Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 36 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 528
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    הרוח המתמטיקאית
    *א' אומרים האורטלון ב' האורטלון זה שם המחוז!
    אתה ממשיך בדרכך אתה מביט בפוכדור האסור חולפת לך מחשבה בראש,אתה נזכר באותו יום,ביום של ליגת סינו,שבו טאקוטו האגדי השתמש בדרקאי שלו כדי לנצח,אתה מבין שאתה יכול להיות המאמן האולטימטיבי איתו.
    אני חושב על האופציות הנהדרוןת ששיכולות להבוא אלי ממסעי בעודי ממשמיך לחפש את אזור השמדה בו אני אמור להשמיד את הפוקדור.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    BarMaster
    אתה רואה את טרטוויג מבולבל לגמרי היות וסויקון האמיתי נמצא מתחת לפני השטח וכפיל הסויקון בלתי ניתן לתקיפה,אתה רואה את שד הסויקון הופך להיות נסיך הים,מאנפי.

Eliyaex
    אתה רואה את בוויזל לוקח אוויר ויורה מים מתוך גופו,אתה רואה גבר צעיר בעל שיער חום ועיניים ירוקות והוא אומר לך:"זוהי היכולת המיוחדת של בוויזל שאיבת מים,הוא לוקח אוויר ומוציא בצורת מים מפיו".

King of Skulls
    אתה נכנס עמוק יותר ועמוק יותר לתוך היער החשוך,אתה רואה דמויות משונות מסתכלות עליך,לפעמים אלה פוקימוני חרק ולפעמים אלה פוקימוני עשב או כנף,אתה רואה בניין נוסף אתה רואה שבע דלתות,אתה רואה כול אחת בצבע שונה:אדום,לבן,סגול,ורוד,כחול,שחור וצהוב,אתה רואה שש מתוך השבע נעולות,רק הלבנה פתוחה לרווחה.

Dor_T
    *לא הוא השתמש בזה רק בגלל היכולת שלו.
    אתה מוציא את הברי הראשון שאתה לוקח,אתה רואה שהוא מתחיל לאכול אותו בפראיות ענק,אתה שומע שהפוקדע שלך אומר לך:"צ'ימצ'אר זה מעדיף אוכל חריף כגון ברי צ'ים,ברי זה מאפשר לו יכולות אש מדהימות".

Scizor-x
    אתה רואה דמות אדומת שיער,חיוורת מעט ועם עיניים כחולות כים,הוא שואל אותך:"זה נכון מה שאומרים,אגדת הים יצאה מהאגם,דמות האנוש של סויקון קיימת?".

Ranrevah
    אתה רואה את העיר ג'ול-ריו ואתה רואה שהבניין הכי קרוב הוא מרכז הפוקימונים,אתה רואה שכול אנשי העיר וכול מי שמתארח שמה חוזרים לבתים שלהם או למרכז הפוקימונים,אתה מבין שאתה יכול להיות שמה.

Poke chef
    אתה רואה את מדקיפ נותן מכה לפוכדור וזה עף לפני שמספיק לתפוס את וולפיקס אתה רואה את שניהם מתחילים להילחם זה בזה,אתה רואה את הוויבל לאט-לאט מתעוררים מחוסר ההכרה שלהם.

הרוח המתמטיקאית
    *א' אומרים האורטלון ב' האורטלון זה שם המחוז!
    אתה ממשיך בדרכך אתה מביט בפוכדור האסור חולפת לך מחשבה בראש,אתה נזכר באותו יום,ביום של ליגת סינו,שבו טאקוטו האגדי השתמש בדרקאי שלו כדי לנצח,אתה מבין שאתה יכול להיות המאמן האולטימטיבי איתו.
    "וואו מגניב תודה על המידע ואתה יכול בבקשה לעזור לי כאן יש כאן שימין מעולף ודרך אגב קוראים לי דן איך קוראים לך?"אני שואל את הבחור ואומר לבויזל "תמשיך עד שהוא יתעורר"

3. משתמש סופר ספאמר
    שלושת המחוזות
    אתה נכנס לחור ואתה רואה שזה מנהרה ענקית שבסופו של דבר אתה רואה אור חזק מאוד,אתה שומע קולות של ילדים שאומרים:"מה זה החור הזה?"ועוד קול שאומר:"ראיתי פוקאבו נכנס לשם".

BarMaster
    אתה רואה שטרטוויג מסתכל לכול הצדדים,אתה רואה שבעצם הזירה היא זירת קרח ומתחת לזירה יש אגם קטן,אתה רואה דמות דמוית סויקון מחפש לו טרף מלמעלה,אתה מבין שסויקון מתכנן תקיפה.

Eliyaex
    *לא נורא,זה מגדיל את מספר העמודים של המ''ת.
    אתה רואה את בוויזל ואת צ'רמנדר מחייכים אתה רואה את בוויזל מסתכל על צ'רמנדר בידידות כאילו הם מכירים שנים רבות וארוכות,אתה רואה בהמשך הדרך ילד קטן.

King of Skulls
    *קיבלת את קסקון שלך,מידע עליו תקבל בדף הרשומים.
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה נכנס למרכז ואתה רואה אישה כבת שלושים וקצת שיער ורוד חלוק אחיות כתוב על התג שלך:"אחות ג'ול-ריו" והיא אומרת לך:"כן מה בשבילך נערי,אתה חדש בעיר נכון?".

Dor_T
    אתה רואה את זורא מתרומם משתנה לסטרלי ובורח משמה,אתה רואה את צ'ימצ'אר מונח על הרצפה הקשה,אתה רואה את טיפות הגשם מתחילות לטפטף,אתה רואה את הזורא-סטרלי נעלם בשמיים.

Ranrevah
    אתה מחפש פוקימונים פראיים אבל אתה לא רואה שום דבר,לא בני אדם,הרוח מנשבת קלות,אין פוקימונים בסביבה,אתה מרגיש את הרוחות מתגברות,אתה רואה פלאש קצר ומהיר ואתה שומע רעם חזק ואתה מבין שמתחילה סופה.

הרוח המתמטיקאית
    אתה שומע את קולו המרוחק של פרופסור איקרן אומר לעצמו:"שיהיה לו בהצלחה",אתה רואה דמות מוזרה לא ברורה שאומרת לך:"הדרקאי שבתוך הפוכדור הזה ייתן לך חזיונות משונים,כמוני לדוגמא,חכה דקה והנה החיזיון הבא!" אתה רואה פלאש ואתה רואה חדר אפלולי אתה שומע קול שאומר:"דרקאי נמצא בהאורטלון!" ואתה חוזר לסביבה.

איתי
    אתה רואה כשלושה מנטייק שהם מעופפי מים נדירים וחזקים מאוד מצטרפים למערכה לטובת עצמם הם משגרים מתקפות לכול עבר,אתה מבין שצעד חכם והגיוני יהיה לברוח פשוט משמה.
    אני מחלית ללכת מהר לדרך 1

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    הילדה אומרת לך:"פה זה העיר מרופי,העיר הכי קרובה עם מרכז פוקימונים זה העיר ג'ול-ריו,זה בכיוון הזה" היא מצביעה על כיוון דרך מספר אחד,אתה רואה את המעבדה שלך פרופסור איקרן מאחורי הילדה.

BarMaster
    אתה רואה את מאנפי משתנה לדמות ימית מוזרה שאתה לא מזהה אותה,אתה רואה שהדמות נעלמת ומין הקרב יוצא סויקון האמיתי יוצא מין הקרב הקפוא.

Eliyaex
    אתה רואה פלאש קצר ומהיר אתה רואה שהאיש נעלם ואתה רואה שגם שיימין נעלם,אתה רואה שהעיר ג'ול-ריו שוממת לגמרי,העצים לא זזים,אין רוח והאנשים לא יוצאים או נכנסים לחנות,למכון או למרכז.

Knight of Skulls
    הילדה אומרת לך:"אני היא שומרת העולם הראשון,עולם פוקימוני הנורמל,פה תמצא רק פוקימוני נורמל,יש לי שש אחיות כול אחת שומרת על עולם שונה,אתה צריך למצוא מפתח לדלת הבאה,אתה צריך לענות לי על שאלה,האם אתה מוכן,הנה האפשרויות שלך,אם תענה נכונה תקבל את המפתח אם לא תילחם מולי,אם תבחר לא לענות תבצע משימה קשה,מה אתה בוחר?".

Scizor-x
    האיש המסתורי אומר לך:"אני פרופסור איליווס אני ממחוז ג'וטו,אני מתמחה בשלושת הכלבים האגדיים,ראיקו,סויקון ואנטי,מים,ברק ואש היכולות המושלמות שיכולות ליצור את או-הו האגדי".

Poke chef
    * - שווה מישהו אחר אומר.
    אתה שומע את הוויבל ממלמלים:"טוב זה מגיע לנו אנחנו התקפנו אותו-ברגע שנמצא אותו נחסל אותו-כן מי עם וויס-אני!".

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שלט עץ רקוב וישן שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו העיר הראשונה שנבנתה במחוז האורטלון,נבנתה על ידי אש קאצ'ם ועוד כמה אנשים לא חשובים כמו גרי אוק ועוד כמה".

איתי
    אתה רץ לכיוון הדרך הראשונה,בסוף הדרך אתה שומע רעש חזק שמגיע מאחוריך,אתה רואה שריפה כבירה משתוללת בעיר מרופי,אנשים צורחים,עשן בשמיים ופוקימוני הכנף עפים לכיוון השמיים.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    הילדה אומרת לך:"פה זה העיר מרופי,העיר הכי קרובה עם מרכז פוקימונים זה העיר ג'ול-ריו,זה בכיוון הזה" היא מצביעה על כיוון דרך מספר אחד,אתה רואה את המעבדה שלך פרופסור איקרן מאחורי הילדה.
    אני אומר לילדה"תודה לך העזרה תהני לך מהחיים ביי".אני נפרד משלום מן הילדה והולך אל המעבדה לאחר שמגיע אליה דופק על הדלת ואומר" פרופסור אני יכול לרפא את הפוקאבו שלי אצלך?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש סופר ספאמר
    שלושת המחוזות

BarMaster
    אתה רואה את מאנפי משתנה לדמות ימית מוזרה שאתה לא מזהה אותה,אתה רואה שהדמות נעלמת ומין הקרב יוצא סויקון האמיתי יוצא מין הקרב הקפוא.

Eliyaex
    אתה רואה פלאש קצר ומהיר אתה רואה שהאיש נעלם ואתה רואה שגם שיימין נעלם,אתה רואה שהעיר ג'ול-ריו שוממת לגמרי,העצים לא זזים,אין רוח והאנשים לא יוצאים או נכנסים לחנות,למכון או למרכז.

Knight of Skulls
    הילדה אומרת לך:"אני היא שומרת העולם הראשון,עולם פוקימוני הנורמל,פה תמצא רק פוקימוני נורמל,יש לי שש אחיות כול אחת שומרת על עולם שונה,אתה צריך למצוא מפתח לדלת הבאה,אתה צריך לענות לי על שאלה,האם אתה מוכן,הנה האפשרויות שלך,אם תענה נכונה תקבל את המפתח אם לא תילחם מולי,אם תבחר לא לענות תבצע משימה קשה,מה אתה בוחר?".

Scizor-x
    האיש המסתורי אומר לך:"אני פרופסור איליווס אני ממחוז ג'וטו,אני מתמחה בשלושת הכלבים האגדיים,ראיקו,סויקון ואנטי,מים,ברק ואש היכולות המושלמות שיכולות ליצור את או-הו האגדי".

Poke chef
    * - שווה מישהו אחר אומר.
    אתה שומע את הוויבל ממלמלים:"טוב זה מגיע לנו אנחנו התקפנו אותו-ברגע שנמצא אותו נחסל אותו-כן מי עם וויס-אני!".

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שלט עץ רקוב וישן שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו העיר הראשונה שנבנתה במחוז האורטלון,נבנתה על ידי אש קאצ'ם ועוד כמה אנשים לא חשובים כמו גרי אוק ועוד כמה".

איתי
    אתה רץ לכיוון הדרך הראשונה,בסוף הדרך אתה שומע רעש חזק שמגיע מאחוריך,אתה רואה שריפה כבירה משתוללת בעיר מרופי,אנשים צורחים,עשן בשמיים ופוקימוני הכנף עפים לכיוון השמיים.
    אני חוזר אחורה ומנסה לחפש שם פוקימונים שנתקעו בשרפה

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-x
    "שלום פרופסור,איך אני יכול לעזור לך?" אני שואל ומחזיר את מיג'ומורו לפוכדור

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    אני מניח שמי שכתב את זה האהב להשתחץ,אני הולך ונכננס אל עבר העיר ומנסה לחפש מה מעניין יש שם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]Knight of Skulls
    "אני רוצה לענות אל השאלה"אני אומר לילדה בחשש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. משתמש מנוסה
    Dor_T
    *לא הוא השתמש בזה רק בגלל היכולת שלו.
    אתה מוציא את הברי הראשון שאתה לוקח,אתה רואה שהוא מתחיל לאכול אותו בפראיות ענק,אתה שומע שהפוקדע שלך אומר לך:"צ'ימצ'אר זה מעדיף אוכל חריף כגון ברי צ'ים,ברי זה מאפשר לו יכולות אש מדהימות".

.
    אחשוב לעצמי:'אם אצליח למצוא ברי צ'ים, אולי זה יחזק מספיק את צ'יצ'אר, עד שיצליח ללמוד מתקפת אש' ואז אפנה אל צ'ימצ'אר ואומר לו:"צ'ימצ'אר, בו נצא לסיבוב בחיפוש אחר ברי צ'ים, שאני מקווה שבזכותו תצליח להשתמש במתקפות אש, וכמו כן תמשיך בחיפושים אחרי פוקימונים שנראים לך חזקים, שתוכל להילחם נגדם, ואולי אפילו אלכוד אותם והם התווספו אלינו למסע" ואצא יחד עם צ'ימצ'אר בחיפוש אחר ברי צ'ים, וגם אחרי פוקימונים לאימון וללכידה.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

11. משתמש מנוסה
    Ranrevah
    *עוד הודעה לא מושקעת כזאת ואני מתחיל עם האזהרות האדומות!
    אתה רואהשיוצאים מהאגם שלושה פלוצלים זוהרים וחזקים,אתה רואה שהם מסתכלים אליך והם מתכוננים להתקפה חזיתית.
    [
    "טטטוטג'ה אין לנו סיכוי מול הפלוצלים האלה בוא נברח" אני צועק לו ובורחים מהאזור

12. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות

BarMaster

Eliyaex

Knight of Skulls

Scizor-x

Poke chef
    * - שווה מישהו אחר אומר.

הרוח המתמטיקאית

איתי
    "מה זהוא נגמר הקרב?" אשאל את סויקון בתמימות
    "אם ככה חזור טרטוייג" ואחזיר אותו לפוכדור שלו

13. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שהדלת אינה נפתחת,אתה רואה את האור סגור במעבדה,אתה מבין שהפרופסור הלך למקום כלשהו,אתה שומע צליל מסתורי מאוד בוקע מאחורי הדלת,אתה רואה את פוקאבו יוצאת מין הפוכדור שלה.

BarMaster
    השכפול הימי שלך אומר לך:"מה פתאום,סויקון הבין שהוא לא יכול להילחם בך שהוא משתמש בכפלי מים אז הוא החליט להילחם בך בכוחות עצמו,תשתמש בסילון על קולי!" אתה רואה גלים שקופים שלאט לאט סודקים את הקרח.

Knight of Skulls
    הילדה מחייכת ואומרת לך:"אוקיי הנה החידה לפניך" אתה רואה דף נייר שבו כתוב בכתב יד קטן וצפוף:
    "ראשית כול יש לחשוב על איבר ראיה.
    תחילה של כול עוגב וסופו של כול רע.
    צרף כלי קבוע בכול ארוחה,גם לולא תאחז בו יהיה בידך.
    לבסוף תן כינוי שמוצמד,מה חבל,לאדם שנתקל רק בחוסר מזל.
    כולם מתחברים ליצור מרתק,מין חיה שאותה לא תרצה לנשק"הילדה אומרת לך:"הנה הרמזים לפניך,ענה עכשיו או חכה לקרב".

Dor_T
    אתה רואה את צ'ימצ'אר מחייך אליך והוא משתמש במתקפת גחלת מדויקת להפליא,אתה רואה שהוא בכושר מלא אז אין סיכוי שהוא משתמש ביכולת הלהט שלו וזה אומר שהוא למד גחלת.
    צ'ימצ'אר למד גחלת!

Scizor-x
    הפרופסור המסתורי מסתכל בשעונו ואומר לך:"אתה לא יכול לעזור לי,אני מחפש פוקימון מאוד אבל מאוד מסוים,אולי ראית אותו,הוא פוקימון מסוג מעופף בלבד,הלכתי למקדש השמיים אבל הוא לא שמה,האם ראית כזה?".

Ranrevah
    אתה רואה את טסוטג'ה מגיע לזירה של הפלוצלים ואלה צוחקים צחוק רם ואכזר וחוזרים לאגם,אתה רואה את טסוטג'ה מתעצבן נורא מאוד.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה עלם לבוש שחורים יוצא מין מכון העיר משחק לו עם הפוכדור שלו הוא אומר לעצמו:"חבל אין אתגר אמיתי באזור הזה,פוקימוני חשמל נפוצים מדי באזור הזה אבל זה פשוט לא עובד".

איתי
    *עוד פעם אחת אתה לא משקיע ואני מתחיל עם האזהרות!
    אתה רואה שאתה לא יכול להיכנס לאזור בגלל שכול האזור נשרף,אתה רואה באוויר מנטייק עפים מסביב לשרפה ומנסים לכבות אותה.

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]הילדה מחייכת ואומרת לך:"אוקיי הנה החידה לפניך" אתה רואה דף נייר שבו כתוב בכתב יד קטן וצפוף:
    "ראשית כול יש לחשוב על איבר ראיה.
    תחילה של כול עוגב וסופו של כול רע.
    צרף כלי קבוע בכול ארוחה,גם לולא תאחז בו יהיה בידך.
    לבסוף תן כינוי שמוצמד,מה חבל,לאדם שנתקל רק בחוסר מזל.
    כולם מתחברים ליצור מרתק,מין חיה שאותה לא תרצה לנשק"הילדה אומרת לך:"הנה הרמזים לפניך,ענה עכשיו או חכה לקרב".
    "מממ..."אני אחשוב לעצמי ואז אומר:"התשובה זה עכביש"אני אומר לילדה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שהדלת אינה נפתחת,אתה רואה את האור סגור במעבדה,אתה מבין שהפרופסור הלך למקום כלשהו,אתה שומע צליל מסתורי מאוד בוקע מאחורי הדלת,אתה רואה את פוקאבו יוצאת מין הפוכדור שלה.
    אני מופתע שפוקאבו יצא מהפוכדור שלה ואז אומר לה"הי פוקאבו.למה יצאת מהפוכדור לגמרי לבד?הרי לא הוצאתי אותך מהפוכדור שלי.את רוצה להראות לי משהו חשוב? אם כן תראה לי מהאת רוצה להראות לי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 13 מתוך 36 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •