Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 36 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    King of Skulls
    אתה רואה את האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך והיא הולכת לתוך חדר שבו כתוב:"רק למורשים" כעבור מספר שניות האחות ג'וי חוזרת עם שני הפוכדורים שלך,אתה רואה גבר לבוש אדום-חום מתקרב אל האחות ג'וי ואומר לה:"נו חשבת על ההצעה שלי" האחות ג'וי מנידה את ראשה והולכת.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אלך משם אל המכון.
    שאני אגיע למכון אני אגיד:"שלום באתי לקבל את התג הראשון!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן

Scizor-x
    אתה רואה דמות אנושית עשויה מים בקול חלק כמו משי אבל של בן שאומר לך:"אני הוא שומר האגם,סיפרת שקרים על המילוטיק של אגמי,אלה כול המילוטיק שנמצאים באגם,יש לך מזל שהגרידוס לא אוהבים לחיות מחוץ למים אחרת לא היית פה עכשיו,לך,לך מפה אחרת אני אשלח אליך את כול פוקימוני האגם!".
    אני בורח מהאגם במהירות האפשרית ובפחד.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Eliyaex
    אתה שומע צחוק ילדותי וקר מכיוון האגם,אתה רואה שלט עץ רקוב שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו,העיר הראשונה במחוז" אתה רואה עיר קטנה ושטופת שמש,אתה רואה בשמיים פוקימון ירוק-לבן צונח במהירות לא טבעית כאילו הוא מחוסר הכרה,אתה רואה אותו נוחת במהירות,אתה מזהה שזה שיימין.

King of Skulls
    אתה נכנס למכון ואתה לא רואה אף אחד,אתה רואה דלת נעולה כתוב עליה:"לא להיכנס,סכנה!" אתה רואה שנכנס בסערה אותו איש שדיבר עם האחות ג'וי מקודם הוא מסתכל אליך והוא אומר לך:"תחזור מחר היום לא,אני לא מרגיש טוב" הוא נכנס לחדר ונעלם.

4. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls
    אתה נכנס למכון ואתה לא רואה אף אחד,אתה רואה דלת נעולה כתוב עליה:"לא להיכנס,סכנה!" אתה רואה שנכנס בסערה אותו איש שדיבר עם האחות ג'וי מקודם הוא מסתכל אליך והוא אומר לך:"תחזור מחר היום לא,אני לא מרגיש טוב" הוא נכנס לחדר ונעלם.
    אני אצא מהמכון.
    אני אלך ליער ואוציא את קסקון בשביל להכיר אותו.

5. משתמש מנוסה
    BarMaster
    אתה רואה שטרטוויג מסתכל לכול הצדדים,אתה רואה שבעצם הזירה היא זירת קרח ומתחת לזירה יש אגם קטן,אתה רואה דמות דמוית סויקון מחפש לו טרף מלמעלה,אתה מבין שסויקון מתכנן תקיפה.
    "טרטוייג תנסה להשתמש בצעקה שאולי תעצור את ההתקפה שלו" אגיד לטרטוייג ואקווה שיקרה משהו טוב

6. משתמש מנוסה
    BarMaster
    אתה רואה את סויקון מתפרץ מתוך שדא הקרח והורס חלקים שלמים ממנו,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת שד מים כחול,אתה רואה דמות מים דמוית סויקון מתפרצת לכיוונו של טרטוויג בפראיות מדהימה.

King of Skulls
    אתה מוציא את קסקון שלך ואתה רואה שהוא מתבונן בך בעיניו האדומות בזעם רב,אתה רואה שהוא עוצם את עיניו שגופו הופך להיות כסוף ונוגשה,אתה מבין שהוא משתמש במתקפת התקשחות,אתה רואה את הנוף של יער החרקים,אתה שומע קולות מוזרים שמגיעים ממעמקי היער.

7. משתמש מנוסה
    BarMaster
    אתה רואה את סויקון מתפרץ מתוך שדא הקרח והורס חלקים שלמים ממנו,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת שד מים כחול,אתה רואה דמות מים דמוית סויקון מתפרצת לכיוונו של טרטוויג בפראיות מדהימה.

"טרטוייג מהר תשתמש בחבטה כדי להתחמק מהמתקפה לאחר מכן תשתמש שוב בחבטה על סויקון כדי לפגוע בו" אגיד לטרטוייג

8. משתמש מנוסה

King of Skulls
    אתה מוציא את קסקון שלך ואתה רואה שהוא מתבונן בך בעיניו האדומות בזעם רב,אתה רואה שהוא עוצם את עיניו שגופו הופך להיות כסוף ונוגשה,אתה מבין שהוא משתמש במתקפת התקשחות,אתה רואה את הנוף של יער החרקים,אתה שומע קולות מוזרים שמגיעים ממעמקי היער.
    אני אחזיר את קסקון לפוקדור ואלך ליער החרקים.
    שאני אגיע לשם ואראה מה קורה אני אוציא את קסקון ואגיד לו:"התקשחות"

9. משתמש מנוסה
    BarMaster
    אתה רואה את כפיל המים שלך צוחק צחוק אפל וקר והוא אומר לך בקוון קול שונה:"שד המים של סויקון לא ניתן להתקפה,ואם תסתכל סויקון הוא המשתמש שוב בשריון חומצה,זה נותן כוח נוסף לשד המים".

King of Skulls
    אתה רואה שקסקון מסרב לפקודתך,אתה רואה בית עץ ענק ומפואר סוג של מקדש,אתה רואה איש זקן בעל משקפיים וחיוך נעים והוא אומר לך:"שלום לך ילד קטן,מה מעשיך ביער כזה?אני רואה שיש לך שמע קסקון שאינו מוכן לציית לפקודה שלך האם אני צודק".

10. משתמש מנוסה
    King of Skulls[/COLOR][/U][/B]
    אתה רואה שקסקון מסרב לפקודתך,אתה רואה בית עץ ענק ומפואר סוג של מקדש,אתה רואה איש זקן בעל משקפיים וחיוך נעים והוא אומר לך:"שלום לך ילד קטן,מה מעשיך ביער כזה?אני רואה שיש לך שמע קסקון שאינו מוכן לציית לפקודה שלך האם אני צודק".
    "אתה צודק אדוני"
    ואז אוסיף:"אתה יודע מה אני אוכל לעשות איתו?"אני אחייך על האיש הזקן ואחכה לתשובתו.

11. משתמש מנוסה
    King of Skulls
    האיש הזקן והמסתורי אומר לך:"כן אני יודע,יש פה ביער הזה ממש,אזור מסוכן,כול פוקימון ומאמן שנכנסים לשמה הופכים להיות החברים הכי טובים,מותר להיכנס לשמה רק עם פוקימון אחד,תן לי את שאר הפוכדורים שלך ואני אשמור עליהם".

12. משתמש מנוסה
    King of Skulls
    האיש הזקן והמסתורי אומר לך:"כן אני יודע,יש פה ביער הזה ממש,אזור מסוכן,כול פוקימון ומאמן שנכנסים לשמה הופכים להיות החברים הכי טובים,מותר להיכנס לשמה רק עם פוקימון אחד,תן לי את שאר הפוכדורים שלך ואני אשמור עליהם".
    אני אתן לו את הפוקדור של פיפלאפ שלי ואגיד:"תודה שאתה שומר אל הפיפלאפ שלי"
    ואז אני אחזיר את קסקון לפוקדור ואלך ליער הקרוב.

13. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Eliyaex
    אתה שומע צחוק ילדותי וקר מכיוון האגם,אתה רואה שלט עץ רקוב שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו,העיר הראשונה במחוז" אתה רואה עיר קטנה ושטופת שמש,אתה רואה בשמיים פוקימון ירוק-לבן צונח במהירות לא טבעית כאילו הוא מחוסר הכרה,אתה רואה אותו נוחת במהירות,אתה מזהה שזה שיימין.

King of Skulls
    אני רץ לעבר שימין תוך כדי אני מוציא את בויזל ואומר לו שילך לאגם ויקח בפה שלו מים ושישפריץ על שימין אני מגיע לשימין ומנסה לעורר אותו אני גם מוציא ברי מהתיק כדי לתת לו

14. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    אתה שומע את קולו המרוחק של פרופסור איקרן אומר לעצמו:"שיהיה לו בהצלחה",אתה רואה דמות מוזרה לא ברורה שאומרת לך:"הדרקאי שבתוך הפוכדור הזה ייתן לך חזיונות משונים,כמוני לדוגמא,חכה דקה והנה החיזיון הבא!" אתה רואה פלאש ואתה רואה חדר אפלולי אתה שומע קול שאומר:"דרקאי נמצא בהאורטלון!" ואתה חוזר לסביבה.
    אני מתחיל ללכת ולחפש את ארלטון ומתקדם לעבר מקום זה בזמן שאני מוקף בערורים מה יהיהי עם המשימה ועם היא תיהיה טובה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Poke chef
    אתה מרגיש את לשונו של וולפיקס מתחילה ללק לך את הפנים,אתה רואה שמדקיפ מסתכל על וולפיקס בהבעת תיעוב עמוק,אתה מבין שוולפיקס רוצה להצטרף למסע שלך.
    "מה קרה מאדקיפ?,למה אתה כועס?" אומר לו בפליאה ואז הוציא פוקדור ואזרוק אותו על וולפיקס ואצעק:"קדימה פוקדור!" אחייך אל מאדקיפ אחזיר אותו לפוקדור ואחכה שהפוקדור החדש של וולפיקס יפסיק להתנדנד.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 11 מתוך 36 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •