אוקיי......כנראה שאתה לא רוצה להיות דמות משנית.......
אוקיי......כנראה שאתה לא רוצה להיות דמות משנית.......
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
מייל:Liami2525@gmail.com
סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
חבל שאני לא יכול לשלוח ה"פ לרותם.
תראה......דמות משנית יכולה להיות חשובה,כמו מיכאל,ג'ייק או ברנדן-יש להם תפקיד ראשי אבל הם הופיעו מפרק 8 או משהו כזה,והם לא חלק מהחבורה(גם P ומארס הם דמויות ראשיות בצורה כלשהי-אבל הם לא חלק מהחבורה-הם אמורים להיות בקטגוריית נבלים שאני יעשה אחרי הסיכום השבועי)
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
אני צריך לעשות משהו...
אני לא אשלח את הה"פ.
מישהו מהשחקנים בגלגל המזל יכול להגיב בו
הנשק שלי זה החרב Rebellion
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
ליצירת קשר:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)