תודה שגם אותך זה הצחיק X:Originally posted by Fusion Catiteen@Aug 11 2008, 09:35 PM
תפסיקו לדבר ככה מייד.
אל תדברו ככה בפורום כי אני רשע XD
הקשיבו! הקשיבו!
קונים שני בייצים, ומקבלים נקניק מתנה!
רק היום, במחסני כמעט חינם!
יאי ^^
הצלחתי להצחיק את יונתן! D:
מה פעם קיפלת חזייהOriginally posted by triner@Aug 12 2008, 08:42 AM
אתה יודע? גיליתי שאנשים אוהבים לדבר בהליכה.
זה כאילו שאתה בא להכיר ת'הורים של חברה שלך ואתה מדבר בטלפון, פתאום אתה מוצא ת'צמך בחדר שינה, מקפל חזיות. P:
פעם ראיתי את החזייה של הספרנית - __*Originally posted by triner@Aug 12 2008, 09:59 AM
כן X:
סתם לא, אבל ראיתי דברים כאלה מליון פעמים...
אני מגיב כאן כדי להזהיר את כולם, המשתמש jacob, לאחר מספר בדיקות שביצעתי, הוא אכן, במאת האחוזים, ספיר!
ספיר, הוא מוקש, לכל חוק, סדר, יושר ורצון טוב!
מתוך כך, אני מציע למי שכעת יכול, לתת באן במידי לג'יקוב, שכן יהרוס וישמיד את כל אשר יוכל.
אפילו ניצן היקרה שלכם, כבר נתקלה בפסיק של קצה מאופיו, וקראה פעמים רבות להשעייתו.
אם אינכם מוכנים להאמין לדבריי, ולכל הסיפורים על ספיר, לפחות תקשיבו לה, ותתנו לאדם הזה באן, הוא וירוס במערכת, תודה.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
ניצן היקרה שלהם פרשהOriginally posted by Aviv@Aug 12 2008, 10:26 AM
אני מגיב כאן כדי להזהיר את כולם, המשתמש jacob, לאחר מספר בדיקות שביצעתי, הוא אכן, במאת האחוזים, ספיר!
ספיר, הוא מוקש, לכל חוק, סדר, יושר ורצון טוב!
מתוך כך, אני מציע למי שכעת יכול, לתת באן במידי לג'יקוב, שכן יהרוס וישמיד את כל אשר יוכל.
אפילו ניצן היקרה שלכם, כבר נתקלה בפסיק של קצה מאופיו, וקראה פעמים רבות להשעייתו.
אם אינכם מוכנים להאמין לדבריי, ולכל הסיפורים על ספיר, לפחות תקשיבו לה, ותתנו לאדם הזה באן, הוא וירוס במערכת, תודה.
חח מעניין, פתאום ניצן מורחקת, היה לא נושא פרישה שנמחק? מה היה כתוב בו? היא ניהלה חתימות אגב? כי אני רואה כמה תגובות שלה לגבי חתימות וניהול, ספרו לי מה התרחש כאן
אביב
ניהלתי את פנאי ובידור ><Originally posted by Aviv@Aug 12 2008, 10:37 AM
חח מעניין, פתאום ניצן מורחקת, היה לא נושא פרישה שנמחק? מה היה כתוב בו? היא ניהלה חתימות אגב? כי אני רואה כמה תגובות שלה לגבי חתימות וניהול, ספרו לי מה התרחש כאן
בכל מקרה פרשתי בגלל מריבה עם אלכס ויוסי
מדוע שתריבי עם יוסי?
אביב
זה לא משנהOriginally posted by Aviv@Aug 12 2008, 10:48 AM
מדוע שתריבי עם יוסי?
השלמתי בסוף עם יוסי ואלכס
אבל פרשתי מפה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)