Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26
  1. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    זה הכל לפי איך שאתם רואים את זה.

2. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    היטמן עשה על זה כתבה פעם, איך שהאגדיים הם לא באמת אגדיים.
    אתה צודק, זה באמת מוגזם שזה אפשרי לנצח את ארסאוס...
    הוא אמור להיות אלוקים לא?

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

3. משתמש מנוסה
    מה זאת אומרת אגדיים לא באמת אגדיים? אפשר קישור לכתבה? הצלחת לסקרן אותי חח...
    אני חושב שהגעת לאותה נקודת מחשבה שלי. אני לא יכול לבטא את זה, אבל אם נחשוב על זה קצת לעומק, זה מוגזם.

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Wolf Team Kiker צפה בהודעה
    ו-stm למה מתקפה סופר אפקטיבית עליו? אני זוכר שתקפו את ארכאוס מלא פוקימונים במתקפת רעם...
    לפני זה, הוא יצר את תכשיט החיים ע"י זה שהוא הוציא ממנו לוחיות שמגנות עליו מפני מתקפות חשמל: אדמה, דרקון, עשב וחשמל (ואולי עוד סוג ששכחתי).
    ככה, לא הייתה לו לוחית שתעזור לו מול מתקפות חשמל ולכן זה היה אפקטיבי עליו.
    המילה "סופר" אולי לא הייתה הכי מתאימה, הכוונה שהוא לא יכל להתגונן מול המתקפות.

5. משתמש מנוסה
    כן, אבל הוא אליל....

6. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    ציטוט פורסם במקור על ידי GhosTFace צפה בהודעה
    מה זאת אומרת אגדיים לא באמת אגדיים? אפשר קישור לכתבה? הצלחת לסקרן אותי חח...
    אני חושב שהגעת לאותה נקודת מחשבה שלי. אני לא יכול לבטא את זה, אבל אם נחשוב על זה קצת לעומק, זה מוגזם.

הנה:
    http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=2655

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

7. משתמש מנוסה
    אתה ממש טועה. הם לא נלכדו, כמו שכבר הסבירו לך. ומה שאמרת על פוקימוני התחושה הוא בדיוק כמו שאמרו לך על הרג'ים. בכל מקרה, אני לא רואה סיבה למה אי אפשר ללכוד פוקימון כמו ארטיקונו, למשל. הפוקימון האגדי שנראה אי פעם תחת שליטתו של מאמן הוא הדארקראי של טאקוטו, והרג'ים של ברנדון. הארטיקונו של נולנד לא נלכד, אלא רק התחבר. כל השאר ש"נשלטו" זה רק בגלל חפצים שלהם (לחפצים עצמם) יש כוח הקשור לאגדיים. אבל אם אתה מסתכל על זה מזוית אחרת, אתה רואה שכל פוקימון אפשר להביס. אז נכון, הם חזקים יותר. אבל תמיד אפשר להביס אותם.
    מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.

8. suicide,the real pain!!!
    שם: פרטי לא?
    ציטוט פורסם במקור על ידי stm צפה בהודעה
    לפני זה, הוא יצר את תכשיט החיים ע"י זה שהוא הוציא ממנו לוחיות שמגנות עליו מפני מתקפות חשמל: אדמה, דרקון, עשב וחשמל (ואולי עוד סוג ששכחתי).
    ככה, לא הייתה לו לוחית שתעזור לו מול מתקפות חשמל ולכן זה היה אפקטיבי עליו.
    המילה "סופר" אולי לא הייתה הכי מתאימה, הכוונה שהוא לא יכל להתגונן מול המתקפות.
    אני זוכר דווקה שהוא הוציא את הלוחיות של הסוגים עשיו,מים,אש(3 סוגי ההתחלתיים),חשמל שייחבר בניהם קשר סטטי ודרקון בישביל עוצמה.
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

9. משתמש מנוסה
    דרך אגב, אל תוכיח את עצמך לפי הכתבה של היטמן. היא ממש לא נכונה. דבר ראשון, אף אחד לא אמר שפוקימון אגדי חייב להיות אחד בעולם. זה ההוכחה לכך שהטענה הראשונה שלו שגויה. דבר שני, ברור שיהיו הרבה לאטיאס ולאטיאוס, הרי הם זכר ונקבה, שכן הם יכולים להתרבות. וגם מובן שמיוטו הוא חסר מין, היות והוא פוקימון שנוצר ע"י האדם, והוא מעין שיבוט. ההוכחה הנוספת היא שהוא טען שזו משימה בלתי אפשרית ללכוד פוקימון אגדי. אני לא יודע מה אתכם, אבל במשחק זה די קל. וגם הדוגמא שהוא נתן שגויה; נולנד בחיים לא תפס ארטיקונו, אלא רק התיידד איתו. וברנדון הצליח לתפוס את הרג'ים, ולכו תדעו למה. זה לאו דווקא אומר שהוא הביס אותם. יכול להיות שהוא גם התיידד איתם, והם רצו להצטרף אליו. זה יכול לקרות לכל אחד.
    מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.

10. משתמש מנוסה
    אני לא מוכיח את עצמי על פי כתבה של אף אחד בנוגע לנושא הזה.
    וגם לא אני קפצתי על הנושא של ארטיקונו ושלושת הרג'ים (ששוב, אין להם תפקיד משמעותי)
    דאקראי, לטיאס ולטיאוס גם הם אין להם תפקיד משמעותי. כלומר, הגדרתי אגדי כמו פאלקיה, דיאלגה, גיראטינה וארכאוס.

פוקימון ללכידה:
    אני מדבר על לכידה (בכל מני דרכים)....אתה יודע כמו פוקימוני התחושה, גראודון וקאיוגר (אלה עוד בסדר)
    אבל גיראטינה? כלומר, הצליחו ללכוד אותו בצורה מסויימת (בסרט ה-11) ללא שום חפץ.

פוקימונים להבסה:
    הרג'ים, רג'יגיגאס וכו' וכו'.
    אבל ארכאוס? אממממ....

זאת הכוונה שלי.

11. משתמש מנוסה
    שם: גיא
    קראתי הכל כאן ולפי דעתי זה לא כל כך מוזר ומשונה, תחזוב על זה, אם יביאו המון המון המון פוקימונים שהם סופר אפקטיווים על אחד מהאגדיים אז כנראה שהם ינצחו ואז יוכלו לתפוס את האגדיים.
    בכל מקרה לא עשו את זה בסדרה וחבל להם...
    בקיצור אני לא חושב שזה מוגזם הרבה, אולי טיפ טיפה.
    הקדשות:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לlelouch על החתימה הזו!

קרדיט לtalent man
    הFC שלי ביהלום:442716003962
    תחממו/תאכילו את הפוקימונים/ביצים בבקשה!

Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי סלמנס המלך צפה בהודעה
    גם אני אוהב לצטט!

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •