Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאור. מין: רוב הזמן (;
    הסבר על הסיפור-
    טוב זה לא סיפור אלא סידרת קטעים, שכל אחד מהם מחולק לחלקים (למשל פרק 1, מתחלק ל-1.1, 1.2 וכו'). בכל פרק מוצגת חקירה בעקבות מקרה מוות מסויים.
    לקחתי השראה מ-csi.

הקדמה לפרק 1-
    עיתונאי צעיר בשם בוב טועם מעדן חדש של דודו הנודע כמשווק מעדנים מוצלח. הוא נתקף בחילה ומקיא את נשמתו במקום, אך זה לא סוף הסיפור.
    הוא מגיע לביתו ושם נתקף עיוותים מוזרים בפניו, ומאבד שליטה על איברי גופו. הוא מפרכס על הריצפה למשך כמה ימים וגווע.
    סוכנים מיוחדים באו ובדקו את הסיבה למותו, ומצאו בדמו רעלן נדיר שהפעם היחידה שמישהו נתקל בו אי פעם היה בסרט כושל משנות ה-60, בו הוצגו מיתות מבויימות, ואחד השחקנים באמת מת.
    הם בדקו מה גרם לכך וגילו רכיבים של המעדן בדם העיתונאי, הם פנו היישר לדודו, אך התברר שלא הוא ייצר את המעדן הזה אלא אחד העובדים שלו. כשנשאל לשמו, הוא נורה בשלוש יריות מדוייקות להחריד- במרכז הראש, בחזה ובמרכז הבטן. הוא מת במקום. צוות הסוכנים פותח בחקירה.

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    וואי רעיון יפה תמשיך נשמע מענין

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    וג'טה יקירי, קרא חוקים, הקדמה אסורה.
    אבל הרעיון חמוד, תכין פרק, ואז אני אפתח לך.

4. משתמש מנוסה
    שם: ליאור. מין: רוב הזמן (;
    קודם כל תודה למנהל שפתח חזרה את הסיפור, להבא אקרא את החוקים בדיקדוק
    והנה חלק ראשון של פרק 1, פרק 1.1

פרק 1.1- החשוד המיידי
    צוות החקירות שהגיע בזה הרגע לחקור את דודו של הקרבן הראשון, העיתונאי, חזה במותו עם שלוש יריות מדוייקות וקטלניות. הם פתחו בחקירה.
    לא היה להם קצה הכי קלוש של החוט, עד שהפתולוג- ניתו, הגיע.
    "טוב תשמעו, הוצאתי את הקליעים והכנסתי לחורים שהם יצרו חומר יציקה, תיכף תדעו בדיוק מאיפה הוא נורה. דרך אגב, זיהיתם אותו?" שאל.
    "כן" ענה הסוכן ג'יי רום "השם של הקרבן הוא מוטי חזן. הוא ניהל את החברה הענקית הזו. ולפי המידע שמצאנו עליו, לפחות מיליון אנשים ברחבי אמריקה מצאו לפחות 3 מניעים כל אחד למה להרוג אותו בגלל איכות המעדנים שלו, ואלו רק באמריקה!"
    "אוקיי, אז תתרכזו רק בסיטואציה של הרצח" אמרה פתאום הסוכנת ג'יין "שאלנו אותו מי ייצר את המעדן, הוא עמד לענות ופגעו בו הקליעים, די ברור שהיצרן הוא הרוצח, לא?"
    "או שהמשווק הראשוני, שהביא את הדוגמיות" ענה ג'יי "אבל זה קצה חוט הגיוני, שהרוצח הראשון ישתיק את מי שילשין עליו. טוב רק צריך לברר מי ייצר את המעדן".
    "לא צריך!" נשמע קול והסוכנת רוז הגיעה "כבר בדקתי מהחקירה הקודמת, יש לנו ביקור בסיאטל, כי היצרן 'ג'ון קייג' מורני' גר שם"
    "טוב אז תסעו לשם. זו נסיעה של מינימום 5 שעות, כשתחזרו כבר אני אדע את הזווית ירייה"
    הסוכן קייג' והסוכנת ג'יין יצאו לנסיעה לסיאטל על מהירות של 200 קמ"ש. בדרך הם החליפו כמה מילים על הקשר שהיה בינהם ונקטע בפתאומיות מצד ג'יין. קייג' ניסה בפע המיליון לברר מה גרם לה להפרד ממנו.
    "נו, היינו ביחד 3 וחצי שנים, ופתאום בלי שום אזהרה נפרדת ממני. רק תאמרי לי למה! מגיע לי לדעת!" הוא אמר בתחנונים
    "לא. אני לא יכולה לספר" היא ענתה בהחלטיות אבל קולה רעד מתחת לכל השכבות של העמדת הפנים, וקייג' זינק על ההזדמנות לשבור אותה, אך לפני שהספיק היא הניחה לו אצבע על הפה ואמרה "תתרכז, אנחנו בסיאטל".

הם נסעו לבית היצרן. כשהם הגיעו, הדלת הייתה נעולה.
    "אף בי איי!" צעק קייג' ודפק בחוזקה "תפתח את הדלת מייד!". כשלא נענה, הוא בעט בדלת ופרץ אותה. הוא וג'יין נכנסו פנימה בנשק דרוך, אבל לצערם, לא מצאו את הרוצח, אלא את גופתו של החשוד המיידי, ג'ון קייג' מורני, מושחתת עם סכין כשחור במצחה מבסר על פגיעת כדור ישירות במצח.
    "טוב" אמרה ג'יין "נראה שהחשוד שלנו, הפך לקרבן..."

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •