Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
    את דרגונייט כבר היה לי מלא פעמים(לא במשחק הזה, בכסף וזהב), אז החלטתי לגוון ולבחור באלטאריה.

כעת, האלטאריה שלי רמה 70
    הטבע שלה הוא נטרלי
    אימנתי אותה אימוני Ev כדי שהיא תהיה תוקפת פיסית

כעת ההתקפות שלה הן:

dragon Claw
    dragon Dance
    perish Song
    sky Attack

איך הסט?
    כשאימנתי אותה ותקפתי אויבים בעזרת הdragon Claw, ראיתי שזה מוריד יחסית מעט, אז אני שוקל אולי לשים לה Outrage במקום. כדאי?

אני מתלבט אם להשאיר את ה-perish Song שלה או להחליף אותו למכת Steel Wing כנגד החולשות של אלטאריה לקרח ואבן.

בקיצור, אלה הסטים שחשבתי עליהם: אשמח לדעת מי מהם הכי טוב(כל הצעה אחרת לסט תתקבל בברכה) בעיניכם.

סט I

outrage
    dragon Dance
    perish Song
    sky Attack

סט Ii

outrage
    dragon Dance
    steel Wing
    sky Attack

סט Iii

outrage
    dragon Dance
    iron Tail
    sky Attack

תודה מראש

* השישייה שלי בינתיים לא ל-wi-fi. אני משחק ב-ds *

2. משתמש מנוסה
    שים לה:
    altaria@ leftovers\ lum berry
    dragon dance
    outrage
    earthquake
    fire blast\ מה שתה רוצה
    EQ בשביל מתכות וFB בשביל מתכות שלא מושפעים מEQ.
    המטרה של הסט זה לבוא על פוקימון שלא יכול לפגוע באלטריה, ולהתחיל להשתמש בDD. אם יש לך מספיק (+6), אז אתה יכול להתחיל לחסל את יתר השישיה של היריב. רק מתכות יכולים להתמודד עם מתקפות דרקון, אז נשאר לך לטפל רק בהם. אחרי שoutrage נפסק, lum berry ירפה את הבלבול שלך, ואז תוכל לחסל 4 מהפוקימונים של היריב. בקשר לsteel wings, אחרי כמה DD סוגי קרח לא יספיקו לתקוף אותך וימותו מoutrage. אותו דבר לגבי אבן (או להשתמש בEQ וFB).
    <span style=\'color:blue\'>diamond FC
    1232 3739 3352</span>

<span style=\'color:gray\'>platinum FC
    4345 3922 3867</span>

פוקימונים שאני צריך כדי לגמור את הפוקדע:

3. משתמש מנוסה
    גם אפשר:
    חפץ: Life orb
    טבע: אדמאנט
    סטים:
    ~ Dragon Dance
    ~ Outrage
    ~ Earthquake
    ~ Roost / Fire Blast

4. משתמש מנוסה
    בגלל שזו לא שישייה לwi-fi, הייתי הולך על סט מספר 2
    את הסט הראשון ישר ביטלתי, כי אתה יכול לנצח כל פוקימון במשחק בפחות משלושה מהלכים מבלי להרוג גם את עצמך. Perish Song לא נחוץ
    וIron Tail פשוט לא מדויקת מספיק... עדיף לפגוע פעמיים עם Steel Wing מאשר לפספס עם Iron Tail פעמיים ויותר...

לקרבות wi-fi בעתיד, אני ממליץ לך להשאיר את Perish Song וגם Dragon Claw. לפעמים להתאבד על פוקימון זו פשוט הדרך היחידה לנצח אותו
    ואני לא ממש אוהב Outrage בגלל שתהיה חייב להשתמש במתקפה עוד פעם לפחות. במידה והיריב מוציא פוקימון ברזל בעל הגנה גבוהה, אתה פחות או יותר אבוד... Dragon Claw לאחר Dragon Dance או שניים יהיה טוב לא פחות
    ואולי להחליף את Sky Attack בPluck, פחות או יותר מאותה הסיבה של Outrage אבל אולי כדאי להשאיר אותה כי זה סטאב מצוין... לשיקולך

שמח שיש תגובות

ציטוט פורסם במקור על ידי מישו צפה בהודעה
    שים לה:
    altaria@ leftovers\ lum berry
    dragon dance
    outrage
    earthquake
    fire blast\ מה שתה רוצה
    EQ בשביל מתכות וFB בשביל מתכות שלא מושפעים מEQ.
    המטרה של הסט זה לבוא על פוקימון שלא יכול לפגוע באלטריה, ולהתחיל להשתמש בDD. אם יש לך מספיק (+6), אז אתה יכול להתחיל לחסל את יתר השישיה של היריב. רק מתכות יכולים להתמודד עם מתקפות דרקון, אז נשאר לך לטפל רק בהם. אחרי שoutrage נפסק, lum berry ירפה את הבלבול שלך, ואז תוכל לחסל 4 מהפוקימונים של היריב. בקשר לsteel wings, אחרי כמה DD סוגי קרח לא יספיקו לתקוף אותך וימותו מoutrage. אותו דבר לגבי אבן (או להשתמש בEQ וFB).
    fire blast אני לא הולך לשים לו כי אני לא רוצה לעשות סט התקפות משולב, וגם יש לי כבר את מאגמורטאר כפוקימון אש. EQ אני לא רוצה לשים לו כי זה לא מכסה את שתי החולשות שלו וגם יש לי כבר פוקימון אדמה בשישייה, נידוקינג.

ציטוט פורסם במקור על ידי nilasak צפה בהודעה
    גם אפשר:
    חפץ: Life orb
    טבע: אדמאנט
    סטים:
    ~ Dragon Dance
    ~ Outrage
    ~ Earthquake
    ~ Roost / Fire Blast
    כבר אמרתי שאין לי אותה בטבע אדאמאנט אלא בטבע ניטרלי... איפה משיגים לייף אורב?

ציטוט פורסם במקור על ידי Scyther צפה בהודעה
    בגלל שזו לא שישייה לwi-fi, הייתי הולך על סט מספר 2
    את הסט הראשון ישר ביטלתי, כי אתה יכול לנצח כל פוקימון במשחק בפחות משלושה מהלכים מבלי להרוג גם את עצמך. Perish Song לא נחוץ
    וIron Tail פשוט לא מדויקת מספיק... עדיף לפגוע פעמיים עם Steel Wing מאשר לפספס עם Iron Tail פעמיים ויותר...

לקרבות wi-fi בעתיד, אני ממליץ לך להשאיר את Perish Song וגם Dragon Claw. לפעמים להתאבד על פוקימון זו פשוט הדרך היחידה לנצח אותו
    ואני לא ממש אוהב Outrage בגלל שתהיה חייב להשתמש במתקפה עוד פעם לפחות. במידה והיריב מוציא פוקימון ברזל בעל הגנה גבוהה, אתה פחות או יותר אבוד... Dragon Claw לאחר Dragon Dance או שניים יהיה טוב לא פחות
    ואולי להחליף את Sky Attack בPluck, פחות או יותר מאותה הסיבה של Outrage אבל אולי כדאי להשאיר אותה כי זה סטאב מצוין... לשיקולך
    מה שהדגשתי בציטוט שלך גם אני מזדהה איתו ;) הקטע הוא שאני שוקל לשים לה אאוטראייג' הוא כי אני רואה שלצערי, הדרגון קלאוו לא ממש עושה ת'עבודה, ולא הורג במכה פוקימונים כמו אורסארינג ונדמה לי גם טאנגלה במאונט סילבר.
    לא חשבתי על האפשרות להחליף את סקיי אטאק בפלאק, רעיון מגניב, למרות שזה סטאב מבאס לשים אחרי שיש לי את האפשרות לשים סקיי אטאק... אני עוד מתלבט

בכל אופן, תודה רבה לכולכם

6. משתמש מנוסה
    למהלך המשחק אתה יכול להשאיר Outrage, כי זו דרך טובה לסיים מהר קרבות לא נחוצים מול מאמנים בדרכים
    אם הבעיה שלך היא פוקימונים פראיים, תשתמש בסקיי אטאק שלו X:

הרבה מזלזלים בפלאק, אבל במידה והיריב מחזיק berry, הכוח של ההתקפה מגיע ל150, ויש לא מעט אסטרטגיות שבנויות סביב הberry, אז יש סבירות די גבוהה

בוי-פי אולי זה עדיף, במשחק פחות מתבססים על הברים. למרות שאני כמעט תמיד נתקל בקרבות בשלב הזה של המשחק(לפני רד) שלפוקימונים יש ברים.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •