סמיר נאסרי שחקן השנה בכדורגל הצרפתי

נאסרי, שחקן השנה בצרפת

קשר ארסנל בן ה-23 קטף את התואר מטעם "פראנס פוטבול". אולי כי הוא לא היה שותף לפיאסקו במונדיאל?

קשר ארסנל סמיר נאסרי זכה היום (רביעי) בתואר שחקן השנה בכדורגל הצרפתי מטעם המגזין היוקרתי "פראנס פוטבול". הכוכב בן ה-23 הציג יכולת מצוינת במדי התותחנים ובעונה הנוכחית כבר כבש 12 שערים בכל המסגרות.

אחת הסיבות לבחירתו של נאסרי הייתה העובדה שהקשר הצעיר לא נטל חלק בפיאסקו של נבחרת צרפת בטורניר גמר גביע העולם האחרון, שנערך בדרום אפריקה. רק הקיץ, עם בחירתו של לורן בלאן כמאמן החדש של הטריקולור, קיבל יליד מארסיי זימון מחודש לנבחרת הלאומית.

נאסרי הקדים במשאל את פלורן מאלודה, הקשר התזזיתי של צ'לסי, ואת הוגו לוריס, שוערה הבין-לאומי של ליון. מאלודה היה אחד הגורמים המרכזיים לזכיה של הכחולים באליפות ובגביע האנגלי, בעוד שהשוער הוביל את קבוצתו להישג השיא שלה באירופה - העפלה לחצי גמר ליגת האלופות.
נאסרי, בן להורים אלג'יראים, התגלה כבר בגיל 9 על ידי מארסיי. כשהיה בן 17 כבר ערך הופעת בכורה בבוגרים ואחרי שתי עונות התאקלמות פתח את הנוכחית בסערה. "המשחק שלי יותר בוגר כיום", הסביר לאחרונה בראיון. "אני בכושר הטוב בקריירה שלי, אני חושב יותר בעזרת הראש ואני יותר רגוע כיום מול השוער".

- - - - - - -
שחקן ופוטנציאל אדיר!
מגיע לו , שאפו
באמת שמגיע לו,
לראות את המשחקים שלו בארסנל נגד הגדולות פשוט מרטית!
- - - - - - -
קרדיט לספורט 5.