Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 114
  1. מייסד האתר והפורום
    Originally posted by אינפרנט@Aug 12 2008, 05:08 PM
    מתי שהו בסדה השתמשו בSEER COLD או במקרה הטוב בBIZARD ואני מתחרפן כבר שנה מה זאת "הטלת שמים"(עברית) של צ'ריזרד חיפשתי בסרבי אבל לא מצאתי שום התקפת מעופף כזאתי אבל ראיתי בליגת אינגידו שגולם אחד עשה לנידוקינג של גרי SEISMIC TOSS יכול להיות שזה זה?
    אתה לא רושם נכון את השמות של המתקפות..

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Blizzard
    שומשה ע"י הסקיטי של מיי מספר פעמים, החל מפרק 60 בעונת האנדווס, בפרק Delcatty Got Your Tongue.
    *ספוילר*
    כמו כן גם הוויבל (איך שלא כותבים) של פול השתמש בזה בפרק Top-Down Training! שהוא מספר 40 לפי ספירת DP.
    גם ההתפתחות החדשה של מי, שהאיוי שלה התפתח לצורת הקרח החדשה שלו, השתמש במתקפה בפרק DP79 שעדין לא שודר בארה"ב.

*סוף ספוילר*
    Sheer Cold לא הופיעה באנימה.

3. מורחקים
    blizzard =
    אכן סקיטי השתמשה בה. סופה.

שייר קול הכן לא הוזכר באנימה..

הטלת שמיים =
    באנגלית זה Seismic Toss

במשחקים -
    בסדרה -

4. משתמש מנוסה
    תודה ואני חשבתי שסופה זה ICE WIND כנראה אני שיכור... בכל מקרה פעם בסדרה השתמשו ב MEGAHORN? ואם כן זה בטח היה ריידון/רהייהורן אחד וחוץ מזה השתמשו פעם בעובש פיצוץ עובש בסדרה? מכוון שחוץ מעוקץ רעל(שטחנו אותו) זנב רעל ונראה לי סייפר של ג'סיי השתמש גם פעם בניב רעל לא? אבל חוץ מאלה אף פעם לא השתמשו בהתקפת רעל בסדרה ומישהו יכול להביא פרק שהשתמשו בו בהתקפת אופל(לא להתבלבל אופל לא רוח) בסדרה ? כי לפי דעתי אף פעם לא השתמשו בהתקפת אופל

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by אינפרנט@Aug 12 2008, 09:42 PM
    תודה ואני חשבתי שסופה זה ICE WIND כנראה אני שיכור... בכל מקרה פעם בסדרה השתמשו ב MEGAHORN? ואם כן זה בטח היה ריידון/רהייהורן אחד וחוץ מזה השתמשו פעם בעובש פיצוץ עובש בסדרה? מכוון שחוץ מעוקץ רעל(שטחנו אותו) זנב רעל ונראה לי סייפר של ג'סיי השתמש גם פעם בניב רעל לא? אבל חוץ מאלה אף פעם לא השתמשו בהתקפת רעל בסדרה ומישהו יכול להביא פרק שהשתמשו בו בהתקפת אופל(לא להתבלבל אופל לא רוח) בסדרה ? כי לפי דעתי אף פעם לא השתמשו בהתקפת אופל
    תרשום את המתקפות באנגלית בשביל שאוכל לבדוק לך.
    בכל מקרה:
    ICE WIND - אש תפס לקראת סוף הוון את סנוראט. הוא משתמש במתקפה הזו מדי פעם, למשל בקרב המכון האחרון של אש בהוון.
    MEGAHORN - כן, רידון השתמש בזה בפרק DP50, שנקרא Tag! We're It...! .
    עובש פיצוץ=Sludge Bomb?
    אם כן, השתמשו בזה מספר פעמים בסדרה. בפרק Gulpin it Down! ע"י גולפין (איך שקוראים לו).
    בסרט התשיעי, בידריל השתמש בזה.
    שאקל של בוץ' השתמש בזה בעונת DP בפרק Sleight of Sand! מספר 65.
    בפרק Lost Leader Strategy! ה Swalot של רג'י (אחיו של פול) השתמש בזה בקרב נגד סטרביה. הפרק הוא מספר 66.
    כמו כן, גם בעונת DP בפרק Enter Galactic! ששודר ביום שבת האחרון בארה"ב, הToxicroak של סאטורן השתמש בזה. מספר 69.
    Sludge אגב שומשה לא מעט ע"י הקופינג של ג'ימס וגם "גז רעל", Smokescreen וSmog. המתקפות הם מסוג רעל. היו עוד לא מעט במהלך הסדרה.

מתקפות רעל:
    נשיכה, bite, מתקפה מאוד נפוצה בסדרה היא מסוג אופל.
    דארק פלוס, Dark Pulse, גם כן הופיעה בDP כמה פעמים. למשל בפרק Enter Galactic! ששודר ביום שבת האחרון בארה"ב, הToxicroak של סאטורן השתמש גם בזה. מספר 69. היא הופיעה בעוד כמה פעמים.
    Faint Attack שומשה ע"י סניזל בפרק Pop Goes the Sneasel!. מספר 265.

6. משתמש מנוסה
    תודה אני רץ לראות אבל ראיתי פוקימון בעברית וגז רעל של קופינג נקרא בערית מסך עשן שזאת התקפה שלא עושה כלום כנ"ל לגבי העובש שלו שבכלל נקרא יריית בוץ אם יש לך קלטות תראה שזה נכון ולגבי אייס ווינד בסדרה זה נראה בדיוק כמו סופה וגם בעברית לרוח קרח קראו סופה אז חשבתי שזה אותה התקפה

7. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by אינפרנט@Aug 13 2008, 01:53 PM
    תודה אני רץ לראות אבל ראיתי פוקימון בעברית וגז רעל של קופינג נקרא בערית מסך עשן שזאת התקפה שלא עושה כלום כנ"ל לגבי העובש שלו שבכלל נקרא יריית בוץ אם יש לך קלטות תראה שזה נכון ולגבי אייס ווינד בסדרה זה נראה בדיוק כמו סופה וגם בעברית לרוח קרח קראו סופה אז חשבתי שזה אותה התקפה
    מה אכפת לי מהדיבוב העברי?
    קופינג השתמש במתקפות האלה מספר רב של פעמים, בעיקר במסך עשן, אבל גם בגז רעל, שזו מתקפה שונה.
    הם גם קראו לעלי להב עלי תער.

8. משתמש מנוסה
    בסדר אבל OUTRGE זה ההתקפה שאלטירה(הברווז דרקון הזה) של דרייק השתמשה בו נגד הפוקימון של אש בקרב שלהם?(אני לא זוכר איזה פוקימון נראה לי גרובייל ) וההתקפה הזאת של גרנצ'ופ שהביסה את מרקורו של פול וגם את ההתפתחות של ברוזונג זה DRACO METEOR?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by אינפרנט@Aug 13 2008, 04:53 PM
    ההתפתחות של ברוזונג
    לברונזונג אין התפתחות כי ברונזונג הוא ההתפתחות

קרדיט לניר על ההשקעה

My Team On SS:

10. משתמש מנוסה
    נו באמת איזה מספים אתה יודע למה התכוונתי לפחות היתה גם מביא תשובה..

11. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by אינפרנט@Aug 13 2008, 04:53 PM
    בסדר אבל OUTRGE זה ההתקפה שאלטירה(הברווז דרקון הזה) של דרייק השתמשה בו נגד הפוקימון של אש בקרב שלהם?(אני לא זוכר איזה פוקימון נראה לי גרובייל ) וההתקפה הזאת של גרנצ'ופ שהביסה את מרקורו של פול וגם את ההתפתחות של ברוזונג זה DRACO METEOR?
    Outrage-
    לא מצאתי שהמתקפה שומשה באנימה.
    בקרב שציינת שומשה המתקפה Dragon Breath.

DRACO METEOR לא הופיעה באנימה.
    הגרנצ'ופ של סינת'ה השתמש במתקפות Giga Impact וDragon Rush.
    והBronzong של חבר האליט פור של ליגת שינו השתמש בGyro Ball ובFlash Cannon.

12. משתמש מנוסה
    היה התקפה שאלטירה השתמשה בו נראה לי של מנהיגתמכון המעופף המתקפה הולכת ככה: הי צונחת מגובה ענק ומלא להבות מקיפות אותה את זה תוכל למצוא? ומתי גרנצ'ופ השתמש בג'יגה ימפקט? אפשר תמונה

13. משתמש מנוסה
    שם: על כיסא בחדרי...
    מתי מישהו השתמש בגלישה? (surf)?
    השילובים שלי:

14. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    surf אני זוכר בפרק באיי המערבולות.
    Crawdaunt השתמש בזה בפרק DP79.
    רידון השתמש בזה בפרק Tag! We're It!.
    המתקפה שומשה עוד כמה פעמים.
    אגב, באופן כללי, כל פוקימון ששוחה זה נחשב למתקפה הזו, למרות שזה לא מוריד חיים. כלומר יש את surf בקרב ויש surf מחוץ לקרב כמו במשחקים. 2 המקרים נראים שונה.

Giga Impact זו המתקפה שהפוקימון מוקף כזה באור צוהב-לבן.. אין לי תמונה. זה היה בפרק Top-Down Training בעונת DP מספר 40.
    בפרק של קרב המכון שציינת אלטריה לא השתמש בהרבה מתקפות.. למעשה נראה לי רק ב-peck.
    בפרק נגד האליט פור דארק, אלטריה השתמש בDragon Breath ובSky Attack. כנראה התכוונת לSky Attack.

15. משתמש מנוסה
    ביהלום ופנינה 40 יש רק את הקרב של סינתיה נגד פול והסוף של הקרב שלה נגד האליט פור השניה באיזה פרק הקרב המלא שלהם? ולגבי Giga Impact לא מצאתי את זה שמה אתה יכול לבדוק?

עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •