פורסם במקור על ידי
INV
אני +- סיימתי תמשחק היו חסרים לי רק אגדיים של אוונטים ושלושת הכלבים האגדיים,חוץ מהם לכדתי את כולם בלי קודים אז אני יענה לך בדיוק
1.אין צורך בלעשות שמירה חדשה,פשוט מאוד תפעיל במקום באימולטור הרגיל תיכנס להחלפות,תפעיל את המשחק ותיכנס לשמירה בקובץ(לא שמירה במשחק)השמירה לא תפעל לך אם אתה עושה את זה דרך WinDS Pro אינלי מושג למה זה פשוט לא פועל דרכם
2.באמרלד עיר הקרבות זה האפשרות הכי טובה אבל אם אתה ממש לא רוצה אז תעשה תחרויות שלהם יש מדריך מצויין של Pichu Chan,לא זכור לי אם יש בלינקייה,פשוט תחפש בגוגל אוגדן המדריכים של Pichu Chan
אם לא תחרויות אז תמיד אפשר ללכוד את כל ההואן דקס שברגע שיודעים לעשות החלפות זה ממש לא קשה,אין צורך בדיאוקסיס ובג'יראצ'י ככה שאין בעיה של אוונטים
3.אין טריק או דרך לעבור את עיר הקרבות,הדבר הכי טוב שאפשר לעשות באימולטור שאני עשיתי זה לשמור כל קרב,לדוגמא:
בפירמידת הקרבות שמרתי כל קומה
בצינור הקרבות כל חדר שמרתי(הייתי חוזר בשמירה אם יצא לי חדר לא משהו)
במגדל הקרבות כל קרב לשמור
במפעל הקרבות כל קרב לשמור
בזירת הקרבות כל קרב לשמור
בזה של הטורנירים שברח לי השם שלו לשמור כל קרב
בטירת הקרבות כל קרב לשמור
כמובן שכל השמירות הם דרך האימולטור בלבד ולא דרך המשחק,אם אתה מפסיד אתה פשוט חוזר בשמירה עד שאתה מנצח,יש כאלה שבאמת מתסכלים אותך,בד"כ תסתכל תמיד אחרי הרצף של הקרבות באיזה רצף אתה כדי לדעת מתי לקחת את הצוות המושלם נגד מוח המתקן כדי שלא יקרה מצב שבו אתה תקוע מולו ואתה פשוט לא יכול לנצח בכל דרך אפשרית שניסית