Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 74
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [URL=http://www.siz.co.il/][/URL

לילה לפני היום הגדול שבו עידן היה צריך לעשות את ההחלטה שתקבע את מסלול חיו הוא חלם חלום, בחלום זה היה בצד אחד שלו סטיילר של ריינג'רים ובצד השני פוקדור, מאחורי הסטיילר עמדה אמו, ומאחורי הפוקדור עמד אביו
    שניהם אמרו בקרירות ''תבחר'' לפני שהספיק לזוז אפילו עבר מעליו צל שחור שגרם לו לצרוח, אה!!!!!! צרח עידן כאשר התעורר בבהלה, השעה הייתה שש בבוקר ועידן ניסה לחזור לישון, אך המון מחשבות רצו בראשו וגרמו לו לאי שקט... השעה הייתה עכשיו שש וחצי ועידן נהיה צמא, הוא ירד ממיטתו והחל לרדת לקומה הראשונה פתאום, שמע רעש זה היה אביו אילן שקרא עיתון שנקרא חדשות קאנטו, עידן התקרב אליו ולפני שהספיק להגיד משהו אביו כבר דיבר.
    ''אתה רואה את הפוקדור הזה'' אמר אביו והצביע על פוקדור שהיה מונח על השולחן,
    ''בפוקדור הזה נמצא הפוקימון הראשון שקיבלתי, אתה אולי מכיר אותו כמגמורטר אבל אני מכיר אותו עוד כמגבי'', ''מגבי הוא לא רק שותף בשבילי הוא חבר אמת, בזכותו אני מה שאני היום בזכותו, נהייתי אחד מהאליט פור ואני כמעט בטוח שגם בזכותו יום אחד, אני אהיה שוב מאסטר האליט פור, אתה יודע אמך ואני הקרבנו המון למענך, אמא פרשה כדי לטפל בך, ואני הזנחתי את האימונים, מה שגרם לי לרדת רמה באליט פור וכיום אני לא המאסטר ,אבל אל תרגיש אשם זה היה שווה את זה כי כיום יש לי ילד נהדר שבבוא היום יהיה מאמן מצויין, ומי יודע אולי גם מאסטר''.

עידן לא הוסיף מילה וחזר למיטתו ולאט לאט נעצמו עיניו... השעה עכשיו הייתה 10 ועידן ידע איזה יום היום ובכל זאת לא זז ממיטתו, פתאום עידן שמע צעדים זאת הייתה אמו, היא ישבה לידו ואמרה,
    ''אתה יודע שהייתי בגילך היה לי חלום להיות ריינג'רית פוקימונים ולעזור לכולם, שחלומי התגשם שמחתי נורא והתחלתי את מסעי, שאפתי להיות בין הטובים אם לא הכי טובה וזה קרה, ואז פגשתי את אביך התחתנו ואתה נולדת, אני כמובן פרשתי כדי לטפל בך ואביך הזניח את אימוניו'', עידן השפיל את מבטו למטה,
    ''אל תרגיש רע אני שלמה עם ההחלטה שלי כי עכשיו יש לי בן גדול, יפה וגם אני בטוחה שאתה תהיה ריינג'ר מצוין באחד הימים, טוב כדאי שתתכונן יש לך עוד שעה לפני שתיפגש עם פרופסור הסטינגס ופרופסור מייקל ותבחר מה שבעיניך הכי טוב''.
    עידן קם ממיטתו התלבש ירד למטה ורץ החוצה, הוא לא ממש ידע לאן הולך הוא פשוט רצה לברוח מהכל, תוך כדי הליכה עידן הרגיש רטט בכיס האחורי של המכנס, הוא הכניס יד לכיס והוציא את מה שהרגיש החוצה, זה היה פוקנאב והיה מודבק אליו פתק
    ''מאמא שלך שאוהבת אותך כל כך'' היה רשום בפתק הרטט המשיך ואז עידן קלט שמישהו מתקשר אליו,
    ''הלו'' ענה בקול חושש,
    ''לאן הלכת?!'' זאת הייתה אמו שהייתה מודאגת עידן לא ענה,
    ''אני יודעת שאתה מבולבל ועצבני אבל אם תלך לפרופסורים הכל יסתדר, הם מחכים לך במעבדה של פרופסור מייקל אתה תראה איך הכל יסתדר'' אמרה אמו בקול בטוח עם טיפה של זדוניות, השיחה נותקה ועידן לא בזבז רגע ורץ לכיוון המעבדה של פרופסור מייקל, מרוב התרגשות הוא לא שם לב לאן הוא הולך ופתאום בום!!! מרוב שהוא לא שם לב הוא התנגש במשהו והתעלף.

מה יקרה בהמשך מה קרה לעידן במה הוא יבחר כל זאת ועוד בפרק הבא של פוקימון הרפתקאות במחוז קאבורן

נ.ב לכל האלה שמתחו ביקורת זה הסיפור הראשון שלי אי פעם ואין לי מי שיבקר לי אותו אז סליחה על כל הטעויות ומקווה שזה יותר בסדר אם לא אני אוכל להשתפר
    נערך לאחרונה על ידי ~GOLD~, 12-16-2010 בשעה 08:07 PM

2. משתמש מנוסה
    אני צריך רעיון ללוגו וגם הסבר איך להעלות אותו אני פשוט חדש
    למי שיש רעיון שישלח לי בה''פ קרדיט ודמות בסיפור לחושב על הלוגו שיהיה טוב

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אסור שני הודעות ברציפות!
    זה דאבל ספאם תקרא חוקים!
    ולגבי הסיפור,הסיפור יפה אבל אתה עושה יותר מדי פסיקים שזה מעצבן קצת...

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    הרעיון עצמו ממש יפה.
    אתה סופר מתחיל, נכון?
    שגיאות כתיב, פיסוק, מקלדת....
    חוסר בפירוטים, אתה צריך להדגיש יותר מה הגיבור רוצה, על מה הוא מדבר.

יהיה נחמד מאוד לקרוא את זה.

נ.ב - אני מציע גם לך לקרוא את הסיפור שלי.

5. משתמש מנוסה
    אני קורא את הסיפור שלך הוא יפה אשמח אם תתן לי רעיונות איך לשפר את הכתיבה זה הסיפור הראשון שלי
    ואולי יש לך גם רעיון ללוגו כי הלוגו שלך אחלה

6. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    אם אתה רוצה, אני יכול לעשות לך לוגו, בכיף.
    שיפורים לכתיבה - יש לך אולי מסנג'ר/סקייפ שיהיה לנו יותר נוח לדבר?

7. משתמש מנוסה
    יש לי שעת אפס אז נדבר בצהריים ובנוגע ללוגו אני אתאר אח''כ מה אני בערך רוצה תודה

8. משתמש מנוסה
    פרק הבא או היום או מחר מקווה שתצפו

9. משתמש מנוסה

''אתה בסדר?'' שואל קול חלש לעבר עידן. זה היה בחור עם כובע גדול לבוש בגדים כחולים שעל פניו חיוך אדיב ולידו לוקריו שנראה מקשיב.
    ''אחח! מה קרה לי?'' אמר עידן.
    ''אתה רצתה כל כך מהר ולפני שהספקת לעשות משהו נתקעת בי. דרך אגב אני ריילי וזה חברי לוקריו''
    הלוקריו חייך אליו ובקול נחמד אמר ''לור לוקריו''
    ''אני מכיר את המבט הזה'' אמר ריילי. ''אתה הולך לקבל את הפוקימון הראשון שלך נכון?''
    ''כן'' אמר עידן ''דרך אגב מה השעה''
    ''11 וחצי'' ענה ריילי ''אוי לא אני מאחר טוב חייב לזוז''
    אמר עידן תוך כדי ריצה ושמע תוך כדי את ריילי אומר משהו 'אנחנו עוד נפגש אני בטוח' אמר ריילי. כעבור כמה דקות עידן הגיע למעבדה של פרופסור מייקל כולו מתנשף ''אהה פיו מצטער שאיחרתי'' אמר עידן.
    ''זה בסדר בטוח שיש לך הסבר הגיוני אבל זה לא מה שחשוב כרגע'' אמר פרופסור הסטינגס אני אתה יודע למה קראנו לך'' אמר פרופסור מייקל.
    ''כן, כדי שאני יחליט מה אני רוצה להיות פוקימון ריינג'ר או מאמן פוקימונים''
    ''טוב זה היה נכון בהתחלה'' אמר פרופסור מייקל ''הסיבה עכשיו היא מאוד פשוטה אתה מבין יש המון מחוזים בעולם כאלה שאפילו לא שמעת עליהם אתה מכיר את מחוז קאבורן?''
    ''לא'' אמר עידן ותהה לעצמו 'מה זה? מעניין..........."
    ''ובכן מכוז קאבורן....'' המשיך הפרופסור בדבריו ''הוא מחוז שנפתחה בו לא מזמן אקדמייה מיוחדת לריינג'רים שמשלבת אימוני פוקימון''
    ''רגע רגע רגע''עצר אותם עידן ''אתה אומר לי שבאיזה מחוז נידח שאף אחד לא שמע עליו יש אפשרות להיות גם ריינג'ר וגם מאמן איך זה אפשרי? הרי מאמן תופס פוקימונים לטובתו וריינג'ר עוזר לפוקימונים לטובתם'' אמר עידן.
    ''תן לי לסיים'' אמר הפרופסור והמשיך בדבריו ''באקדמיה זאת הסטיילר שתקבל בסיום הלימודים הוא מעיין פוקדור רב תכולתי תצטרך להחליש את הפוקימון ורק אז תוכל ללכודו ולזכות באמונו ואחר כך תחליט אם תשאירו או תשחררו לחופשי כמובן שאת אלה שתשאיר יהפכו לחברי אמת בשבילך ויעזרו לך מאוד אבל תצטרך לזכור את מטרותייך העיקריות הליגה ועזרה לכולם''אמר הפרופ' בעוד עידן נשאר עם לסת פעורה ולאחר שהתעשת על עצמו הצליח לומר רק דבר אחד ''וואו'' כעת פרופסור הסטינגס דיבר ''במסעיך תפגוש מאמנים אוייבים וחברים ההגעה למחוז קאבורן ארוכה 5 ימי הפלגה אבל לפי ההתרגשות שלך אני רואה שזה קטן עלייך את כל הטכנולוגיה וכו' תקבל בסיום הלימודים שלך אה! הנה קח'' פרופסור הסטינגס העניק לעידן כרטיס הפלגה לקארבון והמשיך בדבריו ''הכל כבר טופל המערכת של האקדמיה כבר רשמה אותך הלימודים מתחילים עוד שבוע ההפלגה יוצאת מחר מהנמל בעיר ורמיליון וסידרנו לך גם הסעה לשם עכשיו לך לארוז ולהפרד מההורים כי מחר אתה כבר לרשות עצמך'' עידן נעלם כמו טיל ורץ לכיוון הבית בכניסה לביתו עמדו הוריו עם חיוך על פניהם ''נו איך היה'' חייכו חיוך זדוני עידן לא מיהר לדבר ורק אמר ''חייב לארוז נדבר אח''כ'' ונעלם לו בתוך הבית הוריו גיחכו ונכנסו פנימה.

מחר הפרק הבא ההרפתקה ממשיכה
    נערך לאחרונה על ידי ~GOLD~, 12-16-2010 בשעה 10:37 PM סיבה: עקב הדאבל פוסט

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    זה טריפל פוסט!
    אתה יכולת פשוט לערוך את ההודעה שאחרי ההודעה של ליר(ghostface)ולכתוב בה אותו דבר,ואז לפרסם את הלוגו(בשביל לוגו אפשר לעשות דאבל פוסט)
    יכלו לנעול לך את זה,כי זאת הפעם השנייה שאתה עושה את זה בסיפור.
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

11. משתמש מנוסה
    שם: יואב
    סיפור יפה, רואים שיפור בין הפרק הראשון לשני, ואני אשמח להשתתף בסיפור.
    שם:יואב
    פוקימון: לוקאריו (ריולו) ואם אי אפשר אז אמבראון
    רוצה להיות מאמן כזה שלפעמים מגיע לגיבור ממשיך איתו קצת ואז נעלם ואח"כ שוב מופיע...
    הFC שלי בפנינה: 2880-8534-1933
    הFC שלי בלבן: 3739-9393-5029

12. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    אני רוצה להשתתף בסיפור.
    אני רוצה להיות מאמן ושיקראו לי יונתן.
    אני רוצה להיות החבר של עידן שתופס את הפוקימונים המגניבים
    אני רוצה שיהיה לי סיזור
    נערך לאחרונה על ידי scizor-x, 12-17-2010 בשעה 02:39 PM

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

13. משתמש מנוסה
    סיפור יפה מאוד.
    יש קצת בעיות פה ושם,אבל סך הכל סיפור מצוין.
    אגב,יש לי עסקה איתך-אם תשלב אותי בסיפור,אני ישלב אותך.
    הינה הדמות שלי:
    שם:ליאם.
    פוקימונים:סניבי,מדקיפ וצ'ימצ'אר.
    בקשות:שיהיה לי ולצ'רן(השותף שלי)בסוף את אותו הצוות שיש לי בסיפור שלי,ולפגוש גם דמויות מהסיפור שלי כמו קארה,בלה או ג'ייק למשל
    שותף(אם אפשר,אם לא אז תבטל אותו ותעשה שאולי אני יפגוש אותו במהלך הסיפור,במקום שהוא יהיה איתי מהתחלה):
    שם:צ'רן.
    פוקימונים:פוקאבו,טוטודייל וטריקו.
    מקווה שתצרף אותי,כדי שאני יצרף אותך
    ביי!
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

14. משתמש מנוסה
    l25 היקר אני לא מצרף כעת פוקימונים מהדור החדש זה יקרה רק אחרי המכון החמישי (דור חמישי מכון חמישי חחח) אז תשנה ולא הבנתי אתה רוצה להיות חבר של עידן מנהיג מכון יריב?

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    תראה,לא חובה שתפרסם אותי גם בהתחלה.
    אתה יכול לפרסם אותי אחרי הרבה זמן(מכון שלישי או משהו כזה,ואני מקווה שבנוגע למכונים הזמן חולף מהר)
    אגב,למה אחרי המכון החמישי?אתה יכול לעשות כמו שעושים בסדרה-אני מופיע אם פוקימון דור חמישי(נגיד שהוא היה ידוע אבל הפוקימונים שלו היו נדירים מאוד)ואז אני נותן לך סוג של ביצה שבוקעת במכון החמישי,ונגיד שמסתתר בה פוקימון חשוב מאוד,שמביא כמה מהדור החמישי אחריו(נגיד אומר להם שהוא מצא מחוז חדש איכשהו)והופך אותם לפחות נדירים,ואז אתה לוכד אחד.
    דרך אגב,קוראים לי ליאם

ליצירת קשר:

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •