שלושת המחוזות
הילדה אומרת לך:"פה זה העיר מרופי,העיר הכי קרובה עם מרכז פוקימונים זה העיר ג'ול-ריו,זה בכיוון הזה" היא מצביעה על כיוון דרך מספר אחד,אתה רואה את המעבדה שלך פרופסור איקרן מאחורי הילדה.
BarMaster
אתה רואה את מאנפי משתנה לדמות ימית מוזרה שאתה לא מזהה אותה,אתה רואה שהדמות נעלמת ומין הקרב יוצא סויקון האמיתי יוצא מין הקרב הקפוא.
Eliyaex
אתה רואה פלאש קצר ומהיר אתה רואה שהאיש נעלם ואתה רואה שגם שיימין נעלם,אתה רואה שהעיר ג'ול-ריו שוממת לגמרי,העצים לא זזים,אין רוח והאנשים לא יוצאים או נכנסים לחנות,למכון או למרכז.
Knight of Skulls
הילדה אומרת לך:"אני היא שומרת העולם הראשון,עולם פוקימוני הנורמל,פה תמצא רק פוקימוני נורמל,יש לי שש אחיות כול אחת שומרת על עולם שונה,אתה צריך למצוא מפתח לדלת הבאה,אתה צריך לענות לי על שאלה,האם אתה מוכן,הנה האפשרויות שלך,אם תענה נכונה תקבל את המפתח אם לא תילחם מולי,אם תבחר לא לענות תבצע משימה קשה,מה אתה בוחר?".
Scizor-x
האיש המסתורי אומר לך:"אני פרופסור איליווס אני ממחוז ג'וטו,אני מתמחה בשלושת הכלבים האגדיים,ראיקו,סויקון ואנטי,מים,ברק ואש היכולות המושלמות שיכולות ליצור את או-הו האגדי".
Poke chef
* - שווה מישהו אחר אומר.
אתה שומע את הוויבל ממלמלים:"טוב זה מגיע לנו אנחנו התקפנו אותו-ברגע שנמצא אותו נחסל אותו-כן מי עם וויס-אני!".
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה שלט עץ רקוב וישן שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו העיר הראשונה שנבנתה במחוז האורטלון,נבנתה על ידי אש קאצ'ם ועוד כמה אנשים לא חשובים כמו גרי אוק ועוד כמה".
איתי
אתה רץ לכיוון הדרך הראשונה,בסוף הדרך אתה שומע רעש חזק שמגיע מאחוריך,אתה רואה שריפה כבירה משתוללת בעיר מרופי,אנשים צורחים,עשן בשמיים ופוקימוני הכנף עפים לכיוון השמיים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אחשוב לעצמי:'אם אצליח למצוא ברי צ'ים, אולי זה יחזק מספיק את צ'יצ'אר, עד שיצליח ללמוד מתקפת אש' ואז אפנה אל צ'ימצ'אר ואומר לו:"צ'ימצ'אר, בו נצא לסיבוב בחיפוש אחר ברי צ'ים, שאני מקווה שבזכותו תצליח להשתמש במתקפות אש, וכמו כן תמשיך בחיפושים אחרי פוקימונים שנראים לך חזקים, שתוכל להילחם נגדם, ואולי אפילו אלכוד אותם והם התווספו אלינו למסע" ואצא יחד עם צ'ימצ'אר בחיפוש אחר ברי צ'ים, וגם אחרי פוקימונים לאימון וללכידה.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
"טטטוטג'ה אין לנו סיכוי מול הפלוצלים האלה בוא נברח" אני צועק לו ובורחים מהאזורRanrevah
*עוד הודעה לא מושקעת כזאת ואני מתחיל עם האזהרות האדומות!
אתה רואהשיוצאים מהאגם שלושה פלוצלים זוהרים וחזקים,אתה רואה שהם מסתכלים אליך והם מתכוננים להתקפה חזיתית.
[
שלושת המחוזות
אתה רואה שהדלת אינה נפתחת,אתה רואה את האור סגור במעבדה,אתה מבין שהפרופסור הלך למקום כלשהו,אתה שומע צליל מסתורי מאוד בוקע מאחורי הדלת,אתה רואה את פוקאבו יוצאת מין הפוכדור שלה.
BarMaster
השכפול הימי שלך אומר לך:"מה פתאום,סויקון הבין שהוא לא יכול להילחם בך שהוא משתמש בכפלי מים אז הוא החליט להילחם בך בכוחות עצמו,תשתמש בסילון על קולי!" אתה רואה גלים שקופים שלאט לאט סודקים את הקרח.
Knight of Skulls
הילדה מחייכת ואומרת לך:"אוקיי הנה החידה לפניך" אתה רואה דף נייר שבו כתוב בכתב יד קטן וצפוף:
"ראשית כול יש לחשוב על איבר ראיה.
תחילה של כול עוגב וסופו של כול רע.
צרף כלי קבוע בכול ארוחה,גם לולא תאחז בו יהיה בידך.
לבסוף תן כינוי שמוצמד,מה חבל,לאדם שנתקל רק בחוסר מזל.
כולם מתחברים ליצור מרתק,מין חיה שאותה לא תרצה לנשק"הילדה אומרת לך:"הנה הרמזים לפניך,ענה עכשיו או חכה לקרב".
Dor_T
אתה רואה את צ'ימצ'אר מחייך אליך והוא משתמש במתקפת גחלת מדויקת להפליא,אתה רואה שהוא בכושר מלא אז אין סיכוי שהוא משתמש ביכולת הלהט שלו וזה אומר שהוא למד גחלת.
צ'ימצ'אר למד גחלת!
Scizor-x
הפרופסור המסתורי מסתכל בשעונו ואומר לך:"אתה לא יכול לעזור לי,אני מחפש פוקימון מאוד אבל מאוד מסוים,אולי ראית אותו,הוא פוקימון מסוג מעופף בלבד,הלכתי למקדש השמיים אבל הוא לא שמה,האם ראית כזה?".
Ranrevah
אתה רואה את טסוטג'ה מגיע לזירה של הפלוצלים ואלה צוחקים צחוק רם ואכזר וחוזרים לאגם,אתה רואה את טסוטג'ה מתעצבן נורא מאוד.
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה עלם לבוש שחורים יוצא מין מכון העיר משחק לו עם הפוכדור שלו הוא אומר לעצמו:"חבל אין אתגר אמיתי באזור הזה,פוקימוני חשמל נפוצים מדי באזור הזה אבל זה פשוט לא עובד".
איתי
*עוד פעם אחת אתה לא משקיע ואני מתחיל עם האזהרות!
אתה רואה שאתה לא יכול להיכנס לאזור בגלל שכול האזור נשרף,אתה רואה באוויר מנטייק עפים מסביב לשרפה ומנסים לכבות אותה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)