Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 36 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    Ranrevah
    אתה מחפש פוקימונים פראיים אבל אתה לא רואה שום דבר,לא בני אדם,הרוח מנשבת קלות,אין פוקימונים בסביבה,אתה מרגיש את הרוחות מתגברות,אתה רואה פלאש קצר ומהיר ואתה שומע רעם חזק ואתה מבין שמתחילה סופה.
    "הויי לא מתחילה להיות סופה אני חייב לחפש מכסה " אני אומר לעצמי ומחפש מערה להתחבא בה

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה

Scizor-x
    אתה רואה דמות אנושית עשויה מים בקול חלק כמו משי אבל של בן שאומר לך:"אני הוא שומר האגם,סיפרת שקרים על המילוטיק של אגמי,אלה כול המילוטיק שנמצאים באגם,יש לך מזל שהגרידוס לא אוהבים לחיות מחוץ למים אחרת לא היית פה עכשיו,לך,לך מפה אחרת אני אשלח אליך את כול פוקימוני האגם!".
    אני בורח מהאגם במהירות האפשרית ובפחד.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    BarMaster
    אתה רואה את כפיל המים שלך צוחק צחוק אפל וקר והוא אומר לך בקוון קול שונה:"שד המים של סויקון לא ניתן להתקפה,ואם תסתכל סויקון הוא המשתמש שוב בשריון חומצה,זה נותן כוח נוסף לשד המים".
    "טוב אם ככה טרטוייג תנסה לקפוץ לעבר סויקון ולהשתמש בחבטה" אגיד לטרטוייג

4. משתמש מנוסה
    Dor_T
    אתה רואה את זורא מתרומם משתנה לסטרלי ובורח משמה,אתה רואה את צ'ימצ'אר מונח על הרצפה הקשה,אתה רואה את טיפות הגשם מתחילות לטפטף,אתה רואה את הזורא-סטרלי נעלם בשמיים.

.
    יש לי עכשיו גחלת נכון?
    -----------
    אומר לצ'ימצ'אר:"כל הכבוד לך! הייתה פשוט מצויין! מאוד התחזקת ואפילו למדת גחלת, והצלחת להשתמש בלהט!" אתן לו ברי(יש לי בתיק הברים? אם לא אז אוכל פוקימונים), אוכל גם אני מעט אוכל, אכניס את צ'ימצ'אר לפוקדור ואלך יחד איתו לעבר העיר הראשונה תוך שאני מחפש פוקימונים ללכידה בסביבה.
    נערך לאחרונה על ידי Dor_T, 12-22-2010 בשעה 08:46 PM
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    BarMaster
    אתה רואה את טרטוויג מבולבל לגמרי היות וסויקון האמיתי נמצא מתחת לפני השטח וכפיל הסויקון בלתי ניתן לתקיפה,אתה רואה את שד הסויקון הופך להיות נסיך הים,מאנפי.

Eliyaex
    אתה רואה את בוויזל לוקח אוויר ויורה מים מתוך גופו,אתה רואה גבר צעיר בעל שיער חום ועיניים ירוקות והוא אומר לך:"זוהי היכולת המיוחדת של בוויזל שאיבת מים,הוא לוקח אוויר ומוציא בצורת מים מפיו".

King of Skulls
    אתה נכנס עמוק יותר ועמוק יותר לתוך היער החשוך,אתה רואה דמויות משונות מסתכלות עליך,לפעמים אלה פוקימוני חרק ולפעמים אלה פוקימוני עשב או כנף,אתה רואה בניין נוסף אתה רואה שבע דלתות,אתה רואה כול אחת בצבע שונה:אדום,לבן,סגול,ורוד,כחול,שחור וצהוב,אתה רואה שש מתוך השבע נעולות,רק הלבנה פתוחה לרווחה.

Dor_T
    *לא הוא השתמש בזה רק בגלל היכולת שלו.
    אתה מוציא את הברי הראשון שאתה לוקח,אתה רואה שהוא מתחיל לאכול אותו בפראיות ענק,אתה שומע שהפוקדע שלך אומר לך:"צ'ימצ'אר זה מעדיף אוכל חריף כגון ברי צ'ים,ברי זה מאפשר לו יכולות אש מדהימות".

Scizor-x
    אתה רואה דמות אדומת שיער,חיוורת מעט ועם עיניים כחולות כים,הוא שואל אותך:"זה נכון מה שאומרים,אגדת הים יצאה מהאגם,דמות האנוש של סויקון קיימת?".

Ranrevah
    אתה רואה את העיר ג'ול-ריו ואתה רואה שהבניין הכי קרוב הוא מרכז הפוקימונים,אתה רואה שכול אנשי העיר וכול מי שמתארח שמה חוזרים לבתים שלהם או למרכז הפוקימונים,אתה מבין שאתה יכול להיות שמה.

Poke chef
    אתה רואה את מדקיפ נותן מכה לפוכדור וזה עף לפני שמספיק לתפוס את וולפיקס אתה רואה את שניהם מתחילים להילחם זה בזה,אתה רואה את הוויבל לאט-לאט מתעוררים מחוסר ההכרה שלהם.

הרוח המתמטיקאית
    *א' אומרים האורטלון ב' האורטלון זה שם המחוז!
    אתה ממשיך בדרכך אתה מביט בפוכדור האסור חולפת לך מחשבה בראש,אתה נזכר באותו יום,ביום של ליגת סינו,שבו טאקוטו האגדי השתמש בדרקאי שלו כדי לנצח,אתה מבין שאתה יכול להיות המאמן האולטימטיבי איתו.

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [
    FONT=Arial]King of Skulls[/FONT][/COLOR][/U][/B]
    אתה נכנס עמוק יותר ועמוק יותר לתוך היער החשוך,אתה רואה דמויות משונות מסתכלות עליך,לפעמים אלה פוקימוני חרק ולפעמים אלה פוקימוני עשב או כנף,אתה רואה בניין נוסף אתה רואה שבע דלתות,אתה רואה כול אחת בצבע שונה:אדום,לבן,סגול,ורוד,כחול,שחור וצהוב,אתה רואה שש מתוך השבע נעולות,רק הלבנה פתוחה לרווחה.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    *שאתה כותב את המשך שלי תשנה לכינוי החדש שלי בבקשה
    אני אכנס לדלת הלבנה ואם אני אראה סכנה אני אוציא את קסקון ואגיד לו:"תגן אלי בבקשה קסקון התקשחות!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. משתמש מנוסה
    Ranrevah
    [COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את העיר ג'ול-ריו ואתה רואה שהבניין הכי קרוב הוא מרכז הפוקימונים,אתה רואה שכול אנשי העיר וכול מי שמתארח שמה חוזרים לבתים שלהם או למרכז הפוקימונים,אתה מבין שאתה יכול להיות שמה.[/
    "אני ילך להסתתתר במרכז הפוקימונים" אני חושב ורץ לשם

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה נכנס לחור ואתה רואה שזה מנהרה ענקית שבסופו של דבר אתה רואה אור חזק מאוד,אתה שומע קולות של ילדים שאומרים:"מה זה החור הזה?"ועוד קול שאומר:"ראיתי פוקאבו נכנס לשם".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני ממשיך ללכת במנהרה עם פוקאבו שלי כאשר אני יוצא מהמנהרה אני אומר לילדים"הי תוכלו לומר לי איפה אני נמצא.ויש פה בסביבה מכון קרב יש לי מסר לאחד מנהיג המכון.תודה על עם תענו לי על השאלות שלי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    Scizor-x
    אתה רואה דמות אדומת שיער,חיוורת מעט ועם עיניים כחולות כים,הוא שואל אותך:"זה נכון מה שאומרים,אגדת הים יצאה מהאגם,דמות האנוש של סויקון קיימת?".
    "ד..דמות אנוש של סוויקון?" אני שואל בתדהמה ומסתכל על האיש "א... אני לא בטוח שאני יודע על מה אתה מדבר"

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    אתה רואה ילדה קטנה אומרת לך:"אתה נמצא בעיירה מרופי ילדון,כולם ראו איך נפלת מהאגם,זה נכון,באמת יש שמה רוח רפאים שנתקעה שמה בעוד הייתה בחיים?".

Knight of Skulls
    אתה נכנס לדלת הלבנה ואתה רואה עולם שונה ממה שבחוץ,אתה שומע את הדלת נסגרת,אתה וקסקון ננעלתם בפנים,אתה רואה דמות לבנה מתקרבת אליך ואומרת לך:"אתה בוודאי דייב האם אני צודקת?".

Scizor-x
    האיש אומר לך:"שומר המים כמובן,זה רוח האנוש של סויקון,סויקון שומר על המים,ראיקו על השמיים והארץ,ואנטי שומר על אזורי המדבר הקשים ואזורי הלבות".

Ranrevah
    *עוד הודעה לא מושקעת כזאת ואני מתחיל עם האזהרות האדומות!
    אתה רואהשיוצאים מהאגם שלושה פלוצלים זוהרים וחזקים,אתה רואה שהם מסתכלים אליך והם מתכוננים להתקפה חזיתית.

אם מישהו לא ישקיע בתגובות שלו אני אתקע אותו בכוונה.
    אם אתם משנים את הכינויים שלכם,תגידו לי מראש.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה ילדה קטנה אומרת לך:"אתה נמצא בעיירה מרופי ילדון,כולם ראו איך נפלת מהאגם,זה נכון,באמת יש שמה רוח רפאים שנתקעה שמה בעוד הייתה בחיים?".
    אני אומר לילדה"כן פגשתי את הרוח הרפאים הזאת במנהרה.אם תכנסי למנהרהשיצאתי מימנה אז אולי תפגשי את הרוח הרפאים.הרוח הרפאים עזרה לי לצאת מפה ולימדה את פוקאבו שלי חפירה.ישפה מרכז פוקימונים קרב?תוכלי להוביל אותי לשם?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]Knight of Skulls
    אתה נכנס לדלת הלבנה ואתה רואה עולם שונה ממה שבחוץ,אתה שומע את הדלת נסגרת,אתה וקסקון ננעלתם בפנים,אתה רואה דמות לבנה מתקרבת אליך ואומרת לך:"אתה בוודאי דייב האם אני צודקת?".

"כן אני דייב ואת?"אני אגיד
    ואז אוסיף:"את תעזרי לי להתחבר עם קסקון שלי?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Poke chef
    אתה רואה את מדקיפ נותן מכה לפוכדור וזה עף לפני שמספיק לתפוס את וולפיקס אתה רואה את שניהם מתחילים להילחם זה בזה,אתה רואה את הוויבל לאט-לאט מתעוררים מחוסר ההכרה שלהם.
    "מה קרה מאדקיפ?!" אשאל אותו בדאגה ואז אסתכל אל וולפיקס במבט כועס ואומר לו:"אתה שיקרת לי נכון?!" ואפעיל את הפוקדע למצב תרגום ואדבר עם הוויבלים בשביל לקבל הסבר מלא על מה שקרה וליראות אם וולפיקס משקר
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. משתמש מנוסה
    BarMaster
    אתה רואה את טרטוויג מבולבל לגמרי היות וסויקון האמיתי נמצא מתחת לפני השטח וכפיל הסויקון בלתי ניתן לתקיפה,אתה רואה את שד הסויקון הופך להיות נסיך הים,מאנפי.
    "קדימה טרטוייג זה רק לטובתך אתה חייב לשלוט על עצמך ולהתרכז אל תתיאש עכשיו תשתמש בנהמה על מנאפי" אגיד לטרטוייג

15. משתמש מנוסה

Scizor-x
    האיש אומר לך:"שומר המים כמובן,זה רוח האנוש של סויקון,סויקון שומר על המים,ראיקו על השמיים והארץ,ואנטי שומר על אזורי המדבר הקשים ואזורי הלבות".
    אני מסתכל עליו בחשדנות "מי אתה?" אני שואל תוך כדי שאני מסתכל על מיג'ומורו במבט שואל.

עמוד 12 מתוך 36 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •