילת המשחק בוחרים מה רוצים ליהיות: מאמן-מכונים/מתאם-תחרויות סרט/מגדל לנצח בתחרות המאמנים הגדולה/ריינג'ר-להגן על פוקימונים/איש רע (מאחד הצוותים) (אפשר להמציא)- להשיג את כל האגדיים/צייד פוקימונים או מאמן מכון. ואז תתחילו לשחק! (8 מכונים. 5 מאמנים בליגה. 4 תחרויות סרט ואז הפסטיבל הגדול. ותחרות מגדלים אחת ענקית.)הנה המלצה!מערכת למסע פוקימון
לכל שחקן יש כרטיס מאמן: שם כתובים שמו, מספר התגים\סרטים\רמת מאמן, פוקימונים, וכו'.
דוגמה לכרטיס מאמן ריק.
את השם כותבים בראש הכרטיס, את מרכזו מחלקים לשש ושם כותבים את שמות הפוקימונים. את התגים\סרטים\ ממספרים במקום התגים (למטה).
בתחילת כל מסע בוחר השחקן אם ברצונו להיות מאמן, מתאם או סייר.
המקצוע היחיד שיכול לשלב מתקפות הוא המתאם, וגם זה רק באימונים או בשלב ראשון של תחרות.
בכל עיר נמצא מרכז סיירים, שם הוא יכול לקבל משימות. סייר לא יכול להחזיק ביותר משתי משימות. כשסייר מסיים משימה הוא מקבל מספר מסוים של נקודות ניסיון ופרס. פרס להיות כל דבר מלבד נקודות ניסיון ופוקימונים.
בין כל עיר חייב להיות קטע מעבר קטן (או גדול) כמו מערה, יער, נהר וכו'.
בשלב מסוים דרכי שלושת החברים נפרדות (הם עדיין יכולים לדבר בפוקיטצ').
מתאם: אחרי חמש סרטים הוא הולך לתחרות תיאום גדולה שאחרי המוקדמות יש בה 3שלבים כמו בתחרות רגילה
מאמן: ליגת פוקימונים אחרי שמונה תגים, ליגה כמו במשחקים. (לא כמו בסדרה) (שבליגה יהיו קרבות רציניים!)