Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    מטריקס דרכו של ניו \ The Matrix Path of Neo

דרכו של ניו הוא משחק מכות גוף שלישי המשלב מגוון רחב של אומנויות לחימה, שימוש בכלי נשק, וכמובן ההילוך האיטי המפורסם, משחק זה מכיל בתוכו את הסצנות משלושת סרטי המטריקס, וגם קטעים שלא נראו בסרטים, לדוגמא, בסרט כשניו מצטרף לקבוצת הלוחמים, רואים שהורידו לו מידע של קונג פו למוח אבל הם לא הראו מה ניו עבר בזמן שהמידע ירד למוח שלו, אז זאת דוגמא אחת, שלמעשה בשלבים הראשונים תילחמו בתור נינג'ה נגד כל מיני לוחמים כדי להתחזק שפה אגב זאת האכזבה שלי מהמשחק הזה, כי השלבים הראשונים משעממים לאללה, והתלבטתי אם להמשיך לשחק או לצאת

בכל מקרה, הקטעים הטובים הם בהמשך, הגראפיקה הרבה יותר טובה מהגראפיקה של enter the matrix, ההילוך איטי הרבה יותר נוח, יש כוונת!, מה שהפריע במשחק של enter the matrix, והכדורים מדויקים יותר

בכללי אני ממליץ על המשחק הזה הרבה יותר מהמשחק הקודם, הוא כיף, מגוון רחב של מתקפות והגנות, כלי נשק יותר טובים ודברים רבים נוספים שמבטיחים הנאה רבה למשחק הזה, בעיקר המאפיין הכי חשוב, כל דבר במשחק ניתן להרוס ולהשמיד, אם בועטים או עפים על הקירות, הקירות מתרסקים, או שמשאירים סימנים על הקירות, שזה אחד הדברים הכי טובים במשחק/

הורדה:

FlieFlyer

חלק 1.

סיסמא:
    www.zap-game.co.il

תמונות:

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

2. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    הם חזרו לעבוד? לול
    דרך אגב המשחק אולי נראה מעפן
    אבל הוא ממש טוב!

ממש אהבתי את הסוף
    הוא שונה מהסרט :d

3. משתמש מנוסה
    אז מה בדיוק הסיסמא?

4. מייסד האתר והפורום
    רשום לך שהסיסמא זה הכתובת של האתר. תעתיק אותו עם ה-www ותדביק במקום שרושמים בו תסיסמא.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •