קרדיט לאתר:מתכונים
המחשה:
שם המאכל:בראוניז
מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
400 גרם חמאה
600 גרם סוכר
8 ביצים בינוניות או 7 ביצים גדולות
200 גרם קמח
400 גרם אגוזי מלך שבורים
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד והחמאה באמבט בן-מארי (המסתי במיקרו, זייפנית שכמוני, יצא בסדר. )
שוברים פנימה את הביצים אחת אחת תוך כדי בחישה מהירה ומתמדת
מוסיפים את שאר החומרים (סוכר, קמח ואגוזים)
מערבבים הכל לבלילה חלקה
מרפדים תבנית מרובעת (40*30 ס"מ) בנייר אפיה
שופכים לתוכה את הבלילה
אופים בתנור שחומם ל - 175 מעלות, עד שקיסם יוצא כמעט יבש. הסוד של הבראוניז - להוציא אותם רגע לפני ולא רגע אחרי, כשהמרכז שלהם עדיין קצת לחלוחי ועסיסי. ייבוש יתר הורס אותם, שימו לב!
מקררים את הבראוניז בתבנית לפני שחותכים לריבועים ומעבירים לקופסה אטומה.
הערות: בראוניז זה מאכל ידוע,תאכלו ותהנו
הערות הצופים: