[URL=http://www.siz.co.il/][/URL
לילה לפני היום הגדול שבו עידן היה צריך לעשות את ההחלטה שתקבע את מסלול חיו הוא חלם חלום, בחלום זה היה בצד אחד שלו סטיילר של ריינג'רים ובצד השני פוקדור, מאחורי הסטיילר עמדה אמו, ומאחורי הפוקדור עמד אביו
שניהם אמרו בקרירות ''תבחר'' לפני שהספיק לזוז אפילו עבר מעליו צל שחור שגרם לו לצרוח, אה!!!!!! צרח עידן כאשר התעורר בבהלה, השעה הייתה שש בבוקר ועידן ניסה לחזור לישון, אך המון מחשבות רצו בראשו וגרמו לו לאי שקט... השעה הייתה עכשיו שש וחצי ועידן נהיה צמא, הוא ירד ממיטתו והחל לרדת לקומה הראשונה פתאום, שמע רעש זה היה אביו אילן שקרא עיתון שנקרא חדשות קאנטו, עידן התקרב אליו ולפני שהספיק להגיד משהו אביו כבר דיבר.
''אתה רואה את הפוקדור הזה'' אמר אביו והצביע על פוקדור שהיה מונח על השולחן,
''בפוקדור הזה נמצא הפוקימון הראשון שקיבלתי, אתה אולי מכיר אותו כמגמורטר אבל אני מכיר אותו עוד כמגבי'', ''מגבי הוא לא רק שותף בשבילי הוא חבר אמת, בזכותו אני מה שאני היום בזכותו, נהייתי אחד מהאליט פור ואני כמעט בטוח שגם בזכותו יום אחד, אני אהיה שוב מאסטר האליט פור, אתה יודע אמך ואני הקרבנו המון למענך, אמא פרשה כדי לטפל בך, ואני הזנחתי את האימונים, מה שגרם לי לרדת רמה באליט פור וכיום אני לא המאסטר ,אבל אל תרגיש אשם זה היה שווה את זה כי כיום יש לי ילד נהדר שבבוא היום יהיה מאמן מצויין, ומי יודע אולי גם מאסטר''.
עידן לא הוסיף מילה וחזר למיטתו ולאט לאט נעצמו עיניו... השעה עכשיו הייתה 10 ועידן ידע איזה יום היום ובכל זאת לא זז ממיטתו, פתאום עידן שמע צעדים זאת הייתה אמו, היא ישבה לידו ואמרה,
''אתה יודע שהייתי בגילך היה לי חלום להיות ריינג'רית פוקימונים ולעזור לכולם, שחלומי התגשם שמחתי נורא והתחלתי את מסעי, שאפתי להיות בין הטובים אם לא הכי טובה וזה קרה, ואז פגשתי את אביך התחתנו ואתה נולדת, אני כמובן פרשתי כדי לטפל בך ואביך הזניח את אימוניו'', עידן השפיל את מבטו למטה,
''אל תרגיש רע אני שלמה עם ההחלטה שלי כי עכשיו יש לי בן גדול, יפה וגם אני בטוחה שאתה תהיה ריינג'ר מצוין באחד הימים, טוב כדאי שתתכונן יש לך עוד שעה לפני שתיפגש עם פרופסור הסטינגס ופרופסור מייקל ותבחר מה שבעיניך הכי טוב''.
עידן קם ממיטתו התלבש ירד למטה ורץ החוצה, הוא לא ממש ידע לאן הולך הוא פשוט רצה לברוח מהכל, תוך כדי הליכה עידן הרגיש רטט בכיס האחורי של המכנס, הוא הכניס יד לכיס והוציא את מה שהרגיש החוצה, זה היה פוקנאב והיה מודבק אליו פתק
''מאמא שלך שאוהבת אותך כל כך'' היה רשום בפתק הרטט המשיך ואז עידן קלט שמישהו מתקשר אליו,
''הלו'' ענה בקול חושש,
''לאן הלכת?!'' זאת הייתה אמו שהייתה מודאגת עידן לא ענה,
''אני יודעת שאתה מבולבל ועצבני אבל אם תלך לפרופסורים הכל יסתדר, הם מחכים לך במעבדה של פרופסור מייקל אתה תראה איך הכל יסתדר'' אמרה אמו בקול בטוח עם טיפה של זדוניות, השיחה נותקה ועידן לא בזבז רגע ורץ לכיוון המעבדה של פרופסור מייקל, מרוב התרגשות הוא לא שם לב לאן הוא הולך ופתאום בום!!! מרוב שהוא לא שם לב הוא התנגש במשהו והתעלף.
מה יקרה בהמשך מה קרה לעידן במה הוא יבחר כל זאת ועוד בפרק הבא של פוקימון הרפתקאות במחוז קאבורן
נ.ב לכל האלה שמתחו ביקורת זה הסיפור הראשון שלי אי פעם ואין לי מי שיבקר לי אותו אז סליחה על כל הטעויות ומקווה שזה יותר בסדר אם לא אני אוכל להשתפר