קרדיט לאתר:מתכונים.

המחשה:אין~
שם המאכל:פַארפֶה נוּטֶלַה
מצרכים:
1 צנצנת ממרח שוקולד אגוזים של נוטלה
2 מיכלי שמנת מתוקה
60-70 גרם אגוזי פקאן שבורים גס
2 כפות אייריש קרים, או כל ליקר טעים אחר
2 תבניות אלומיניום חד פעמיות, מאורכות ( כמו של העוגות המוכנות )
אופן ההכנה:
מקציפים את שני מיכלי השמנת המתוקה ביחד, לקצפת חזקה ויציבה
מוסיפים את כל תכולת הצנצנת של ממרח השוקולד
מקפלים את השוקולד בעדינות אך ביסודיות לתוך הקצפת
זורקים פנימה את אגוזי הפקאן השבורים גס
מוסיפים את הליקר שבחרנו
מערבבים היטב
מחלקים את התערובת לתוך שתי תבניות האלומיניום
מכסים את הפתח של כל תבנית עם פלסטיק נצמד
מאפסנים בפריזר

להגשה - פורסים פרוסה (לאורחים - בעובי אצבע, לכם - אתם והאלוהים שלכם..) ומניחים אותה שוכבת על צלחת הגשה.
נותנים להפשיר כחמש דקות בטרם מגישים, למרות שגם קפוא זה טעים.
מה שבטוח הוא, שאסור לתת לזה להפשיר לגמרי, כי זה צונח ומשתטח על הצלחת, ונהיה דומה לאני לא רוצה להגיד מה..

יש המעדיפים לפרוס את כל הכמות מראש, ולהחזיר לפריזר, פרוסות פרוסות מוכנות, בתוך התבנית או בקופסה סגורה. ככה, כשרוצים זלילה אינסטנט - זה כבר מוכן.
הערות: אין~

הערות הצופים: