Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
  1. משתמש מנוסה
    1. על מנת להשתמש באימולטור החלפות , חייב שהשמירה שלי תהיה מהסוג של האימולטור החלפות ?
    כי יש לי שמירה די טובה , אם כ 10-15 פוקימונים ברמות 50 מפותחים לגמרי .
    אני חייב להתחיל מחדש על מנת שתהיה לי חיבור בין האימולטור ההחלפות ?

2. מה עושים עכשיו ? סיימתי את הליגה , ואני די משתעמם , ואני סתם מאמן פוקימונים לרמות 50 .
    יש מאמנים / מה לעשות מלבד עיר הקרבות ?

3. יש מדריך על עיר הקרבות ? איך לעבור וכו'... ?

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    1. אני לא מתמצא בזה אבל לא נראה לי זה סך הכל אותו אימולטור

2. לא אין מה לעשות

3. פשוט תלך לכל מתקן ותילחם בו זהו אין עוד מה לעשות שם
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש סופר ספאמר

4. משתמש מנוסה
    קודם כל אין לך כותרת עיניינית מה שאומר כותרת שמתקצרת את תוכן השאלה אם תמשיך בכותרות כאלו ינהלו לך את הנושאים
    לגבי השאלות
    1. עד כמה שידוע לי צריך להתחיל מהתחלה
    2.אם אתה משחק בברקת אז יש לך פוקמונים נוספים שאתה יכול לתפוס דוגמאת לטיאוס להילחם קרבות חוזרים מול מאמננים בכללי ומאמני מכון בפרט וכמוון לתפוס את כל הפוקמונים ע"י החפה

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    אני +- סיימתי תמשחק היו חסרים לי רק אגדיים של אוונטים ושלושת הכלבים האגדיים,חוץ מהם לכדתי את כולם בלי קודים אז אני יענה לך בדיוק
    1.אין צורך בלעשות שמירה חדשה,פשוט מאוד תפעיל במקום באימולטור הרגיל תיכנס להחלפות,תפעיל את המשחק ותיכנס לשמירה בקובץ(לא שמירה במשחק)השמירה לא תפעל לך אם אתה עושה את זה דרך WinDS Pro אינלי מושג למה זה פשוט לא פועל דרכם
    2.באמרלד עיר הקרבות זה האפשרות הכי טובה אבל אם אתה ממש לא רוצה אז תעשה תחרויות שלהם יש מדריך מצויין של Pichu Chan,לא זכור לי אם יש בלינקייה,פשוט תחפש בגוגל אוגדן המדריכים של Pichu Chan
    אם לא תחרויות אז תמיד אפשר ללכוד את כל ההואן דקס שברגע שיודעים לעשות החלפות זה ממש לא קשה,אין צורך בדיאוקסיס ובג'יראצ'י ככה שאין בעיה של אוונטים
    3.אין טריק או דרך לעבור את עיר הקרבות,הדבר הכי טוב שאפשר לעשות באימולטור שאני עשיתי זה לשמור כל קרב,לדוגמא:
    בפירמידת הקרבות שמרתי כל קומה
    בצינור הקרבות כל חדר שמרתי(הייתי חוזר בשמירה אם יצא לי חדר לא משהו)
    במגדל הקרבות כל קרב לשמור
    במפעל הקרבות כל קרב לשמור
    בזירת הקרבות כל קרב לשמור
    בזה של הטורנירים שברח לי השם שלו לשמור כל קרב
    בטירת הקרבות כל קרב לשמור
    כמובן שכל השמירות הם דרך האימולטור בלבד ולא דרך המשחק,אם אתה מפסיד אתה פשוט חוזר בשמירה עד שאתה מנצח,יש כאלה שבאמת מתסכלים אותך,בד"כ תסתכל תמיד אחרי הרצף של הקרבות באיזה רצף אתה כדי לדעת מתי לקחת את הצוות המושלם נגד מוח המתקן כדי שלא יקרה מצב שבו אתה תקוע מולו ואתה פשוט לא יכול לנצח בכל דרך אפשרית שניסית

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי INV צפה בהודעה
    אני +- סיימתי תמשחק היו חסרים לי רק אגדיים של אוונטים ושלושת הכלבים האגדיים,חוץ מהם לכדתי את כולם בלי קודים אז אני יענה לך בדיוק
    1.אין צורך בלעשות שמירה חדשה,פשוט מאוד תפעיל במקום באימולטור הרגיל תיכנס להחלפות,תפעיל את המשחק ותיכנס לשמירה בקובץ(לא שמירה במשחק)השמירה לא תפעל לך אם אתה עושה את זה דרך WinDS Pro אינלי מושג למה זה פשוט לא פועל דרכם
    2.באמרלד עיר הקרבות זה האפשרות הכי טובה אבל אם אתה ממש לא רוצה אז תעשה תחרויות שלהם יש מדריך מצויין של Pichu Chan,לא זכור לי אם יש בלינקייה,פשוט תחפש בגוגל אוגדן המדריכים של Pichu Chan
    אם לא תחרויות אז תמיד אפשר ללכוד את כל ההואן דקס שברגע שיודעים לעשות החלפות זה ממש לא קשה,אין צורך בדיאוקסיס ובג'יראצ'י ככה שאין בעיה של אוונטים
    3.אין טריק או דרך לעבור את עיר הקרבות,הדבר הכי טוב שאפשר לעשות באימולטור שאני עשיתי זה לשמור כל קרב,לדוגמא:
    בפירמידת הקרבות שמרתי כל קומה
    בצינור הקרבות כל חדר שמרתי(הייתי חוזר בשמירה אם יצא לי חדר לא משהו)
    במגדל הקרבות כל קרב לשמור
    במפעל הקרבות כל קרב לשמור
    בזירת הקרבות כל קרב לשמור
    בזה של הטורנירים שברח לי השם שלו לשמור כל קרב
    בטירת הקרבות כל קרב לשמור
    כמובן שכל השמירות הם דרך האימולטור בלבד ולא דרך המשחק,אם אתה מפסיד אתה פשוט חוזר בשמירה עד שאתה מנצח,יש כאלה שבאמת מתסכלים אותך,בד"כ תסתכל תמיד אחרי הרצף של הקרבות באיזה רצף אתה כדי לדעת מתי לקחת את הצוות המושלם נגד מוח המתקן כדי שלא יקרה מצב שבו אתה תקוע מולו ואתה פשוט לא יכול לנצח בכל דרך אפשרית שניסית
    קודם כל תודה שענית בצורה כזה D;
    אחרי הכל הצלחתי להחליף , רק נשארה בעיה קטנה .
    למה אחרי שאני מחליף ושומר את המשחק , אני לא יכול לפתוח את המשחק בצורה רגילה ? (אם האמלטור הרגיל , אלא שעכשיו אני מצליח רק אם החלפות)
    נערך לאחרונה על ידי Yakov4, 12-03-2010 בשעה 06:32 AM

7. משתמש מנוסה
    אתה לא יכול לפתוח באימולטור הרגיל כי הוא גרסה יותר ישנה

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Golden Boy צפה בהודעה
    אתה לא יכול לפתוח באימולטור הרגיל כי הוא גרסה יותר ישנה
    הא אוקי ,
    ועוד 2 דברים קטנים , באימולטור הרגיל המשחק רץ לי כ 300%-350% באימולטור ההחלפות הוא רץ 280%-300%
    איך אני מגביר תמהירות ?
    או שאי אפשר ?

ובקשר לרביה , שמתי את Wynaut (התת-התפתחות של וובפט) אם דיטו , על מנת שיוציא לי עוד Wynaut , כמה זמן לוקח לזה ?
    כי עברתי בינתים איזה 4-5 פעמים תליגה שוב , והתאמנתי .
    אז כמה זמן לוקח לזה ?
    נערך לאחרונה על ידי Yakov4, 12-03-2010 בשעה 12:36 PM

9. משתמש מנוסה
    בקשר לאימולטור אין לי מושג,לי זה עובד על 500~600%,כנראה זה סתם תלוי במהירות של המחשב,תנסה לשחק בלי קול אולי זה יגביר מהירות(אני אומר הכל בהנחה שאתה משחק כשאתה לוחץ על הרווח כי זה מגביר תמהירות באימולטור בgba)
    בקשר לרבייה,אתה מתכוון כמה זמן ייקח עד שהוא יצא מהביצה?או עד שתקבל ביצה?
    בקשר לצעדים בשביל שהוא יבקע אתה צריך ללכת 5120 צעדים,בקשר לרבייה,הוא לא יכול להתרבות,רק אם תשים וובפט ודיטו יצא לך ווינאוט מהביצה

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי INV צפה בהודעה
    בקשר לאימולטור אין לי מושג,לי זה עובד על 500~600%,כנראה זה סתם תלוי במהירות של המחשב,תנסה לשחק בלי קול אולי זה יגביר מהירות(אני אומר הכל בהנחה שאתה משחק כשאתה לוחץ על הרווח כי זה מגביר תמהירות באימולטור בgba)
    בקשר לרבייה,אתה מתכוון כמה זמן ייקח עד שהוא יצא מהביצה?או עד שתקבל ביצה?
    בקשר לצעדים בשביל שהוא יבקע אתה צריך ללכת 5120 צעדים,בקשר לרבייה,הוא לא יכול להתרבות,רק אם תשים וובפט ודיטו יצא לך ווינאוט מהביצה
    בקשר לרביה , אוקי תודה . - הכנסתי אותם לבית בדרך 117 , הם עולים שם רמות... אני צריך לעשות משהו בישביל שזה יעשה רביה ? או שזה גם מעלה וגם עושה רביה ?

בקשר למהירות , איך אני מכבה את הסאונד ?
    נערך לאחרונה על ידי Yakov4, 12-03-2010 בשעה 05:54 PM

11. משתמש מנוסה
    אתה לא צריך לעשות כלום,זה גם מעלה וגם עושה רבייה,בשביל שתבין הנה דוגמא:הדיטו שלי נשאר כל הזמן במכון הרבייה וכשאני צריך אני מכניס את הפוקימון השני בשביל הרבייה ואני כמעט כל הזמן הכנסתי והדיטו שלי עלה כבר איזה 30 רמות(ולא ברמות הנמוכות,הוא צריך להיות עכשיו רמה 70 ומשהו)
    בקשר לסאונד,תסתכל בסרגל כלים תבחר ככה Options>Sound>Mute וזה משתיק אותו,אם אתה רוצה תבחר Off ואז אתה לא צריך ללחוץ רווח בשביל להגביר מהירות והמהירות תהיה הרבה יותר גבוהה אבל זה סתם מעצבן לשחק ככה נגיד במצבים של Fly וכאלה

12. משתמש מנוסה
    אוקי ,
    ובקשר ל"אוונטים" של דיוקסיס ומיו , איך אני עושה ? מלבד קודים , לא סובל קודים
    חחח כל פעם אני חושב על עוד שאלה O.o
    זה כמו טריוויה

13. The eternal hunters
    שם: אילן
    וואו כמה אי הבנה יש פה ווינאט לא יכול להתרבות הוא פוקימון תינוק הם לא מתרבים
    פוקיוני אוונט = קודים אין דרך אחרת

לגבי ה300% מה אתה מתלונן לי יש משחקים שפועלים ב20% ואני לא מתלונן (באימולטור Wii)
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

14. משתמש מנוסה
    בקשר לווינאוט הסברתי לו לא הבנתי מה רצית Xd
    פוקימוני אוונט אין ממש ברירה,זה או קודים או כלום אם אתה משחק במחשב

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    וואו כמה אי הבנה יש פה ווינאט לא יכול להתרבות הוא פוקימון תינוק הם לא מתרבים
    פוקיוני אוונט = קודים אין דרך אחרת

לגבי ה300% מה אתה מתלונן לי יש משחקים שפועלים ב20% ואני לא מתלונן (באימולטור Wii)
    אם תסתכל למעלה רשמתי ש ה ב נ ת י ...
    נראה לי סיימתי אם האשלות בסך-הכל .
    נשאר רק העניין של ההחלפה , אני בא להחליף מאדום אש לברקת וזה רושם לי לפני שההחלפה התחילה שהמשתמש לא מוכן , ושמתי באדום אש פיג'יוטו וצ'רמנדר רמות 10 ... וניצחתי את גרי

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •