Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. מייסד האתר והפורום
    הפרק מתחיל בדיוק כמו במשחקי הגיימבוי , כמו במשחקי הגיימבוי מראים את נידורינו נלחם נגד גנגר בצבעי שחור לבן , נידורינו מזנק אחורה לפתע המסך משתנה מצבעי השחור לבן מהגיימבוי לצבעים האמיתים של קרב אמיתי מתוך הפרק , המופיע בטלוויזיה , הנידורינו מפסיד והמאמן מוציא את הפוקימון הבא שלו , אוניקס.
    הטלוויזיה שאותה רואים בחתילת הפרק שייכת לאש קאצ'אם , ילד בן 10 שגר בעיר פאלט ועומד להתחיל את מסע הפוקימונים שלו.
    בגילו הוא יכול לקבל את הפוקימון הראשון שלו מפרופסור אוק , אש רוצה להיות מאמן פוקימון מאסטר ורוצה לזכות בליגה הסופית! ומחר הוא מתכנן ללכת אל פרופסור אוק , תוך כדי התלבטות איזה פוקימון יבחר.
    אמא של אש מבקשת ממנו שילך להרדם , אך אש מתרגש כל כך שאינו מצליח להרדם , אמא של אש (דליה קאצ'אם) מעבירה ערוץ בטלוויזיה ומראה לבנה עוד מידע בקשר לקבלת הפוקימון מחר , בטלוויזיה מראים את פרופסור אוק מודיע על הפוקימונים שיוכל לבחור מחר , באלבזור , צ'ארדמנדר וסקוירטל.
    לאחר התוכנית , אש הולך לישון וחולם בלילה על היותו מאמן פוקימונים מצליח , ואיזה פוקימון יבחר מחר , מתוך שינה הוא תופס את השעון מעורר , שבחלומו היה נראה לו כמו פוקדור , וזורק אותו על הרצפה , בבוקר למחרת אש קם לצלילי הדודריאו , ומגלה שהוא ממש מאחר לפרופסור אוק , הוא לא מתלבש אפילו וממהר אל פרופסור אוק כשהוא לבוש פיג'מה.
    תוך כדי הריצה סמוך למעבדתו של אוק , אש נתקל בבן אדם בשם גארי , גארי מבטיח להפוך את העיר פאלט לעיר מפורסמת ביותר מהסיבה שהוא יהפוך להיות אלוף המאסטר פוקימון.
    אש סקרן לדעת איזה פוקימון בחר גארי , נכדו של פרופסור אוק , אך גארי מסרב לאמר לו והולך עם הפמליה שלו.
    פרופסור אוק מגיח משער המעבדה ומסתכל על בגדי הפיג'מה של אש , אך אש בטוח בעצמו ומודיע לפרופסור שהוא מוכן.
    פרופסור אוק מראה לאש 3 פוקדורים של צ'ארמנדר סקוירטל ובאלבזור , ואש בוחר את סקוירטל , אך מגלה שהפוקדור ריק , הוא מחליט לבחור בבאלבזור , ומגלה שגם הפוקדור הזה ריק , אז הוא מתפשר על צ'ארמנדר , וגם הפוקדור הזה ריק.
    אש מאוכזב וחושב שכבר נגמרו כל הפוקימונים בשבילו , ופרופסור אוק מודיע לו שיש לו פוקימון אחד שנשאר , אך יש בעיה עם הפוקימון הנותר.
    לאש לא איכפת איזה פוקימון העיקר שיקבל , ולכן פרופסור אוק מושיט לו פוקדור עם סימן של ברק מעליו , אש חושב עד כמה מתוק הפוקימון שיוצא מתוכו , הלא הוא פיקאצ'ו ומרים אותו , הרעיון לא מצא חן בעיני פיקאצ'ו ופיקאצ'ו מחשמל את אש.
    פרופסור אוק מביא לאש את הפוקידע שלו ו-6 פוקדורים נוספים שיוכל להשתמש בהם , ופיקאצ'ו מחשמל את פרופסור אוק יחד עם אש.
    לאחר מכן אש יוצא החוצה , ומגלה את אמא שול וחבריה מריעים לו , היא מאחלת לו בהצלחה.
    כאשר אש רואה שפיקאצ'ו מסרב להיות בתוך הפוקדור , לאחר שאמו חשבה כמה חמוד זה שהם משחקים "מסירות" אש מחליט להשאיר אותו מחוץ לפוקדור עד שיתרגל אליו , ואמא של אש אומרת לו עד כמה פיקאצ'ו חמוד , אך מוזר , ופיקאצ'ו מחשמל אותם.
    אש יוצא למסע עם חברו החדש וכמה חפצים שאמא שלו נתנה לו , אש גורר את פיקאצ'ו כל הדרך , הוא מקווה שהם יוכלו להיות חברים בסופו של דבר , אבל פיקאצ'ו ממש לא צייתן כלפי אש ולא עושה שום דבר ממה שהוא אומר לו.
    אש אומר לפיקאצ'ו שהוא צריך להיות בתוך הפוקדור כמו שהפוקידע אומר , אך פיקאצ'ו מוכיח לו שלא כל הפוקימונים רוצים להיות בתוך הפוקדור.
    לפתע אש מבחין בפידג'י מגיח , אש מנסה לזרוק עליו פוקדור , אך הפידג'י מעיף את הפוקדור בקלות , הפוקידע מסביר לו שצריך להחליש את הפוקימון קודם לפני התפיסה , פיקאצ'ו לא רוצה לעזור לו , אז אש תוקף את הפיקאצ'ו במתקפת תפיסה (סתם מתקפה שהוא המציא שבו הוא תופס אותו עם בגד.) הפיקאצ'ו צוחק על אש בזמן שהפידג'י משתמש במתקפת סופה , הפוקידע מוסיף לאש מידע שאומר שהפידג'י יכול לתקוף במתקפה זו , וגם במתקפת חול , ואש נכנס לתוך סופת חול שפידג'י מעיף עליו.
    פיקאצ'ו מגביר את צחוקו.
    לאחר כמה זמן אש רואה חבורת פידג'ים ומתחיל לזרוק עליהם אבנים , כמובן שהם בורחים , והוא רואה עוד פידג'י (כך הוא חושב) וזורק עליו אבן , אך לרוע מזלו זה לא היה פידג'י אלא ספירו עצבני , הספירו מתחיל לתקוף את אש ולאחר מכן מבחין בפיקאצ'ו , ומפיל אותו מהעץ.
    פיקאצ'ו מחשמל את הספירו והספירו מתחיל לבכות וקורא לחברים שלו , ומתחיל מירדף הנרדפים הם אש ופיקאצ'ו , אש מגיע למבוי סתום של מפל , ומחליט לקפוץ , וטובע.
    בהמשך רואים ילדה בשם מיסטי עם שיער כתום דגה פוקימונים עם חכה , והיא חושבת שהיא תופסת פוקימון גדול מאוד , אך זה היה אש , מיסטי מציעה לאש לקחת את פיקאצ'ו למרכז הפוקימונים ואש לוקח לה את האופניים ומתחיל לנסוע להם בזמן שהוא צועק "אני יחזיר לך אותם מתי שהוא.." הוא מתחיל לרכב על האופניים , לאחר זמן מה אש ופיקאצ'ו נופלים מהאופניים ואש מציע לפיקאצ'ו להיכנס לתוך הפוקדור , שם הוא יהיה בטוח.
    ופיקאצ'ו מסרב , אש מחליט לקחת את עצמו ביידים , ופונה אל הספירויים בטוח בעצמו שהוא עוד ינקום , והפיקאצ'ו מתחיל להבין סוף סוף בצד של מי הוא אש.
    ומזנק על הספירויים ותוקף במתקפת חשמל חזקה שמעיפה את כל הספירויים (כולל את האופניים)
    ובבוקר למחרת , אש ופיקאצ'ו מבחינים בפוקימון מוזהב עף בשמיים , ואש מבין שיש עוד מלא פוקימונים שהוא עוד לא הכיר ושאפילו הפוקידע שפרופסור אוק הביא לו אינה מכירה מידע על הפוקימון הזה.
    אש מתחיל לסחוב את פיקאצ'ו לעיר וירידיאן , פיקאצ'ו מתחיל לחבב את אש וכך מתחילה חברות נפלה...

דרך אגב , בעמוד באתר אני יוסיף תמונות באיכות מעולה גדולות!
    הכל תורגם על ידי! לזה אני קורא תקציר D:

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אחי אתה צריך להגיד "אפשר לתרגם" !!!!!!!!!! !! הרי אם אני אביא עכשיו דברים מאתרים אחרים\דברים שאני תרגמתי מאתרים אחרים, אז זה נחשב אסור! אתה צריך להגיד "אפשר לתרגם" ואז הייתי מתרגם מסרבי. ואתה יודע שלא שווה להתחיל לעשות כאלו תקצירים ארוכים על הפרקים.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. משתמש מנוסה
    תקציר יפה,
    אני עומד לכתוב על הפרק "אתגר הסמוראי",אני פשוט חולה על הפרק הזה.
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
    הבנים נים נים
    הבנות נות נות
    </span>

4. מייסד האתר והפורום
    אביב , אני תרגמתי מסרבי ואפשר לעשות כאלה ארוכים.
    הפוך , זה יותר טוב.

5. Char
    Guest
    Originally posted by RoTeM@Jun 23 2007, 09:03 PM
    אביב , אני תרגמתי מסרבי ואפשר לעשות כאלה ארוכים.
    הפוך , זה יותר טוב.
    אם זה יותר ארוך זה יותר מפורט ואם זה יותר מפורט זה יותר ברור ואם זה יותר ברור הרבה יקראו והם הם יקראו אז זה יהיה טוב בקיצור כל הכבוד&#33;&#33;&#33;

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •