Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33
  1. היכל התהילה
    ולהסר ספק, אני לא ביקשתי גישה לפורום מנהלים. הם שללו אותה ממני.
    לכל המעדכנים יש גישה והחליטו שלמרות שאני מעדכן, שאני לא מספיק אמין כדי להיות חלק מההנהלה.

2. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי idos055 צפה בהודעה
    עם כל הכבוד אני חושב שרותם צודק, הוא מתאר את המצב כמשתמש שמבקש באן כל כך הרבה פעמים ומקבל אותו והדבר מוצדק לחלוטין, שילמד את הלקח.

אבל רותם, היטמן עשה מעל ומעבר לפורום הזה ואני לא חושב שהדיבור הזה מגיע לו, אם משתמש כמו היטמן מבקש גישה לפורום ההנהלה, אני בהחלט חושב שצריך לספק לו אחת. מי כמוך וכמוני יודעים שהיטמן השקיע בפורום את נשמתו..
    אבל זה לא קטע של השקעה, זה פורום למנהלים והיטמן כבר לא היה מנהל... ושהוא ביקש ממני להשאר מעדכן בקבוצת 'היכל התהילה' בהתחלה לא הסכמתי אבל בסוף כן. ואחרי זה במקום לבוא ולדבר על זה שאין לו גישה בפורום מנהלים פתאום אני רואה הודעה שלו בנו"ד עד כמה ההנהלה מסריחה ושתקעה לו סכין בגב. - זה מוזר.

בקשר לשאר הדברים אפשר להתווכח שעות,
    וכמו שאני לא הייתי רוצה שמנהלים יבטלו באנים שאני נותן כך אני לא רוצה לבטל באן שאדם נתן עד שהוא יבוא ויכתוב סיבה וכו'...

חיפשתי עכשיו קצת בהסטוריית מייל שלי וראיתי את ההודעה הזאת מאיתי: "אדם אמר לי שרק אתה יכול להחזיר אותי" אז אני משער שאדם נתן את האישור לבטל את הבאן. - ורק בגלל זה.

אז, אני מוריד את הבאן.
    למרות שזה מזעזע אותי לחשוב שאנחנו יצאנו הרעים בזה ש"מילאנו" את בקשתו של איתי לקבל באן.
    אם הוא לא רוצה לקבל באן שלא יטריד אנשים בבקשות טיפשיות.

בכל מקרה,
    הבאן ירד ואתם מוזמנים להמשיך לרדת עלי ועל ההנהלה באשכול הזה עד שהנושא יתדרדר למצב יותר גרוע ואז אני או מישהו אחר נצטרך לנעול אותו.

3. משתמש מנוסה
    שם: ben
    יש לי שאלה אחת אליך רותם בקשר לקבוצות ולשינוי...

למה?

אני מקווה שתראה את זה ותענה...

4. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי LORD צפה בהודעה
    יש לי שאלה אחת אליך רותם בקשר לקבוצות ולשינוי...

למה?

אני מקווה שתראה את זה ותענה...
    הפורום הזדקן ולהוסיף קבוצה אחת כבר לא היה מתאים. אז לפני שכולם יהיו קבוצת דון והרשימה למטה של המשתמשים הרגילים תהיה יותר צבעונית מהמשתמשים שמנהלים הוחלט ע"י ועל מי שהשתתף בשיחה של ההנהלה הגבוהה לשנות את הקבוצות.

או במילים אחרות.

כי זה היה נחוץ

5. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אבל זה לא קטע של השקעה, זה פורום למנהלים והיטמן כבר לא היה מנהל... ושהוא ביקש ממני להשאר מעדכן בקבוצת 'היכל התהילה' בהתחלה לא הסכמתי אבל בסוף כן. ואחרי זה במקום לבוא ולדבר על זה שאין לו גישה בפורום מנהלים פתאום אני רואה הודעה שלו בנו"ד עד כמה ההנהלה מסריחה ושתקעה לו סכין בגב. - זה מוזר.
    אני דיברתי עם אלכס והוא אמר לי - "שאלתי את רותם לגבי ההרשאה שלך לפורום מנהלים והוא אמר לי למסור לך שהוא לא רוצה שתהיה לך גישה לפורום", וכששאלתי אותו למה, הוא ענה לי - "הוא לא סומך עלייך יותר".

ככה שאני לא חושב שבגדו בי, פשוט שזה פגע בי שבן אדם שעבדתי בסמוך לו, מתחתיו ובשבילו, מיהר כל כך לשפוט אותי ולהודיע לאלכס שהוא לא סומך עליי. מבחינתי זה אומר שאותו אחד פשוט לא מעריך/ העריך/ יעריך את התרומה שלי.

וכמה אירוני שאנחנו מדברים על איתי, על סטיב, ועל ארווין שגם רצו קצת פידבק ממך ומהמערכת ובסוף מצאו את עצמם בבאן.

סיימתי את דבריי. לילה טוב.

6. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    הפורום הזדקן ולהוסיף קבוצה אחת כבר לא היה מתאים. אז לפני שכולם יהיו קבוצת דון והרשימה למטה של המשתמשים הרגילים תהיה יותר צבעונית מהמשתמשים שמנהלים הוחלט ע"י ועל מי שהשתתף בשיחה של ההנהלה הגבוהה לשנות את הקבוצות.

או במילים אחרות.

כי זה היה נחוץ
    אוקי החלטה שלך ושל הצוות זכותך,בכל זאת הפורום שלך.
    אבל למה צבעים מדכאים

7. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    אני דיברתי עם אלכס והוא אמר לי - "שאלתי את רותם לגבי ההרשאה שלך לפורום מנהלים והוא אמר לי למסור לך שהוא לא רוצה שתהיה לך גישה לפורום", וכששאלתי אותו למה, הוא ענה לי - "הוא לא סומך עלייך יותר".

ככה שאני לא חושב שבגדו בי, פשוט שזה פגע בי שבן אדם שעבדתי בסמוך לו, מתחתיו ובשבילו, מיהר כל כך לשפוט אותי ולהודיע לאלכס שהוא לא סומך עליי. מבחינתי זה אומר שאותו אחד פשוט לא מעריך/ העריך/ יעריך את התרומה שלי.

וכמה אירוני שאנחנו מדברים על איתי, על סטיב, ועל ארווין שגם רצו קצת פידבק ממך ומהמערכת ובסוף מצאו את עצמם בבאן.

סיימתי את דבריי. לילה טוב.

אין לי מושג על מה אתה מדבר בקשר למה שאלכס אמר וזה מוזר שהוא אמר את זה.
    אני לא זוכר שאמרתי שאני לא סומך עליך יותר ובכלל לא דיברנו על זה עד שכתבת את ההודעה בנו"ד.. אז משהו פה היה חייב להתבלבל.

ולהגיד שסטיב וארווין (סלחו לי סטיב וארווין) בסך הכל רצו פידבק ממני וקיבלו באן זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי.. אבל יענו, ממש מטומטם.
    אז יופי שסטיב רצה לקבל ניהול ולא קיבל, כל הכבוד על הרצון הטוב ועל ההשקעה שהוא עשה בשביל לקבל את ה'פידבק' הזה (שוב, סלח לי סטיב, אני מנסה להבהיר נקודה.) זה אומר שאני לא צריך לתת לו באן כשהוא מקלל אותי קללות בנו"ד, בה"פ ולא'זוכר מה עוד? כנ"ל לגבי מה שארווין עשה לקראת סוף ההשתתפות שלו בפורום.
    אתה הופך אותם לתמימים שקיבלו באן בגלל שהשקיעו.

בכל מקרה,
    באמת צריך לברר מה בדיוק קרה שם שאלכס אמר לך מה שאמר כי אני לא זוכר שזה קרה.
    אם תביא את התאריך אני נקווה שההסטוריה שלי במסן עדיין נשמרה ואני אראה בדיוק מה אמרתי עליך.

עד כמה שאני מכיר את עצמי אני לא אגן על עצמי כל עוד אני לא באמת מאמין שאני צודק.
    ואם אמרתי שאני לא סומך עליך יותר זה נוגד לכל מה שהתווכחתי איתך עד עכשיו.

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    אם כבר דנים על זה מה הבעיה בצבעוניות? מילא כבר היו יותר קבוצות מאשר קבוצות מנהלים לא הבנתי למה זה הפריע בדיוק היה אפשר לראות את הוותק של כל משתמש מרק לראות את הצבע שלו והיה ברור מי מנהל ומי לא מנהל
    הזמנים היו די הגיוניים יחסית ואהבתי לראות את הטופ 5 של ההודעות צבעוני עכשיו זה נראה מדוכא ואפל הצבעים היו משהו שממש משדר משהו טוב יחסית לשחור , ירוק כהה וצהוב כהה
    רותם יש לי שאלה:
    מתי ניתן לסמוך כבר על בן אדם אחרי הכרות
    דרוש שנה וחצי כדי שמישהו יעבור מסטטוס של זר לחלוטין למוכר?

תיוגים הבנתי שאנשים שיחקו עם זה אבל למה צריך שנה וחצי כדי לקבל את היכולת אם כבר אלו של חצי שנה מבינים פחות או יותר לא לשחק עם זה

כותרת אישית- אני לא מבין מה הבעיה שישחקו עם זה הרי למנהלים זה די ברור שהם מנהלים ואנשים לא כאלו טיפשים לשים קללות (נדב הוא מיוחד)

מחיקת הודעה- מאפשר הקפצה כלשהיא פשוט אפשר לשים חוק נגד זה וזהו

הודעות -כאילו מה זה משנה כמה הודעות אפשר לשמור

הצבעים ושמות הקבוצות העניקו סוג של יחודיות לפורום חבל שזה מה שקרה באמת שחבל
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 12-12-2010 בשעה 03:39 AM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

9. מייסד האתר והפורום
    הנה מצאתי את התאריך.
    ההתנהלות הייתה ככה:
    1. אתה פרשת
    2. אני פתחתי נושא כל שהוא במנהלים.
    3. אתה צפית בנושא.
    4. מישהו אמר שאיך זה יכול להיות שאתה צופה ואתה לא מנהל יותר.
    5. גילינו את הטעות והורדנו לך את הגישה. (אני לא רואה סיבה שתהיה לך גישה לפורום מנהלים כל עוד אתה לא מנהל.... לא קשר ללסמוך או לא, פשוט ככה עשינו את זה עד היום וזה היה נראה נורמלי לחלוטין.)
    6. אתה כתבת הודעה שתקענו לך סכין בגב ועוד כמה דברים בסגנון.
    7. אלכס שלח לי קישור להודעה שלך ורשם לי אחרי זה "בגלל שחסמנו אותו מלראות את פורום מנהלים,הוא חושב שאנחנו לא סומכים עליו" (ואני מצטט מהמסן)
    8. אחרי זה עניתי לאלכס משו כמו "אבל אני סומך על עוד חצי מהקהילה" (מה שאומר שהיטמן נכלל בין אלה שאני סומך עליהם)

10. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    אז תחזיר את היטמן והכל יהיה טוב ויפה חח....

11. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי GhosTFace צפה בהודעה
    אז תחזיר את היטמן והכל יהיה טוב ויפה חח....
    מה קשור? היטמן פרש, זה לא שהורדנו אותו...
    ולתת לו גישה למנהלים עכשיו זה יהיה הדבר הכי מטופש שאני יכול לעשות במצב הזה.
    ה' ישמור, אפילו לאילון - זה שהיה מייסד שנתיים אין גישה לפורום מנהלים עכשיו.

12. משתמש מנוסה
    הוא לא ביקש שיורידו אותו למעדכנים?

13. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי GhosTFace צפה בהודעה
    הוא לא ביקש שיורידו אותו למעדכנים?
    לא. הוא ביקש להיות היכל התהילה עם גישות לפורום עדכונים - והוא קיבל.

14. משתמש מנוסה
    אני כבר מבולבל.....
    בכל מקרה, לילה טוב.

15. היכל התהילה
    תודה על שחרור איתי.
    אתה יכול לנעול.

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •