Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 33 מתוך 33
  1. מייסד האתר והפורום

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאוד מאוד חבל שכולם קופצים ודורשים וכועסים עלי מבלי בכלל לדעת כלום על מאחורי הקלעים.
    אדם חכם אחד אמר לי שזה עתיד לקרות, אך לא חלמתי שזה יבוא מאותו אדם...

איתי פנה אלי, טוען בכעס שנמאס לו מהפורום והוא שונא את זה שהפורום הפך ל"כללי מדי" ונמאס לו מהפורום. הוא פתח פורום מקביל ורצה להעביר את כל הסיקורים שלו לשם. לא נענעתי לבקשתו והוא החליט להציף לי את המסן... לנחישותו אני ושאר הפקחים החלטנו להביא לו באן לשנה... אבל כפי שאתה יודע היטמן לא היתה שום כוונה להשאיר לו את הבאן הזה בכל מצב. הבאתי לו באן בידיעה גמורה שהוא יבקש לחזור ושאני אחזיר אותו לדרישתו...

עכשיו הוא התחיל לעשות מעשה מלוכלך נוסף... הוא שלח משתמשים לדרוש ממני לשחרר אותו מהבאן וכשדיברתי איתו במסן הוא דרש להישאר בבאן...
    אין לי מושג מה הסיפור שלו. סך הכל ובלי שום גוזמה הוא ביקש באן וקיבל... לפחות עד שיתחרט.
    וכמו שרותם אמר הבהרתי לו שבכל שלב הוא יכול לבקש מרותם להוריד את הבאן...

3. משתמש מנוסה
    בקשר לאיתי,אני לא חושב שמגיע לו באן,כי הוא לא עבר על איזשהו חוק לפני שהוא קיבל את הבאן (או שאני טועה ואדם יספר לי על מה הוא עבר...)

מסן לא קשור לפורום,הוא אפילו יכול לקלל במסן ולא אכפת לי.זה לא קשור לפורום,אדם.

לא נותנים למשתמש סתם באן רק כי הוא הציף לך את המסן...הוא יכול להגיד שהוא שונא את הפורום אבל זה לא סיבה לתת לו באן.

אם עוד כמה אנשים יגידו שהם שונאים את הפורום,אתה גם תתן להם באן?

נדבר על כך בפרטי.

עריכה:

לא משנה,רותם הוריד לו כבר...

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •