זה הסיפור הראשון שלי אז תעזרו לי בבקשה לשפר אותו
פרק ראשון:
"מהר תביא את המצלמה!" אמרתי "מיד אדוני" אמר נער הסיפון, זו הפעם הראשונה שראינו אותה, המפלצת הנוראית, נחש הים. רגע אחרי מצאתי את עצמי על החוף, בוהה בשחפים החולפים על פניי ומנסה להבין מה קרה, ומה יקרה.
קוראים לי ג'ק לואיס, חוקר טבע וצלם סרטי טבע, אם לא הבנתם מה קרה אני אסביר לכם, כבר שנים אני חוקר את הטירנוזאורוס מימיוס או בקיצור נחש הים, שריד מתקופת הדינוזאורים שככל הנראה שרד את פגיעת המטאור הענק לפני 64 מליון שנה, ונשאר חי עד היום. עכשיו אני בבית חולים, מנסה להתאושש ממה שקרה שעות ספורות קודם ומנסה לתאר את היצור שתקף אותי. "...עדיין צוותי החילוץ מנסים לאתר את נפגעי התהפכות הספינה באוקיינוס השקט, חוץ מג'ק לואיס הניצל ונסחף לחופי אוסטרליה..." אמר קול הבקע מן הטלוויזיה, "שטויות" צעקתי וזרקתי את מגש האוכל שלי על הטלוויזיה מרוב כעס. "היא אמיתית, אני ראיתי אותה!"אמרתי לאחות שבאה לנקות את הבלגאן, "סליחה"אמרתי "קצת נסחפתי", "זה בסדר" אמרה האחות שלפי פניה רואים שהיא לא מרוצה מכל העניין. "אני שונאת את העבודה הזאת" סיננה האחות,שיצאה בכעס מן החדר וטרקה אחריה את הדלת, "אני חייב לשלוט בכעס הזה" הזכרתי לעצמי, "זה לא הפעם הראשונה שאני כועס סתם על משהו".
"עבר כבר חודש ועדיין אין ניצולים או לפחות גופות!" אמר מנכ"ל חברת החילוצים "פוסידון" לעוזרו הנאמן, "חייב להיות איזשהו רמז לנסיבות האסון, כל רמז" לפתע נפתחה הדלת ואיש לבוש אפודה שחורה נכנס לחדר "רוצים רמז, אני אתן לכם רמז" אמר האיש המסתורי, "יש לי מידע שלא תמצאו במקום אחר..."
המשך יבוא
נ.ב הפרקים הבאים (אם תרצו) יהיו יותר ארוכים כי זה היה קצר...