קרדיט לאתר:מתכונים

המחשה:אין~
שם המאכל:עוגת שוקולד בציפוי חמאת בוטנים
מצרכים:
200 גר' שוקולד מריר
350 גר' חמאת בוטנים
להוסיף כוס פצפוצי אורז
4 ביצים
1/2 1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
4 כפות קקאו
1/2 1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס מים רותחים


אופן ההכנה:

לערבב בקערה:
4 ביצים
1/2 1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
4 כפות קקאו
1/2 1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס מים רותחים


לאפות כ30-40 דקות ב180 מעלות

ציפוי: להמיס:
200 גר' שוקולד מריר
350 גר' חמאת בוטנים
להוסיף כוס פצפוצי אורז
לערבב ולצקת על העוגה בעודה חמה...

הערות: אין~

הערות הצופים: