Eliyaex
אתה שומע צחוק ילדותי וקר מכיוון האגם,אתה רואה שלט עץ רקוב שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו,העיר הראשונה במחוז" אתה רואה עיר קטנה ושטופת שמש,אתה רואה בשמיים פוקימון ירוק-לבן צונח במהירות לא טבעית כאילו הוא מחוסר הכרה,אתה רואה אותו נוחת במהירות,אתה מזהה שזה שיימין.
King of Skulls
אתה נכנס למכון ואתה לא רואה אף אחד,אתה רואה דלת נעולה כתוב עליה:"לא להיכנס,סכנה!" אתה רואה שנכנס בסערה אותו איש שדיבר עם האחות ג'וי מקודם הוא מסתכל אליך והוא אומר לך:"תחזור מחר היום לא,אני לא מרגיש טוב" הוא נכנס לחדר ונעלם.
BarMaster
אתה רואה את סויקון מתפרץ מתוך שדא הקרח והורס חלקים שלמים ממנו,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת שד מים כחול,אתה רואה דמות מים דמוית סויקון מתפרצת לכיוונו של טרטוויג בפראיות מדהימה.
King of Skulls
אתה מוציא את קסקון שלך ואתה רואה שהוא מתבונן בך בעיניו האדומות בזעם רב,אתה רואה שהוא עוצם את עיניו שגופו הופך להיות כסוף ונוגשה,אתה מבין שהוא משתמש במתקפת התקשחות,אתה רואה את הנוף של יער החרקים,אתה שומע קולות מוזרים שמגיעים ממעמקי היער.
BarMaster
אתה רואה את כפיל המים שלך צוחק צחוק אפל וקר והוא אומר לך בקוון קול שונה:"שד המים של סויקון לא ניתן להתקפה,ואם תסתכל סויקון הוא המשתמש שוב בשריון חומצה,זה נותן כוח נוסף לשד המים".
King of Skulls
אתה רואה שקסקון מסרב לפקודתך,אתה רואה בית עץ ענק ומפואר סוג של מקדש,אתה רואה איש זקן בעל משקפיים וחיוך נעים והוא אומר לך:"שלום לך ילד קטן,מה מעשיך ביער כזה?אני רואה שיש לך שמע קסקון שאינו מוכן לציית לפקודה שלך האם אני צודק".
King of Skulls
האיש הזקן והמסתורי אומר לך:"כן אני יודע,יש פה ביער הזה ממש,אזור מסוכן,כול פוקימון ומאמן שנכנסים לשמה הופכים להיות החברים הכי טובים,מותר להיכנס לשמה רק עם פוקימון אחד,תן לי את שאר הפוכדורים שלך ואני אשמור עליהם".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)