פרק 1 הגניבה
"אתה בטוח שזה יצליח?" שואל הנער בעל הכובע.
"אני משוכנה שזה יצליח!" אומר הנער השני בעל הקרחת והבגדים הקרועים.
שני הנערים מתחבאים בתוך במעבדה של הפרופסור המפורסם, הנערים יודעים מה הם הולכים לעשות הם רק לא בטוחים איך זה יגמר.
דלת המעבדה נפתחת ומתוך נכנסים שלושה נערים, שני בנים ובת אחת.
"הו שלום לכם!" אומר הפרופסור.
"שלום הפרופסור!" אומרים הנערים בכל מרוגש.
"הינה הפוקדורים שכל כל חיכיתם להם!" אומר הפרופסור.
הנערים נגשו על הפוקדורים ובחנו את הפוקדורים, כל אחד מהם בחר אחד.
"לפתע שני הנערים יצאו ממקום המסתור שלהם "תנו לנו את כל הפוקדורים שלכם!" צעק היד הקרח ובידו הוא החזיק רובה טעון.
הנערים והפרופסור הניחו על השולחן את כל הפוקדורים שהיו להם.
"ג'רמי אסוף את כל הפוקדורים מהלחן ושם אותם בשק!" אומר הילד הקרח.
ג'רמי בעל הכובע התחיל לאסוף את הפוקדורים במהירות שיא.
"תודה על הפוקדורים!" אמר האיש הקרח, הוא הוציא מכסו כדור עשן וזרק אותו על ריצפת החדר.
העשן נתן לשני הנערים הזדמנות לברוח והם נצלו אותה, הנערים יצאו מן המעבדה ורצו בכל כוחם.
הם רצו על היער שהיה מאחורי המעבדה, לפתע האיש בעל הקרחת נעצר.
"טוב תודה על הפוקימונים!" אומר האיש בעל הקרחת לג'רמי.
"אבל אמרתה לי שתיתן לי פוקימונים!" אומר ג'רמי.
"אתה יודע מה אני אתן לך משהו! אני אתן לך אגרוף!" האיש בעל הקרחת נותן מכה חזקה לג'רמי ומפיל אותו על הרצפה.
האיש בעל הקרחת מתחיל לרוץ אבל הוא לא רואה שיש לו חור בשק ושני פוקדורים נופלים ממנו.
ג'רמי קם מהאדמה וניגש אל הפוקדורים, הוא מרים את שני הפוקדורים ומכניס אותם לכיס.
עד היום בצהריים ג'רמי היה בצוות E אבל עכשיו הוא לבד בעולם, ג'רמי הוא יתום משפחתו נהרגה בטעונה שצוות גלקטי גם לה.
ג'רמי היה מסתובב ברחובות חסר בית אבל יום אחד הוא פגש איש מוזר שהחליט להכניס אותו לצוות E ולשמור עליו.
כעבור כמה שנים האיש ההוא ניפטר והיחס הטוב שג'רמי קבל נעלם, והיום ג'רמי נישאר לבד ללא כלום.
הוא פחד לחזור אל העיר כי הפרופסור ראה אותו ובטח יזהו אותו ויתפסו אותו, ג'רמי רצה לבדוק מה יש בפוקדור אבל בחיים שלא לא היה לו פוקימון והוא פחד שהפוקימון יעשה לו צרות.
ג'רמי פנה לעבר הפרץ הגדול, לפתע הוא ראה עונית משא פתוחה ללא איש בסביבה
הוא רץ עליה וניכנס הוא התחבא באחת החדרים בספינה, כעבור כמה זמן ג'רמי נירדם.
כעבור המון זמן ג'רמי התעורר הוא הצליח לצאת מן הספינה, השמש כבר שקע .
ג'רמי הלך להסתובב האי שעליו הוא הגיע, הוא הלך החוף ולפתע הוא ראה את האיש בעל הקרחת.
"בובי אני מזמין אותך לקרב!" צרח ג'רמי.
"בסדר בו ניראה מה אתה יודע לעשות!" אומר בובי.
"טוב פוקדורים על תאכזבו איתי!" אמר ג'רמי בלבו, הוא זרק את הפוקדורים ואמר "צא מי שיצא!"