Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 23 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 336
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    שנייה רגע אחד!
    אחרי הגמר יהיה שוב קורס כזה?
    כי אני אבוא מוכן!

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kodak צפה בהודעה
    שנייה רגע אחד!
    אחרי הגמר יהיה שוב קורס כזה?
    כי אני אבוא מוכן!
    על איזה קורס אתה מדבר?

3. לא ברור בכלל
    לא קורס אלה כאילו מה שאנחנו עושים עכשיו!
    כאילו מה שאתה עושה הפעילות

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kodak צפה בהודעה
    לא קורס אלה כאילו מה שאנחנו עושים עכשיו!
    כאילו מה שאתה עושה הפעילות
    בתכלס מחר אחרי הגמר הנושא הזה יסגר, אני חוזר לחיים רגילים של לימודים כאילו אין מחר.
    בתכלס יכול להיות שאני אביא לFakeBoy את לנושא האימונים שאני חשבתי עליו, בתכלס אם יהיה ביקוש בפסח יהיה מסטאר פייק 2, אבל כלום לא בטוח

5. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    בהצלחה בגמר הראל!
    תודה אחי
    אי אפשר להגיש מחר בשמונה ככה? זה חתיכת עבודה ..

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי 123harel123 צפה בהודעה
    תודה אחי
    אי אפשר להגיש מחר בשמונה ככה? זה חתיכת עבודה ..
    לא עד מחר ב6 וחצי, אין מה לעשות תתמודד, תקדיש לזה זמן

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Po zon אתה כל הזמן אומר שיוצא לי נדיר אבל אף אחד חוץ מ1 לא אמר שהתקדמתי איך זה יכול להיות?*
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Poke Chef~ צפה בהודעה
    Po zon אתה כל הזמן אומר שיוצא לי נדיר אבל אף אחד חוץ מ1 לא אמר שהתקדמתי איך זה יכול להיות?*
    הפעם האחרונה שאמרתי שיצא לך נדיר זה על החתול הראשון שעשיתה בתחרות, כל השאר אמרתי שיצא טוב, אני חושב שהשתפרתה, לא יודע איך אחרים לא ראו את זה

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    גם על הזה עם היהלום בראש אמרת.. וכניראה המשתפרים מכלום לגרוע..
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. The eternal hunters
    שם: אילן
    זה לא מכלום לגרוע!
    לי הייתה רמה ויש לי רמה יותר גבוהה עכשיו

אתה נשארת באותה רמה לא רואים התקדמות בפייקים שלך

הראל התחיל עם רמה נמוכה ההתפתחות וההתחלתי הוכיחו שהוא השתפר

דסו זה דסו

קודאק כן צריך שיפור הוא לא כלום והוא לא גרוע יש לו רמה נמוכה צריך רק לשפר אותו קצת

אז לפני שתשוויץ תחשוב מול מי אתה משוויץ כי אתה מעליב פה אנשים
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

11. משתמש מנוסה
    ~Poke Chef~
    זה לא מכלום לגרוע, זה ממשהו לטוב.

בתכלס התחרות הזו קשה, הרבה פה איכזבו אותי, חשבתי שתפציצו בחצי גמר, אבל רק מעטים עשו את זה

12. משתמש מנוסה
    חשבתי בהתחלה אני העשה איזה אגדי אבל אז מצאתי אותו:
    זה אחד מהפייקים הישנים שלי, הוא מבוסס על המפלצת מלוך נס, שזה סוג של אגדה אז הוא נחשב אגדי.
    מקווה שהוא טוב

13. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ציטוט פורסם במקור על ידי 123harel123 צפה בהודעה

אני מצטער להודיע לך שהודעה זו היא ספאם טהור! היזהר לפעם הבאה.
    ובהצלחה בגמר!
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

14. משתמש מנוסה
    בוקר טוב של גמר!

הריח של הגמר כבר באויר ואני החלטתי לכתוב מילות פרידה לתחרות כי היום בערב אני לא אספיק לכתוב אותן, אז אני אכתוב אותן עכשיו. דבר ראשון שהתחלתי את התחרות לא האמנתי שהיא תצליח, חשבתי שזה יהיה עוד כישלון, והפעם באמת הופתעתי לטובה, הרבה באו, אולי כי התחרות הייתה פתוחה ורק החלקים האחרונים היו עם הדחות. אז תודה לכל המשתמשים שלקחו חלק בכל הבאטלים ובכלל בפעילות של התחרות.
    עכשיו אני כתוב אחד אחד למשתמשים, Kodak שהתחלנו את התחרות הכנתה פייק יפה, אבל הוא היה גדול ומגושם, ראיתי שיש עוד הרבה עבודה, אבל עם הזמן הפייקים שלך קיבלו צורה וגודל, וכמו שראיתה שככל שהפייק קטן וההצללה יותר טובה והצבעים יותר טובים הפייק טוב יותר, עברתה שינוי גדול, למרות שהרבה לא ראו, יש עוד דרך, והיא תהיה קשה יותר, אבל בסוף היא תשתלם לך. ~Poke Chef~ אתה אחד הפרויקטים האישיים שלי עוד מיימי הקורס, השתפרתה מאוד, אני חייב להגיד שהרמה שלך עלתה בצורה מדהימה השתפרתה מאוד בהצללה, אפילו שהאחרים לא ראו ולא פירגנו, ואני חושב שאתה צריך טיפה יותר להתאמץ, טיפה יותר להשיקע, להראות שיש גם מקוריות וגם פיקסול טובים. Guille אתה גם עברתה שיפור, אבל לא גדול, אתה הזנחתה טיפה את עניין הפייקים ואני רואה את זה, אתה חייב להתאמן ולהתאמן הרבה, כשאתה מבסס פייק על חיה אתה חייב שיהיה דמיון בין הפייק לחיה, כמו שאתה רוצה דינוזאור אז צריך להיות דימיון לדינוזאור, ואתה חייב להיות מקורי, אתה חייב, תחשוב קצת מקורי, תחשוב משהו שיפתיע את המשתמשים ואת הצופים בפייק שלך, משהו שיעורר את המשחקים במשחק הפייק שעוד יהיה לך לרצות לתפוס את הפייקים שלך. 123harel123 אתה משתמש עם רמה! אני חייב להגיד שבאמת יש לך בסיס מצויין הבעיה שאין מקוריות, חסרה הרבה פעמים מקוריות ומחשבה. כמו במשימה ש השילוב חיה וחפץ שמתה ברווז והגלגל לא היה בכלל חלק מהגוף של הברווז אלא נראה משהו נפרד, וחשבתי שאולי תשלב, אתה חייב ללמוד ליצור את השילוב בין המקוריות לפיקסול, כי אתה טוב בזה, רק צריך לחשוב על מקוריות.
    TheChosenOne אתה עושה פייקים מצויינים, באמת חבל על הזמן, הבעיה היחידה והגדולה שלך שאין לך מסגרת טובה לפייקים, כאילו הם יפים, אבל לפעמים שאני שוכח שהם פייקים, לפעמים חסרה להם הנגיעה שעושה אותם פוקימונים, ולפעמים יש פעמים שאתה קולע בול, בקורס ראיתי שקצת תפסתה את הרעיון שאני מדבר עליו עכשיו כמו במשימת החפץ וזו עם הפינגווין והחתול ולפעמים אתה מאבד את זה, חשבתי שתעלה לגמר אני חייב לומר את זה בכנות, הופתעתי שלא עליתה, אני חושב שזה בגלל שלפעמים הפייקים שלך לא נראים כמו פוקימונים, אני ממליץ לך לדעת על מה אתה מבסס כל פייק שלך, ככה תהיה לך המסגרת הראשונה, ולפעמים אולי תוסיף איזה חפץ כל עוד אתה יודע שהוא מתקשר 100 אחוז לגוף ושהוא חלק בלתי נפרד מהפייק. may-chan אני לא מכיר אותך כל כך לא ראיתי הרבה עבודות שלך, אני יכול להתרשם מהמקוריות שלך, אבל בתחום של הפיקסול עצמו יש עוד עבודה, בצבע במבנה, אם היית מה ההתחלה פה היית לומדת את זה יותר. mamoswine גם אותך אני לא מכיר, על סמך העבודות שלך יש הרבה כישרון והרבה מקוריות, חבל שאתה מביא פייקים מפעם ולא עושה עוד פייקים, אני ממליץ לך לפתוח פייקדקס ולפעמים את כל העבודות שעשיתה, זה יהיה נחמד, בתכלס אני לא יודע מה להמליץ לך, לא מצאתי בעיה ספציפית שמפריעה לי, הייתי שמח לראות עוד עבודות שלך.
    וזהו, אמרתי את דעתי, שמח שהייתם פעילים, והמשך יום נעים, נפגש בגמר היום בשעה שש וחצי!

15. לא ברור בכלל
    תודה!
    ורציתי לשאול אם הפייק הזה טוב
    (לא קשור לאגדי)
    כדי לדעת אם השתפרתי

Spoiler ספוילר

עמוד 20 מתוך 23 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •