חשוב מאוד
טוב חלטתי ליעץ לכם איזה פוקימונים כדי שתעשו להם פיתוח כדי לתת לכם אולי כיוון
Guille
כמו שכתבתי לך בפרטי כל הפייקים שעשיתה עד עכשיו נחשבים כהתאבדות על משהו לא בטוח בכלל
אבל אם אתה רוצה לקחת משהו שהסיכוי להצליח איתו טוב קח את החתול ותוציא לו התפתחות הכי טובה שאתה יכול החתול נראה הכי נורמאלי.
TheChosenOne
טוב המצב שלך מצויין אבל אתה צריך לחשוב בחוכמה אין איך לנצל את המצב הטוב הזה, הפוקימונים שאני ממליץ שתעשה לאחד מהם פיתוח זה או
החתול שעשיתה בהתחלה שהוא לא העדפה ראשית שלי כי הוא לא נראה 100 אחוז
או
הכלב, שאתה יכול לעשות לו התפתחות נדירה שתפיל את כולם, משהו מפלצתי
או
הפינגווין, שאני חושב שגם הוא בחירה טובה.
בקשר לקקטוס ולסביבון אני חושב שהם טיפה בעייתיים ובחירה בהם היא טיפה לקחת סיכון, אבל זה רק ההמלצות שלי.
Kodak
המצב שלך גם לא רע, כן יש פייקים שהם לא שיא, אם אתה רוצה לנסות ולהצליח אני ממליץ לך לקחת את הפינגווין ולעשות לו התפתחות מפוצצת או שתיקח את הברווז, שניהם בעלי פוטנציאל, הסביבון בעייתי טיפה, לא רואה לאן הוא יכול להתפתח, החתול גדול מדי, הפייק שיוצר בועות הוא גם לא שיא והוא גדול מדי, ולכן אני ממליץ לך בין הפינגווין לבין הברווז
~Poke Chef~
מצבך גם טוב מאוד, יש לך בתכלס פוקימונים טובים, אז אני ממליץ לך לעשות התפתחות או לחתול שעשיתה בהתחלה שעליו אני ממליץ לך הכי הרבה, או לקחת את הפייק קוף שעשיתה היום שהוא הימור אבל הימור טוב, ההזדמנויות שלך ירדו כי הפסדתה תחרות אחת, אבל עדיין מה שאני אומר רק בגדר המלצה בלבד ואתה יכול לעשות מה שאתה חושב
123harel123
בשבילך יש לי שלושה אפשרויות טובות, או לקחת את הסוס ים שהוא נראה לי אחת הביחרות הכי טובות לתחרות של מחר או לקחת את הפינגוון שגם הוא לא רע ולעשות לו התפתחות או באפשרות ממש ממש שבה לוקחים סיכון זה הברווז, בתכלס אני ממליץ את סוס הים
mamoswine
אתה הפסדתה שתי שלבים, אבל יש לך מזל שאתה עושה פייקים טובים, נראה שאתה הולך לעלות לגמר על פי ההצבעות אבל אי אפשר לדעת עם המשתמשים בפורום, אני ממליץ לך לעשות התפתחות לבואש שעשיתה או לפייק כלב, הסופגנייה פשוטה מדי ואני לא חושב שאפשר להוציא ממנה איזה משהו מקורי או מיוחד, אני ממליץ בעיקר על הבואש סוג אש.
כל מה שכתבתי פה זה רק בגדר המצלה של דעתי האישית, אתם לא חייבים להקשיב לה, אתם יכולים לעשות איך שאתם רוצים, אני רק מנסה להראות לכם את הרעיונות שלי, בהצלחה עם הכנת הפייקים