אני רוצה לתפוס:
1)דארקראי
2)קורסיה
3)גיראדינה
4)הידוראן
5)המפותח הראשון של טירניטר
אי משחק יהלום אם זה משנה...
תודה מראש...
נכנסים לסרבי ומחפשים את מיקומו של כל פוקימון.Originally posted by talushka@Aug 14 2008, 11:26 PM
אני רוצה לתפוס:
1)דארקראי
2)קורסיה
3)גיראדינה
4)הידוראן
5)המפותח הראשון של טירניטר
אי משחק יהלום אם זה משנה...
תודה מראש...
1. דרך אירוע מיוחד של חברת "נינטדו" בארה"ב או ביפן. אבל גם דרך קודים ותוכנות עריכה.
2. אחרי השגת הנשיונלדקס עוף לעיר מכון הברזל וכנס לבית שבו יש ילדה חולה. תדבר שם עם האנשים, תצא מהבית ותדבר עם הספן שיקח אותך לאי שם האגדי נמצא. האגדי יברח בדיוק כמו הכלבים במשחקים הקודמים.
3. אחרי שאתה משיג את הנשיונלדקס, עוף לעיר וליסטון. תרד למטה לדרך שמתחת לעיר ותצמד כל הזמן לצד ימין. אתה תראה פתאום פתח חדש בדרך הזו. אתה תגיע דרך הפתח לאזור חדש שבסופו מערה. שתצליח לפתור את המבוך הדיי מסובך במערה תמצא את האגדי. אני עדין לא הצלחתי להבין את החוקיות במערה הזו.. אני פשוט נכנס כל פעם לחדר במערה עד שאני מוצא.
4. שוב אחרי השגת הנשיונלדקס תעוף לעיר מכון הקרח, תרד למטה ותדבר עם הספן והוא יקח אותך לאזור חדש לחלוטין שניתן לתפוס בו פוקימונים חדשים. תלך למעלה ותמשיך עם הדרך. אחרי כמה זמן תגיע לפיצול-להמשיך למעלה לכיוון מערה או ימינה לדרך נוספת. תלך למעלה וכנס למערה ה-ע-נ-ק-י-ת. המערה הכי מרשימה בכל המשחקים. אחד שפגשת מוקדם יותר שהגעת לאזור החדש יהיה במערה ויצטרף אליך. שתגיעו לצד השני, שזה דיי מסובך, הוא יפרד ממך. כנס לצד השני ותדבר איתו שם. הוא ילך, תצא גם אתה מהמערה. בדרך לאיפה שהייתה עברת בעיירה קטנה, תחזור אליה ותחפש בבתים את האיש הזה ותדבר גם עם אבא/סבא שלו. חזור למערה והאגדי, רמה 70, יהיה שם.
5. את לרביטר ניתן למצוא ביהלום בלבד, בעזרת הפוקאראדר בדרך 207.
בפעם הבאה תסתכל פה:
http://serebii.net/pokedex-dp/
ופה:
http://serebii.net/diamondpearl/
רק צריך לראות את כל 150 הפוקימונים, לא לתפוס אותם.Originally posted by talushka@Aug 15 2008, 12:34 PM
יופי יש לי כמה שנים טובות עד שאני יגמור את הפוקדע...
אם נלחמת בשלישיה האגדית+באנון במערה שלו+בדריפלון+בכל מאמן במשחק כולל בליגה, אתה אמור כבר להיות את פוקדע שלמה.
את כל הפוקימונים שציינת אתה מן הסתם תופס אחרי הליגה כי הם לא בשינודקס.
אולי בפלטיניום זה ישתנה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)