קרדיט לאתר:מתכונים.
המחשה:אין~
שם המאכל:בלינצ'ס לחם
מצרכים:
(בכוונה אין כמויות מדוייקות, התאימו אותן למספר הסועדים)
לחם לבן טרי, פרוס לפרוסות דקות (עדיף הפרוס המוכן, או שאתם תפרסו במכונה של הסופר, הפרוסות צריכות להיות מאד דקות)
גבינה לבנה רכה, או קוטג' - מה שאהוב עליכם
סוכר לפי הטעם
קצת תמצית וניל
חופן צימוקים, רק אם אתם מוודאים שהילדים אוהבים. בדרך כלל הם לא, אבל למבוגרים זה טעים.
2 ביצים
חמאה לטיגון
אבקת סוכר לזרייה
אופן ההכנה:
מורידים בסכין חדה את כל הקרום הקשה מסביב ל - 4 הצלעות של כל פרוסה
להשתדל לא להוריד הרבה, כי אנחנו רוצים שיישאר לנו שטח גדול
מערבבים היטב את הגבינה עם סוכר לפי הטעם, עם תמצית הוניל והצימוקים - עד שיש בלילה חלקה
לוקחים מערוך, 'ומרדדים' כל פרוסת לחם הכי דק שאפשר, פשוט מועכים אותה שתהיה שטוחה מאד
עורמים כף מלאה של מלית על הפרוסה, משטחים אותה, נשמרים לא להגיע עד השוליים
מגלגלים את הפרוסה כמו רולדה, לגליל קטן, מניחים אותו בצלחת כש'התפר' למטה.
מכינים כך את כל הכמות, מכסים את הצלחת בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות לרבע שעה, אפשר קצת יותר.
הרטיבות של הגבינה עוזרת ללחם להתייצב בצורתו המגולגלת
מחממים במחבת חמאה לטיגון
טורפים ביצה אחת או שתיים בצלחת - תלוי בכמות שהכנתם
טובלים כל גליל בביצה מכל הצדדים, ומכניסים למחבת
מטגנים עד הזהבה מכל הצדדים
מוציאים לצלחת עם ניר סופג, וזורים אבקת סוכר
מגישים איך שזה טיפה מתקרר, שלא ישרוף בפה - המלית חמה מאד.
הערות: מתאים לילדים ואני אישית אוהב בלינצס

בתאבון.