קרדיט לאתר:מתכונים
המחשה:יש הרבה סוגים ולכן לא אתן המחשה,כל אחד והצורה שלו.
שם המאכל:עוגיות איטלקיות
מצרכים:
כוס ורבע שקדים טחונים
כוס ורבע סוכר
רבע כוס קקאו
רבע כוס קמח
שליש כפית קינמון
1 ביצה שלמה טרופה
1 חלמון ביצה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה
מוסיפים את הביצה הטרופה ואת החלמון הנוסף, מערבבים היטב
לוקחים בכל פעם כמות של כפית אחת, ובידיים מגלגלים אותה לצורה של גליל באורך של כששה ס"מ
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, במרווחים
בעזרת שיניים של מזלג משטחים את הגליל ויוצרים פסי רוחב על כל עוגייה
מתקבל מלבן באורך 6 ס"מ וברוחב של 2 עד 2.5 ס"מ, מקושט עם סימנים של מזלג
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כעשר דקות עד גג רבע שעה, נזהרים לא לחרוך
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לגמרי לפני שמעבירים לקופסה אטומה
הערות: אין הערות
הערות הצופים: