Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 114
  1. משתמש מנוסה
    אוקיי ואתה יכול לעשות בירור לעומק לגבי BLAST BURN?
    ומתי ראית שWailord הוציא מהגב כי יכול להיות שזה זה
    HEAD SMAMSH שומש על ידי הדינוזאור של רואק או שזה היה מתקפה אחרת(בצורתו המפותחת)ומי במשחקים לומד את FOCUS PUCH(כי אני רוצה לדעת באמת איזה פוקימון מקבל את זה ולא כמו בסדרה שכל פוקימון רגיל/לוחם משתמש בו)

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by אינפרנט@Aug 24 2008, 07:17 PM
    אוקיי ואתה יכול לעשות בירור לעומק לגבי BLAST BURN?
    ומתי ראית שWailord הוציא מהגב כי יכול להיות שזה זה
    HEAD SMAMSH שומש על ידי הדינוזאור של רואק או שזה היה מתקפה אחרת(בצורתו המפותחת)ומי במשחקים לומד את FOCUS PUCH(כי אני רוצה לדעת באמת איזה פוקימון מקבל את זה ולא כמו בסדרה שכל פוקימון רגיל/לוחם משתמש בו)
    לא, כי אני לא זוכר פרק שיכול להיות שהמתקפה שומשה בו.

ווילורד-זה לא היה בקרב או משהו, ואף אחד לא אמר שהוא השתמש במתקפה. זה פשוט יכול להיות המתקפה הזו. למשל בפרק המיוחד שעשו שמבוסס על צינוק מסתורי, רואים שם וולורד מוציא מים מהגב שלו. אבל שוב, זה לא בהכרח המתקפה הזו אלא סתם משהו שהוא עושה.

HEAD SMAMSH? מה זה? אין שום מתקפה כזו. Roark השתמש בקרב שלו עם אש ופול באוניקס, ג'יודוד וCranidos שהתפתח ל Rampardos. אליו אתה מתכוון בדינוזאור? הוא השתמש במתקפה Zen Headbutt וHead Smash. מה בדיוק השאלה שלך?

לא הבנתי את השאלה על Focus Punch.
    אם אתה רוצה לדעת מי במשחקים לומד את המתקפה אז כנס לסרבי, מה זה קשור לנושא הזה?
    באנימה אייפום של אש ושל דון השתמשה במתקפה הזו. גם המנצלאקס של מיי השתמש במתקפה.

3. משתמש מנוסה
    מהי ההתקפה שמדידייט של מיילין השמש בו היא שיגעה גם את צ'ימצ'ר של אש וגם את סטרלביה של אש אפשר תמונה+שם המתקפה

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by אינפרנט@Aug 25 2008, 08:30 PM
    מהי ההתקפה שמדידייט של מיילין השמש בו היא שיגעה גם את צ'ימצ'ר של אש וגם את סטרלביה של אש אפשר תמונה+שם המתקפה
    מה ז"א שיגעה?
    כנס לפה:
    http://serebii.net/anime/pictures/shinou/536.shtml
    תעבור בין העמודים.
    שתראה מתקפה שנראת לך שזו היא, תגיד לי ואז אדע למה אתה מתכוון.

5. משתמש מנוסה
    בעמוד 4 שורה שלישית זה גרם לסטרלביה של אש לפספס ואז הוא חבט עם הראש באדמה זה קרה גם לצ'ימצ'ר הוא השתמש בסרטיה זה גרם לו לפספס והוא המשיך לשרוט את הקיר
    ויש לי עוד שאלה מהם ההתקפות של גליסקור של של אש(כל ההתקפות גם שהוא היה גלייגר) ואני לא רוצה תשובות לך לאתר הזה והזה או שאתם עונים או לא

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by אינפרנט@Aug 26 2008, 11:32 AM
    בעמוד 4 שורה שלישית זה גרם לסטרלביה של אש לפספס ואז הוא חבט עם הראש באדמה זה קרה גם לצ'ימצ'ר הוא השתמש בסרטיה זה גרם לו לפספס והוא המשיך לשרוט את הקיר
    ויש לי עוד שאלה מהם ההתקפות של גליסקור של של אש(כל ההתקפות גם שהוא היה גלייגר)
    Detect זו המתקפה שמדידייט השתמש בה. המתקפה הזו גורמת ליריב לא לפגוע בפוקימון שמשתמש בה. אי אפשר להשתמש בה יותר מדי פעמים ברצף. לכן גם מתישהו במהלך הקרב זה לא עבוד למדידייט והוא נפגע.

גלייגר של אש יודע את המתקפות הבאות:
    Sand-Attack
    Steel Wing
    X-Scissor

7. משתמש מנוסה
    לא המתקפה שהוא מתחמק מההתקפות שלהם אתה שמת לב בכלל? אמרתי עמוד 4 שורה שלוש באמצא סטרלביה פספס את המתקפה והמשיך לדפוק את הראש על הרצפה צ'מצ'ר פספס את ההתקפת השריטה והמשיך לשרוט את הקיר
    המתקפה שציינת אני מכיר

8. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by אינפרנט@Aug 26 2008, 07:36 PM
    לא המתקפה שהוא מתחמק מההתקפות שלהם אתה שמת לב בכלל? אמרתי עמוד 4 שורה שלוש באמצא סטרלביה פספס את המתקפה והמשיך לדפוק את הראש על הרצפה צ'מצ'ר פספס את ההתקפת השריטה והמשיך לשרוט את הקיר
    המתקפה שציינת אני מכיר
    לא ניסחת את עצמך נכון אז זה בלבל אותי.
    הם לא פספסו. הם באו להשתמש במתקפה, אבל אז הוא השתמש נגדם בלבול. הבלבול גרם להם גם להיות מבולבלים (לא תמיד זה גורם לכך) ולכן סטרביה פגע בעצמו וצ'ימצ'ר שרט את הקיר.

9. משתמש מנוסה
    נראה בסדרה DIZZY PUNCH וDOOM DESIRE ולא לבדוק בדיקה פשוטה בבוליבדיה כי את זה גם אני יכול לעשות וגם יש להם הרבה טעויות

10. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    DIZZY PUNCH משומש ע"י הבאנירי של דון מספר רב של פעמים.
    Doom Desire בהתחלה חשבתי ששומש בקרב הליגה האחרון של אש בהוון.. אבל זה למעשה Meteor Mash..
    בעצם Doom Desire זו מתקפה שרק ג'ירצ'י יכול ללמוד. הוא הופיע רק בסרט השישי, אבל המתקפה לא שומשה שם.

11. משתמש מנוסה
    כמו מתי אפשר תמונה מספר פרק

12. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    Originally posted by אינפרנט@Sep 1 2008, 05:12 PM
    כמו מתי אפשר תמונה מספר פרק

בונירי מתשמש באוזניו בשביל להשתמש באגרוף בילבול....
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

13. מורחקים
    המתקפה היא CONFUSION זה גרם לסטאריויה ולצ&#39;ימצ&#39;ר להתבלבל&#33;&#33;&#33;

14. מורחקים
    Originally posted by אינפרנט@Aug 26 2008, 07:36 PM
    לא המתקפה שהוא מתחמק מההתקפות שלהם אתה שמת לב בכלל? אמרתי עמוד 4 שורה שלוש באמצא סטרלביה פספס את המתקפה והמשיך לדפוק את הראש על הרצפה צ&#39;מצ&#39;ר פספס את ההתקפת השריטה והמשיך לשרוט את הקיר
    המתקפה שציינת אני מכיר
    לזה קוראים DETECT זה גורם ליריב להחמיץ ב100%

15. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    מישהו יודע איך אומרים Mega Drain בעברית?
    אני יודע שאמרו את זה בעברית באחד הפרקים של רוסליה ודרו....
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •