קרדיט לאתר:מתכונים.

המחשה:אין~
שם המאכל:שקדים מסוכרים במעטפת שוקולד
מצרכים:

2 כוסות שקדים מולבנים
1 כוס סוכר
שליש כוס מים
300 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
שמים בסיר קטן את השקדים, הסוכר והמים
מביאים לרתיחה, מבשלים על אש בינונית עד נמוכה תוך ערבוב מפעם לפעם, עד שכל המים מתאדים והסוכר מתחיל להתגבש מסביב לשקדים
מסירים מהאש

משמנים תבנית אפיה שימון יסודי
שופכים לתוכה את השקדים המסוכרים
מפרידים בעזרת סכין משומנת בין השקדים שנדבקו אחד לשני
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, קולים את השקדים במשך 15 דקות
להזהר לא לחרוך אותם!
מוציאים מהתנור ומקררים את השקדים

ממיסים את השוקולד המריר
טובלים את השקדים בשוקולד, ובעזרת מזלג מוציאים למגש מרופד בנייר כסף
שומרים על מרווחים
מניחים להתקרר ומעבירים לקופסה אטומה
הערות: אין~

הערות הצופים: