Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

נושא: נחש הים

1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    זה הסיפור הראשון שלי אז תעזרו לי בבקשה לשפר אותו

פרק ראשון:

"מהר תביא את המצלמה!" אמרתי "מיד אדוני" אמר נער הסיפון, זו הפעם הראשונה שראינו אותה, המפלצת הנוראית, נחש הים. רגע אחרי מצאתי את עצמי על החוף, בוהה בשחפים החולפים על פניי ומנסה להבין מה קרה, ומה יקרה.
    קוראים לי ג'ק לואיס, חוקר טבע וצלם סרטי טבע, אם לא הבנתם מה קרה אני אסביר לכם, כבר שנים אני חוקר את הטירנוזאורוס מימיוס או בקיצור נחש הים, שריד מתקופת הדינוזאורים שככל הנראה שרד את פגיעת המטאור הענק לפני 64 מליון שנה, ונשאר חי עד היום. עכשיו אני בבית חולים, מנסה להתאושש ממה שקרה שעות ספורות קודם ומנסה לתאר את היצור שתקף אותי. "...עדיין צוותי החילוץ מנסים לאתר את נפגעי התהפכות הספינה באוקיינוס השקט, חוץ מג'ק לואיס הניצל ונסחף לחופי אוסטרליה..." אמר קול הבקע מן הטלוויזיה, "שטויות" צעקתי וזרקתי את מגש האוכל שלי על הטלוויזיה מרוב כעס. "היא אמיתית, אני ראיתי אותה!"אמרתי לאחות שבאה לנקות את הבלגאן, "סליחה"אמרתי "קצת נסחפתי", "זה בסדר" אמרה האחות שלפי פניה רואים שהיא לא מרוצה מכל העניין. "אני שונאת את העבודה הזאת" סיננה האחות,שיצאה בכעס מן החדר וטרקה אחריה את הדלת, "אני חייב לשלוט בכעס הזה" הזכרתי לעצמי, "זה לא הפעם הראשונה שאני כועס סתם על משהו".
    "עבר כבר חודש ועדיין אין ניצולים או לפחות גופות!" אמר מנכ"ל חברת החילוצים "פוסידון" לעוזרו הנאמן, "חייב להיות איזשהו רמז לנסיבות האסון, כל רמז" לפתע נפתחה הדלת ואיש לבוש אפודה שחורה נכנס לחדר "רוצים רמז, אני אתן לכם רמז" אמר האיש המסתורי, "יש לי מידע שלא תמצאו במקום אחר..."
    המשך יבוא

נ.ב הפרקים הבאים (אם תרצו) יהיו יותר ארוכים כי זה היה קצר...
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. משתמש מנוסה
    שם: על כיסא בחדרי...
    נחמד מאוד.

כן עדיף שתאריך את הפרקים יותר.
    השילובים שלי:

3. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    Originally posted by Kor3n@Aug 13 2008, 04:43 PM
    זה הסיפור הראשון שלי אז תעזרו לי בבקשה לשפר אותו

פרק ראשון:

"מהר תביא את המצלמה!" אמר ג'ק "מיד אדוני" אמר נער הסיפון, זו הפעם הראשונה שראינו אותה, המפלצת הנוראית, נחש הים. רגע אחרי מצאתי את עצמי על החוף, בוהה בשחפים החולפים על פניי ומנסה להבין מה קרה, ומה יקרה.
    קוראים לי ג'ק לואיס, חוקר טבע וצלם סרטי טבע, אם לא הבנתם מה קרה אני אסביר לכם, כבר שנים אני חוקר את הטירנוזאורוס מימיוס או בקיצור נחש הים, שריד מתקופת הדינוזאורים שככל הנראה שרד את פגיעת המטאור הענק לפני 64 מליון שנה, ונשאר חי עד היום. עכשיו אני בבית חולים, מנסה להתאושש ממה שקרה שעות ספורות קודם ומנסה לתאר את היצור שתקף אותי. "...עדיין צוותי החילוץ מנסים לאתר את נפגעי התהפכות הספינה באוקיינוס השקט, חוץ מג'ק לואיס הניצל ונסחף לחופי אוסטרליה..." אמר קול הבקע מן הטלוויזיה, "שטויות" צעק ג'ק וזרק את מגש האוכל שלו על הטלוויזיה מרוב כעס. "היא אמיתית, אני ראיתי אותה!" אמר לאחות שבאה לנקות את הבלגאן, "סליחה" אמר ג'ק "קצת נסחפתי", "זה בסדר" אמרה האחות שלפי פניה רואים שהיא לא מרוצה מכל העניין. "אני שונאת את העבודה הזאת" סיננה האחות,שיצאה בכעס מן החדר וטרקה אחריה את הדלת, "אני חייב לשלוט בכעס הזה" הזכיר לעצמו ג'ק, "זה לא הפעם הראשונה שאני כועס סתם על משהו".
    "עבר כבר חודש ועדיין אין ניצולים או לפחות גופות!" אמר מנכ"ל חברת החילוצים "פוסידון" לעוזרו הנאמן, "חייב להיות איזשהו רמז לנסיבות האסון, כל רמז" לפתע נפתחה הדלת ואיש לבוש אפודה שחורה נכנס לחדר "רוצים רמז, אני אתן לכם רמז" אמר האיש המסתורי, "יש לי מידע שלא תמצאו במקום אחר..."
    המשך יבוא

נ.ב הפרקים הבאים (אם תרצו) יהיו יותר ארוכים כי זה היה קצר...
    פרק יה ומהנה
    9/10 לא יוד יש משהו חסר

4. משתמש מנוסה
    תודה אני ימשיך^_^
    ε(●̮̮̃•̃)з

5. משתמש מנוסה
    מאוד יפה, תאריך קצת את הפרקים.

6. משתמש מנוסה
    תודה על התגובות^_^
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. ~TyLeR~
    Guest
    לא אהבתי את הפרק שלך,הוא התחיל משום מקום ולא הבנתי כלום בו,מאיפה הגיע ג'ק ומה הסיבה שלו במקום הזה...ויש קפיצות בסיפור שלך...אבל ת'כלס התחלת עם רעיון נחמד..

• משתמש מנוסה
    תארים.

אם אתה הולך לכתוב את הסיפור מגוף ראשון- תכתוב אותו מגוף ראשון ><" אל תכתוב ג&#39;ק אמר,

תכתוב, אמרתי.....

O:

יש כמה סוגים של מספרים,
    [מספרים, לא סופרים ><]
    תחיליט אם אתה דמות בסיפרו,
    או שאתה המספר יודע הכל [ככה זה נקרא...]

זה מאוד יעזור אם תחליט ><"

צריך תארים כפי שאמרתי,

נחמד.

בהתחלה הייתה בעיה עם הדו שיח..
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

• משתמש מנוסה
    אהבתי את הרעיון של הסיפור
    או שאתם זוכרים אותי כ:
    Ranger
    Evil-metal
    Devil_Cage

Best Songs in THE WORLD
    Breaking Benjamin-Blow Me Away
    Metallica-The day that never come
    System of a Down-BYOB

• משתמש מנוסה
    תודה אני יתייחס לביקורות
    ε(●̮̮̃•̃)з

• ~TyLeR~
    Guest
    מתי יהיה הפרק הבא?

• משתמש מנוסה
    מחר והחלטתי לעשות את הסיפור בגוף ראשון
    ε(●̮̮̃•̃)з

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •