Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 36 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    [B][U]King of Skulls
    אתה נכנס לעיר ואתה רואה נער צעיר מראה,גבוה,חטוב בעל שיער שחור כלילה עם כובע אדום,עיניים ירוקות כמו אזמרגד שמשחק בידו עם מה שנראה תג מכון העיר ג'ול-ריו,אתה שומע אותו מלמל:"הנה התג האחרון שלי,הגיע הזמן לאליט פור!".
    אני אגיד לילד:"מזל טוב,בהצלחה באליט פור!"
    ואז אלך למרכז הפוקימונים בשביל לרפא את הפיפלאפ שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש סופר ספאמר
    BarMaster
    כפיל המים שלך אומר לסויקון:"קדימה סויקון תשתמש בדופק מים,קרן קרח ונהמת סויקון תשלב בין המתקפות עכשיו!" אתה רואה טבעת קרח חזקה מאוד נשלחת לעברו של טרטוויג בעזרת הנהמה של סויקון.

Eliyaex
    אתה רואה את בוויזל משתחווה לפניך ולפני צ'רמנדר,אתה מבין שהוא הובס והוא מוכן ללכידה,אתה רואה את צ'רמנדר מחייך ומתחיל לרקוד ריקוד ניצחון מוזר מאוד.

King of Skulls
    אתה נכנס לעיר ואתה רואה נער צעיר מראה,גבוה,חטוב בעל שיער שחור כלילה עם כובע אדום,עיניים ירוקות כמו אזמרגד שמשחק בידו עם מה שנראה תג מכון העיר ג'ול-ריו,אתה שומע אותו מלמל:"הנה התג האחרון שלי,הגיע הזמן לאליט פור!".

Dor_T
    אתה רואה את גופו של צ'ימצ'אר מתלקח והוא מתחיל לירות מתקפות גחלת חזקות במיוחד,אתה מבין שלא רק שהוא אולי למד גחלת אלא הוא גם משתמש ביכולתו המיוחדת,להט.
    יש סיכוי שצ'ימצ'אר למד גחלת!

Scizor-x
    התוכנית שלך נכשלת באופן מוזר מאוד,כול הרטטה מתחילים לברוח לכיוונים שונים,אתה רואה את מיג'ומרו מתרוממת ומוכנה להילחם נגד הגרידוסים הרשעים שהמצאת.

Ranrevah
    אתה רואה את הוויבל מחייך חיוך מרושע הוא תוקף בטופר קרח בגבו של טסוטג'ה שנופל קדימה ומתעלף אתה רואה את וויבל קופץ ונעלם בתוך החשכה,אתה רואה את השוטרים מתקרבים ואומרים:"למה נתת לפושע הזה לברוח?!".

Poke chef
    אתה מרגיש את לשונו של וולפיקס מתחילה ללק לך את הפנים,אתה רואה שמדקיפ מסתכל על וולפיקס בהבעת תיעוב עמוק,אתה מבין שוולפיקס רוצה להצטרף למסע שלך.

הרוח המתמטיקאית
    הפרופסור פותח את החבילה ואתה רואה פוכדור מאסטר שסגור במעטפת מתכת חזקה הוא אומר לך:"אי אפשר לפתוח את הפוכדור הזה בלי המפתח המתאים,אני צריך שתיקח את הפוכדור שאי הכאב ותשמיד אותו שמה,האם אני ברור".

איתי
    אתה רואה שבאלבזור לא מצליח להתחמק והוא נפגע מין הסופות החזקות,אתה רואה להקת סטרפטורים נכנסת למערכה אתה רואה את כולם משתמשים במתקפת ציפור אמיצה לא עליך או על טרטוויג אלה על שאר הציפורים.
    אני אומר לבאלבאזור לתקוף את הנוקטאל הזוהר בחבטה בכל הכוח

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    *טוב אתה לא הבנת אז אני אסביר לך,הירו היה רוח רפאים שנוצר בשביל לעזור לך הוא אמר לך"תמסור לו שאני שומר עליו מגן עדן".
    אתה רואה שפוקאבו מטפסת על התקרה ומתחילה לחפור בור,אתה מחכה דקה,עוד דקה כמעט שעה עוברת ורק אז פוקאבו יוצאת מין הקיר הימני והיא מסמנת לך לבוא איתה.

BarMaster
    אתה רואה את טרטוויג נפגע בטבעת הקרח המסוכן שמתנפצת לאלפי רסיסים קטנים,אתה רואה את סויקון צוחק צחוק קר ורך,אתה רואה את סויקון הופך למים ונעלם מין הזירה,אתה מבין שזה שריון חומצה.

Eliyaex
    צ'רמנדר מניד את ראשו,הפוכדור לוכד את בוויזל,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את הפוכדור מונח על הרצפה בוויזל יוצא ממנו מגיש לך את הפוכדור וקד לך קידה.
    תפסת בוויזל זכר,שיודע סילון אקווה,איבדת פוכדור אחד.

King of Skulls
    *בחר אחד מין הפוקימונים הבאים ושלח לי את שמו בה''פ:קסקון,סילכון או קקונה.
    הילד אומר לך:"תקשיב לי טוב,הקרב פה הוא קרב אחד על אחד,הקרב נגד מנהיג המכון פה קשה מאוד,הוא היה פעם מנהיג מכון בקנטו,הוא מסוכן הוא משתמש בסוגים נדירים ולא נפוצים של פוקימונים".

Dor_T
    אתה רואה את הגחלת הכי חזקה שאתה רואה יוצאת מין פיו של צ'ימצ'אר שמיד אחרי זה מתמוטט אתה רואה את זורא משתמש בכדור צל חזק וגם הוא מתמוטט,אתה רואה ששתי המתקפות מתנגשות ומתפוצצות.

Scizor-x
    אתה רואה את הרטטה יוצאים והם נראים כועסים מאוד,אתה מבין שהם שמעו אותך והם רוצים נקמה על זה שעבדת עליהם,אתה רואה שמין המים יוצאים חבורות-חבורות של מילוטיקים שכנראה חברים של הרטטה והם לא אוהבים שמפיצים עליהם שקרים.

Ranrevah
    אחד השוטרים תופס את טסוטג'ה וזורק אותו עליך,אתה רואה שאותו שוטר אומר:"רטטה תחזור,תקשיב לי טוב ילד,זה רטטה גישוש,כמו ששוטרים משתמשים בפוקימוני כנף קלים וחזקים לחיפוש אווירי הרטטה משתמשים בחוש הריח שלהם כדי לחפש פושעים!".

הרוח המתמטיקאית
    פרופסור איקרן מרכין את ראשו ואומר:"בצפון המחוז,רק שתדע שברגע שאתה משמיד את הפוכדור הזה כול הדרקאי הקיימים מושמדים איתו,האם יש לך לב לעשות משימה כזאת מסוכנת,הציידים וכמה צוותים מחפשים את הפוכדור הזה".

איתי
    באלבזור מפספס את המתקפה,אתה רואה שבנוסף לסטרפטור מצטרפים סוגים שונים של פוקימוני כנף כגון:ארודקטייל,פיג'יוט,קרובט,קסנטו,הונצ'קורו,גליסק ור,סוולו וגם סוואנה,אתה רואה קרב מעופפים אדיר,אתה מבין שזה הזמן לברוח.

4. משתמש מנוסה
    [B][U]
    King of Skulls
    הילד אומר לך:"תקשיב לי טוב,הקרב פה הוא קרב אחד על אחד,הקרב נגד מנהיג המכון פה קשה מאוד,הוא היה פעם מנהיג מכון בקנטו,הוא מסוכן הוא משתמש בסוגים נדירים ולא נפוצים של פוקימונים".
    "תודה רבה על המידע!"אני אגיד לו.
    ואז אני אלך משם אל המרכז הפוקימונים בשביל לרפא את פיפלאפ שלי.

5. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שלושת המחוזות
    *טוב אתה לא הבנת אז אני אסביר לך,הירו היה רוח רפאים שנוצר בשביל לעזור לך הוא אמר לך"תמסור לו שאני שומר עליו מגן עדן".
    אתה רואה שפוקאבו מטפסת על התקרה ומתחילה לחפור בור,אתה מחכה דקה,עוד דקה כמעט שעה עוברת ורק אז פוקאבו יוצאת מין הקיר הימני והיא מסמנת לך לבוא איתה.

BarMaster
    אתה רואה את טרטוויג נפגע בטבעת הקרח המסוכן שמתנפצת לאלפי רסיסים קטנים,אתה רואה את סויקון צוחק צחוק קר ורך,אתה רואה את סויקון הופך למים ונעלם מין הזירה,אתה מבין שזה שריון חומצה.

Eliyaex
    צ'רמנדר מניד את ראשו,הפוכדור לוכד את בוויזל,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את הפוכדור מונח על הרצפה בוויזל יוצא ממנו מגיש לך את הפוכדור וקד לך קידה.

King of Skulls

Dor_T
    אתה רואה את הגחלת הכי חזקה שאתה רואה יוצאת מין פיו של צ'ימצ'אר שמיד אחרי זה מתמוטט אתה רואה את זורא משתמש בכדור צל חזק וגם הוא מתמוטט,אתה רואה ששתי המתקפות מתנגשות ומתפוצצות.

Scizor-x
    אתה רואה את הרטטה יוצאים והם נראים כועסים מאוד,אתה מבין שהם שמעו אותך והם רוצים נקמה על זה שעבדת עליהם,אתה רואה שמין המים יוצאים חבורות-חבורות של מילוטיקים שכנראה חברים של הרטטה והם לא אוהבים שמפיצים עליהם שקרים.

Ranrevah
    אחד השוטרים תופס את טסוטג'ה וזורק אותו עליך,אתה רואה שאותו שוטר אומר:"רטטה תחזור,תקשיב לי טוב ילד,זה רטטה גישוש,כמו ששוטרים משתמשים בפוקימוני כנף קלים וחזקים לחיפוש אווירי הרטטה משתמשים בחוש הריח שלהם כדי לחפש פושעים!".

הרוח המתמטיקאית
    פרופסור איקרן מרכין את ראשו ואומר:"בצפון המחוז,רק שתדע שברגע שאתה משמיד את הפוכדור הזה כול הדרקאי הקיימים מושמדים איתו,האם יש לך לב לעשות משימה כזאת מסוכנת,הציידים וכמה צוותים מחפשים את הפוכדור הזה".

איתי
    באלבזור מפספס את המתקפה,אתה רואה שבנוסף לסטרפטור מצטרפים סוגים שונים של פוקימוני כנף כגון:ארודקטייל,פיג'יוט,קרובט,קסנטו,הונצ'קורו,גליסק ור,סוולו וגם סוואנה,אתה רואה קרב מעופפים אדיר,אתה מבין שזה הזמן לברוח.
    אין לי כוח למחוק הכל אני קצת מסתבך עעם זה
    "ישששש" אני צועק וקופץ תפסתי בויזל ואז אני אומר לבויזל "שלום בויזל אני המאמן שלך דן וזה צארמנדר אנחנו מעכשיו חברים למסע אני מקוה שתהנה בחברתנו"ואני מתקדם לעבר העיר הקרובה וחושב לעצמי 'סילון אקוה זה מתקפה אבל הוא צריך יותר מתקפות בדרך אני אאמן אותם וגם צארמנדר צריך אחת חדשה'

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    *אוקי
    אני אומר לפוקאבו"סוף סוף סיממת לחפור את הבור מה לכך לך כול הרבה זמן לחפור?.טוב נו העיקר שחפרת בור ועכשיו נוכל לצאת מן המקום הזה ולהמשיך במסע שלנו.אוקי אני בא איתך".אני נכנס לבור שפוקאבו חפרה ואז מתחיל ללכת עם פוקאבו בבור עד היציאה מן הבור
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש סופר ספאמר
    שלושת המחוזות

BarMaster

Eliyaex

King of Skulls

Dor_T

Scizor-x

Ranrevah

הרוח המתמטיקאית

איתי
    אני מחזיר את באלבאזור והולך לחפש פוקמוני מים באגם

8. משתמש מנוסה
    Ranrevah
    "אוקיי תחזור טסטוטג'ה בוא נלך למקום אחר שאפשר למצוא פוקימונים פראיים" אני אומר והולך משם ומחפש פוקימונים

9. משתמש מנוסה
    BarMaster
    "אז רגע טרטוייג איפה סוייקון האמיתי?, תהיה מוכן לכל פגיעה ממנו" אגיד לטרטוייג

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    "כן,אני אנסה למלות את המשימה כהלכה."אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון האזור בו הצטרך להמשיד את הפוקדור.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    Dor_T

.
    תחילה אומר לצ'ימצ'אר:"כל הכבוד, היית מצויין וגם למדת גחלת, אתה מדהים!" ולאחר מכן אחשוב לעצמי:'אני חייב לתפוס את הזורא הזה' אתפלל בליבי, אוציא פוקדור מהחגורה ואזרוק אותו על זורא.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

12. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    אתה נכנס לחור ואתה רואה שזה מנהרה ענקית שבסופו של דבר אתה רואה אור חזק מאוד,אתה שומע קולות של ילדים שאומרים:"מה זה החור הזה?"ועוד קול שאומר:"ראיתי פוקאבו נכנס לשם".

BarMaster
    אתה רואה שטרטוויג מסתכל לכול הצדדים,אתה רואה שבעצם הזירה היא זירת קרח ומתחת לזירה יש אגם קטן,אתה רואה דמות דמוית סויקון מחפש לו טרף מלמעלה,אתה מבין שסויקון מתכנן תקיפה.

Eliyaex
    *לא נורא,זה מגדיל את מספר העמודים של המ''ת.
    אתה רואה את בוויזל ואת צ'רמנדר מחייכים אתה רואה את בוויזל מסתכל על צ'רמנדר בידידות כאילו הם מכירים שנים רבות וארוכות,אתה רואה בהמשך הדרך ילד קטן.

King of Skulls
    *קיבלת את קסקון שלך,מידע עליו תקבל בדף הרשומים.
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה נכנס למרכז ואתה רואה אישה כבת שלושים וקצת שיער ורוד חלוק אחיות כתוב על התג שלך:"אחות ג'ול-ריו" והיא אומרת לך:"כן מה בשבילך נערי,אתה חדש בעיר נכון?".

Dor_T
    אתה רואה את זורא מתרומם משתנה לסטרלי ובורח משמה,אתה רואה את צ'ימצ'אר מונח על הרצפה הקשה,אתה רואה את טיפות הגשם מתחילות לטפטף,אתה רואה את הזורא-סטרלי נעלם בשמיים.

Ranrevah
    אתה מחפש פוקימונים פראיים אבל אתה לא רואה שום דבר,לא בני אדם,הרוח מנשבת קלות,אין פוקימונים בסביבה,אתה מרגיש את הרוחות מתגברות,אתה רואה פלאש קצר ומהיר ואתה שומע רעם חזק ואתה מבין שמתחילה סופה.

הרוח המתמטיקאית
    אתה שומע את קולו המרוחק של פרופסור איקרן אומר לעצמו:"שיהיה לו בהצלחה",אתה רואה דמות מוזרה לא ברורה שאומרת לך:"הדרקאי שבתוך הפוכדור הזה ייתן לך חזיונות משונים,כמוני לדוגמא,חכה דקה והנה החיזיון הבא!" אתה רואה פלאש ואתה רואה חדר אפלולי אתה שומע קול שאומר:"דרקאי נמצא בהאורטלון!" ואתה חוזר לסביבה.

איתי
    אתה רואה כשלושה מנטייק שהם מעופפי מים נדירים וחזקים מאוד מצטרפים למערכה לטובת עצמם הם משגרים מתקפות לכול עבר,אתה מבין שצעד חכם והגיוני יהיה לברוח פשוט משמה.

13. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-x
    אני מגחח קלות ואומר "מילוטיק,מי אמר שדיברתי עליכים? דיברתי על מילוטיק אחרים לגמריי. ורטטה,מיג'ומורו שלי יכולה לנצח אתכם אז לא כדאי לכם להתעסק איתי." אני מסמן למיג'ומורו להתכונן לקרב.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

14. משתמש מנוסה
    [B][U]
    King of Skulls
    *קיבלת את קסקון שלך,מידע עליו תקבל בדף הרשומים.
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה נכנס למרכז ואתה רואה אישה כבת שלושים וקצת שיער ורוד חלוק אחיות כתוב על התג שלך:"אחות ג'ול-ריו" והיא אומרת לך:"כן מה בשבילך נערי,אתה חדש בעיר נכון?".
    "נכון אני חדש בעיר"ואז אוסיף:"תרפאי לי את הפוקימונים שלי בבקשה."
    ואחכה שהיא תרפא לי את הפוקימונים שלי.

15. משתמש מנוסה
    King of Skulls
    אתה רואה את האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך והיא הולכת לתוך חדר שבו כתוב:"רק למורשים" כעבור מספר שניות האחות ג'וי חוזרת עם שני הפוכדורים שלך,אתה רואה גבר לבוש אדום-חום מתקרב אל האחות ג'וי ואומר לה:"נו חשבת על ההצעה שלי" האחות ג'וי מנידה את ראשה והולכת.

Scizor-x
    אתה רואה דמות אנושית עשויה מים בקול חלק כמו משי אבל של בן שאומר לך:"אני הוא שומר האגם,סיפרת שקרים על המילוטיק של אגמי,אלה כול המילוטיק שנמצאים באגם,יש לך מזל שהגרידוס לא אוהבים לחיות מחוץ למים אחרת לא היית פה עכשיו,לך,לך מפה אחרת אני אשלח אליך את כול פוקימוני האגם!".

עמוד 10 מתוך 36 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •