קרדיט לאתר:מתכונים.

המחשה:אין~
שם המאכל:קאמיש שוקולד
מצרכים:
4 כוסות קמח
1 כוס סוכר
4 ביצים
2/3 כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס צ'וקולט צ'יפס
100 גרם אגוזי מלך שבורים גס
אופן ההכנה:
מערבבים הכל יחד לפי איזה סדר שבא לכם
מתקבל בצק טיפה דביק
מרטיבים ידיים - אחרת קשה לעבד אותו לצורה הרצויה - ומחלקים לשלושה כדורים
מעצבים עם הידיים הרטובות 3 'נקניקים' ארוכים
מרפדים את המגש הגדול של התנור בנייר אפיה, משמנים אותו טיפה (אני יודעת שלא צריך...)
מניחים את שלושת הנקניקים לאורך המגש, במרווחים

אופים בתנור ב - 180 מעלות עד שמזהיב
מוציאים מהתנור, מעבירים לקרש חיתוך ומכינים סכין חדה טבולה בכוס מים קרים מהברז

פורסים לעוגיות בעובי של כס"מ וחצי עד שניים, כאשר בין חיתוך לחיתוך טובלים את הסכין בכוס המים, זה מקל על החיתוך ומונע התפוררות
מכינים 2-3 מגשים מרופדים בנייר אפיה ( הכמות המתקבלת תלויה בעובי שחתכתם את העוגיות אבל מינימום 2 מגשים )
מסדרים את העוגיות במגשים כשהן שוכבות על צידן החתוך

מחזירים לאפיה בתנור עד שהעוגיות מתייבשות ומקבלות מעטה פריך שזוף
אם יש תנור טורבו, אפשר לאפות את כל ה 2-3 מגשים יחד

מקררים מחוץ לתנור, וכשממש קר - מעבירים לאיחסון בקופסאות אטומות

כמו כל סוג אחר של קאמיש, מדובר כאן בעוגיות קשות! הן לא רכות ונימוחות בפה, אלא קרנצ'יות, וזה סוד קסמן, הגריסה הזאת בפה...

הערות: אין~

הערות הצופים: