Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 36 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את פוקאבו מנידה את ראשה בטיפשות והיא מצביעה בראשה על כיוון העיר ג'ול-ריו,אתה מבין שהיא רוצה ללכת לשם עכשיו.

Knight of Skulls
    הילדה מהנהנת בראשה ואומרת לך:"הנה מפתח האש,קח אותו לדלת האדומה,שמה תחכה לך אחותי,הנה רמז למשימה הבאה שלך,פוקימוני אש מפחדים ממים,להתראות דייב" אתה רואה אור אתה מוצא את עצמך מחוץ לדלתות,אתה רואה מפתח אדום בידך.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    [B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls
    הילדה מהנהנת בראשה ואומרת לך:"הנה מפתח האש,קח אותו לדלת האדומה,שמה תחכה לך אחותי,הנה רמז למשימה הבאה שלך,פוקימוני אש מפחדים ממים,להתראות דייב" אתה רואה אור אתה מוצא את עצמך מחוץ לדלתות,אתה רואה מפתח אדום בידך.
    "תודה רבה על המפתח"אני אומר,אקח אותו ואכנס לאור.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את פוקאבו מנידה את ראשה בטיפשות והיא מצביעה בראשה על כיוון העיר ג'ול-ריו,אתה מבין שהיא רוצה ללכת לשם עכשיו.
    אני אומר לפוקאבו"אה לא הבנתי מה את רוצה,עכשיו הבנתי.טובאזנלך לעיר ג'ול ריו כשפי שאת רוצה.בואי תעלה על הכתף שלי ותשבי עליה.אנחנו נלך ביחד לעיר ג'ולי ריו" אני שם את פוקאבו על הכתף הימנית שלי והולך יחד איתה לעיר ג'ולי ריו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    אתה מתקדם לכיוון העיר ג'ול-ריו ואתה רואה פוקימון מציץ מאחורי העצים אתה רואה את פוקאבו קופצת מהכתף שלך לרצפה בתנוחת קרב אתה רואה שיוצא מהעצים איווי קטן וחמוד,אתה רואה את פוקאבו נרגעת.

Knight of Skulls
    אתה נכנס לדלת האדומה ואתה רואה בדיוק את אותו המקום ממקודם אך בצבעים אדומים,אתה רואה ילדה בדיוק כמו ממקודם אך עם צבע עיניים אדום בוהק היא אומרת לך:"אתה הוא דייב נכון?".

5. משתמש מנוסה
    אתה נכנס לדלת האדומה ואתה רואה בדיוק את אותו המקום ממקודם אך בצבעים אדומים,אתה רואה ילדה בדיוק כמו ממקודם אך עם צבע עיניים אדום בוהק היא אומרת לך:"אתה הוא דייב נכון?".
    "כן...אני דייב"אני אומר בחשש ואז אוסיף:"מי את?"

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    אתה מתקדם לכיוון העיר ג'ול-ריו ואתה רואה פוקימון מציץ מאחורי העצים אתה רואה את פוקאבו קופצת מהכתף שלך לרצפה בתנוחת קרב אתה רואה שיוצא מהעצים איווי קטן וחמוד,אתה רואה את פוקאבו נרגעת.
    "איווי מה?" אני ניגש אל האיווי ואז מתכופף אליו ואומר לו"הי איווי חמוד.תרצה להצטרף לצוות שלי.אני אהפוך אותך לפוקימון חזק מאוד.בינתייים יש לי רק את פוקאבו בשישיה שלי.אניאשמח אם תצטרף לשישיה שלי.אזז מה אתה אומר?" אני מוציא פוכדור ופתח אותו ומראה אותו לאיוי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    הילדה אומרת לך:"אני היא רוח האש,אתה צריך להילחם נגדי ונגד הפוקימון שלי,אם תסכים ותנצח תקבל את המפתח הבא אם לא תסכים תצטרך לעשות משימה,אם תסכים ולא תנצח אתה תבצע משימה יותר קלה,מה אתה בוחר?".

שלושת המחוזות
    איווי מהנהן בראשו וכך גם פוקאבו,אתה מבין שהוא רוצה להיות חלק מהשישיה שלך,ופוקאבו גם רוצה שהוא יהיה איתכם,אתה רואה את השמש זורחת ברקיע.

8. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    הילדה אומרת לך:"אני היא רוח האש,אתה צריך להילחם נגדי ונגד הפוקימון שלי,אם תסכים ותנצח תקבל את המפתח הבא אם לא תסכים תצטרך לעשות משימה,אם תסכים ולא תנצח אתה תבצע משימה יותר קלה,מה אתה בוחר?".
    "להילחם בך"אני אומר ואזרוק את הפוקדור של קסקון ואגיד:"קסקון אתה חייב להקשיב לי כדי שננצח"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

שלושת המחוזות
    איווי מהנהן בראשו וכך גם פוקאבו,אתה מבין שהוא רוצה להיות חלק מהשישיה שלך,ופוקאבו גם רוצה שהוא יהיה איתכם,אתה רואה את השמש זורחת ברקיע.
    אני אומר להם"אז אם אתם מסכימים אז גם אני בעד.איוי הצטרפת באופן רשמי לשישיה שלי.עכשיו כנס לפוכדור שלי" אני זורק על איוי פוכדור

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה איך פוקאבו מאושרת,אתה רואה את איווי יוצא מין הפוכדור ויורה לשמיים משמחה כדור שחור משחור,מתקפת כדור צל.
    תפסת איווי זכר,שיודע חבטה,כדור צל וראיית לילה,איבדת פוכדור אחד!

Knight of Skulls
    אתה רואה בידה פוכדור אדום כדם עם סמלי אש מסביב היא אומרת לך:"זה יהיה אש נגד חרק,אני בעמדת היתרון אז תתקיף ראשון,צא טורקול אני בוחרת בך!" אתה רואה שהפוכדור משתנה ויוצר טורקול מדהים.

11. משתמש מנוסה
    אתה רואה בידה פוכדור אדום כדם עם סמלי אש מסביב היא אומרת לך:"זה יהיה אש נגד חרק,אני בעמדת היתרון אז תתקיף ראשון,צא טורקול אני בוחרת בך!" אתה רואה שהפוכדור משתנה ויוצר טורקול מדהים.
    "טורקול...יהיה לי קשה מאוד."אני אומר
    ואז אוסיף:"קסקון תקשיב לי בבקשה תעשה עוקץ רעל ואחר-כך התקשחות בשביל להגן על עצמך"

12. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    אתה רואה שמתקפת עוקץ הרעל פוגעת בטורקול אך לא משפיע עליו בשום מובן,לא בכוח שלה ולא ביכולת שלה,אתה רואה את טורקול טוען מתקפת אש קטלנית מאוד,אתה רואה שהילדה אומרת:"טורקול חימום יתר!".

13. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    אתה רואה שמתקפת עוקץ הרעל פוגעת בטורקול אך לא משפיע עליו בשום מובן,לא בכוח שלה ולא ביכולת שלה,אתה רואה את טורקול טוען מתקפת אש קטלנית מאוד,אתה רואה שהילדה אומרת:"טורקול חימום יתר!".
    "מה זה חימום יתר?!"אני אצעק בשאלה ואז אוסיף בצעקה:"קסקון תתפתח או שתעשה התקשחות בשביל להגן על עצמך מהחימום יתר!"

14. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    אתה רואה את קסקון הופך להיות נוקשה מאוד,אתה מבין שהוא כבר עכשיו משתמש במתקפה הזו,אתה רואה להבה אדומה חזקה מאוד מתקרבת לכיוונו של קסקון,אתה רואה שהלהבה בקושי משפיעה על קסקון.

15. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    אתה רואה את קסקון הופך להיות נוקשה מאוד,אתה מבין שהוא כבר עכשיו משתמש במתקפה הזו,אתה רואה להבה אדומה חזקה מאוד מתקרבת לכיוונו של קסקון,אתה רואה שהלהבה בקושי משפיעה על קסקון.
    "שוב פעם התקשחות"אני אומר בשמחה ואז אוסיף בצעקה:"עוקץ רעל בכול הכוח על טורקול"

עמוד 14 מתוך 36 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •