הסיפור הזה היה אגדה באיזה פורום.
היה אמור ליהיות פארודיה על 300 אבל החלטתי להפוך את זה לאגדי.
העונה השנייה עדיין לא נגמרה, והחלטתי שלא להמשיך אותה בפורום הראשון שהסיפור פורסם בוא כי נדב עלה לי העצבים איתו וזה סיפור מעפן [נדב שתוק בבקשה ואל תגיב]
בכול מקרה העונה הראשונה ממש לא משהו העונה השנייה שנדב ואני כתבנו היא מצויינת!
אני מודה שבלי נדב הסיפור היה מפגר אבל זה מה שמרגיז אותי.
קיצר במקום לזבל לכם בשכל תקראו בבקשה כדאי שתוכלו להבין גם בעונה השנייה.
כול יום יוסף עוד פרק.
טוב במקום לחפור לכם פשוט תקראו וזהו ><"
וזה נכון שהפרקים נורא מביכים ומושפעים מהסרטים אבל אמרתי כבר שהם גרועים בהתחלה אז אני מבקש תגובות בהתאם.
) לפי איך שמבינים פה הסיפור הוא פארודייה על הסרט "300". אבל כדאי להבין ולצחוק פה אין אף צורך בלראות\להכיר את הסרט.
תקציר: אוטקו - קון, הפורום שחי בשלום שנים רבות ופוליטיקה... הוא היה הפורום שחי בשלום הכי טוב, בפקודו של המייסד, אלעד. אלעד היה ידוע לשמצה בחוכמתו וביוזמתו. הוא היה הלוחם אוטאקו הכי טוב וכולם כינו אותו "סאסקה" [Sasuke]. דע שאנימה - פיל הוקמה [פורום דמיוני כע?] ותונות של משתמשים התמלאו בה. היה להם מילניונים של משתמשים ולאוטאקו היה רק 300 משתמשים. הם כינו מכוון טוב ליבנו, האוטקואים. אך... מי הפוקד המייסד של אנימה - פיל? אני, אייל אוטאקו ברמה "אנימיסט" גם השתתף במלחמה. כולם כינו אותי בהתחלה "תות חריף ברוטב" אבל עכשיו הם מכנים אותי כ"גמד לבן". חוויתי את המלחמה ואני יספר לכם את סיפור המלחמה הגדול...
פרק ראשון: הכרזת המלחמה
כול האוטקואים בסבבה, מגיבים בלי הבחנה. אך פתאום בהתחברותו של אלעד ראה מישו מהמורחקים מחובר. וכנראה שכולם שמו לב. כולם התאספו סביבו ליד פורום ספאם. "מי אתה?" שאל אלעד. הגיב לו הבחור המורחק המוזר: "אני ליאור". אלעד התפלא: "נתנו לך באן תמידי! איך חזרת?" אני הצטרפתי לאנימה - פיל [אמר ליאור] ושם די טוב... יש שם עוגיות... לא חשוב.. קיצר המייסד שלח אותי להודיע לך שהוא רוצה לעשות איתך עסקה. אלעד שלף את חרבו והחזיק אותה בידו וכוון על צוואר ליאור "מה העסקה? [!]" שאל אלעד. ליאור הודיע לו: "האתר שלכם יתמלא בנובים ובבאגים וגם בלאגים עד שישרף ולא היה נותר ממנו דבר ואתם תבואו עלינו ותקבלו עוגיות חינם. או שזו הכרזת מלחמה". אלעד מאוד התלבט, כול המשתמשים אמרו לו "תגן על הפורום שלך". גם אני אמרתי את זה. אך אלעד הסתכל עלי בסגנון של "?" ונענתי לו את הראש בתור תשובה שלילית שזו עסקה לא טובה. אלעד אמר לכולנו לשלוף את כלי הנשק שלנו ועשינו זאת. ליאור התחיל להזיע וצעק: "זו רק העובדה שלי! זה טירוף מוחלט!" אלעד לחש לו: "טירוף?" ואז עבר לצעקה: "זה פורום אוטאקו!!!" ובעט אותו לפורום ספאם. ליאור צעק: "רגע?... איך זה הגיוני?.. יש לנו עוגי[!]יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווות... ואז לא נשמע כיאלו לא היה. אלעד הסתכל עלינו המשתמשים, שלף את חרבו שנית, המנהיג הדגול וצעק "זו היתה הכרזת מלחמה!!!" ואז כולנו הרמנו את כלי הנשק שלנו ואני צעקתי "Who Let the Dogs out"? וכול שאר המשתמשים הדגולים, הנובים..., הספאמרים...., המנהלים... צעקו "וואו! וואו! וואו!". אז הבנתי, מה זה דגולות, ומה זה מנהיג... אלעד פנה אלינו ואמר: "מעניין מאוד מי המייסד המפקד שלהם....". אנחנו בנינו את חומת האש שלנו והתכוננו למלחמה... של אנימה... פיל...
תם תם תםםם!