Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 36 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Knight of Skulls
    אתה רואה את קסקון ממשיך בהתקשחות שלו,אתה רואה שהוא לאט-לאט מלבין,אתה רואה שקסקון קופץ ומשם יוקד לו דסדוקס יפיפייה וקטן,אתה רואה אותו משתמש במתקפת קרן על חושי חזקה מאוד.
    קסקון התפתח לדסדוקס,דסדוקס למד קרן על-חושי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    Knight of Skulls
    אתה רואה את קסקון ממשיך בהתקשחות שלו,אתה רואה שהוא לאט-לאט מלבין,אתה רואה שקסקון קופץ ומשם יוקד לו דסדוקס יפיפייה וקטן,אתה רואה אותו משתמש במתקפת קרן על חושי חזקה מאוד.
    קסקון התפתח לדסדוקס,דסדוקס למד קרן על-חושי!
    "יש!יש לי דסדוקס!"אני אצעק
    ואגיד בשמחה:"דסדוקס קרן על חושית עם עוקץ רעל אל טורקול ואז תעשה הגנה"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    אתה רואה את דסדוקס משתמש במתקפת קרן על-חושי שפוגעת בטורקול והוא משתמש במתקפת להביור,כעבור שניות ספורות שתי המתקפות מתאזנות בקלילות רבה,אתה שומע צלילים חזקים שמשתקים את דסדוקס ואת טורקול.

4. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    אתה רואה את דסדוקס משתמש במתקפת קרן על-חושי שפוגעת בטורקול והוא משתמש במתקפת להביור,כעבור שניות ספורות שתי המתקפות מתאזנות בקלילות רבה,אתה שומע צלילים חזקים שמשתקים את דסדוקס ואת טורקול.
    אני אגיד לילדה:"מה זה הצלילים האלה?"ואז אומר:"דסדוקס תנסה לעשות קרן על חושית"

5. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    רוח האש מחייכת אליך ואומרת:"זה פליטת האנרגיה המסוכנת שיוצרת הקרן שלך,העולם הזה לאט-לאט יגרוס שבעת הדלתות תישמדנה לעד,צא עכשיו הקסקון שלך התפתח ברח!",אתה מרגיש איך האדמה מתחילה לרעוד לך מתחת לרגליים.

6. משתמש מנוסה
    Ranrevah
    אתה רואה את טסוטג'ה מגיע לזירה של הפלוצלים ואלה צוחקים צחוק רם ואכזר וחוזרים לאגם,אתה רואה את טסוטג'ה מתעצבן נורא מאוד.
    "בוא ננסה את המזל שלנו קדימה צא עם מתקפת חבטה על אחד הפלוטצליפ האלה" אני אומר לו

7. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    רוח האש מחייכת אליך ואומרת:"זה פליטת האנרגיה המסוכנת שיוצרת הקרן שלך,העולם הזה לאט-לאט יגרוס שבעת הדלתות תישמדנה לעד,צא עכשיו הקסקון שלך התפתח ברח!",אתה מרגיש איך האדמה מתחילה לרעוד לך מתחת לרגליים.
    אני אחזיר את דסדוקס לפוקדור וארוץ משם כדי לצאת מהמקום הזה.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה איך פוקאבו מאושרת,אתה רואה את איווי יוצא מין הפוכדור ויורה לשמיים משמחה כדור שחור משחור,מתקפת כדור צל.
    תפסת איווי זכר,שיודע חבטה,כדור צל וראיית לילה,איבדת פוכדור אחד!

[B]Knight of Skulls[/[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לאיויו"יפה אתה יודע כדור צל.מתקפה חזקה מאוד.אוקי עכשיו באו יחד איתי ועם פוקאבו לעיר ריו ג'יל".אני הולך ביחד עם פוקאבו ועם איוי לעיר ג'יל ריו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה עלם לבוש שחורים יוצא מין מכון העיר משחק לו עם הפוכדור שלו הוא אומר לעצמו:"חבל אין אתגר אמיתי באזור הזה,פוקימוני חשמל נפוצים מדי באזור הזה אבל זה פשוט לא עובד".
    'זזה בטח יכול להיות אתגר טוב לי ולטירקו'אני חושב,הולך אליו ושואל "תגיד בא לך קרב אחד על אחד?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    *עוד פעם אחת אתה לא משקיע ואני מתחיל עם האזהרות!
    אתה רואה שאתה לא יכול להיכנס לאזור בגלל שכול האזור נשרף,אתה רואה באוויר מנטייק עפים מסביב לשרפה ומנסים לכבות אותה.
    אני אומר לעצמי ''מנטייק יהיה פוקימון מצויין לשישיה שלי'' ואחרי זה אני מוציא את בלבאזור ואומר לו ''תשתמש בצעקה כדי לבלבל את אחד המנטייק האלו ואחרי זה תתקוף אותו בחבטה בכל הכוח'' ואני מוסיף ''אני יודע שאתה יכול לנצח אותו אני מאמין בך''

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Poke chef
    * - שווה מישהו אחר אומר.
    אתה שומע את הוויבל ממלמלים:"טוב זה מגיע לנו אנחנו התקפנו אותו-ברגע שנמצא אותו נחסל אותו-כן מי עם וויס-אני!".
    "אז מאדקיפ לא הבנתי מה קרה לך?,למה אתה מפחד מימנו?" אשאל אותו בתמיהה ואחשוב לעצמי באיזה צד לבחור,הוויביילים,וולפיקס או מאקדיפ
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שלושת המחוזות
    הילדה אומרת לך:"פה זה העיר מרופי,העיר הכי קרובה עם מרכז פוקימונים זה העיר ג'ול-ריו,זה בכיוון הזה" היא מצביעה על כיוון דרך מספר אחד,אתה רואה את המעבדה שלך פרופסור איקרן מאחורי הילדה.

BarMaster
    אתה רואה את מאנפי משתנה לדמות ימית מוזרה שאתה לא מזהה אותה,אתה רואה שהדמות נעלמת ומין הקרב יוצא סויקון האמיתי יוצא מין הקרב הקפוא.

Eliyaex
    אתה רואה פלאש קצר ומהיר אתה רואה שהאיש נעלם ואתה רואה שגם שיימין נעלם,אתה רואה שהעיר ג'ול-ריו שוממת לגמרי,העצים לא זזים,אין רוח והאנשים לא יוצאים או נכנסים לחנות,למכון או למרכז.

Knight of Skulls
    הילדה אומרת לך:"אני היא שומרת העולם הראשון,עולם פוקימוני הנורמל,פה תמצא רק פוקימוני נורמל,יש לי שש אחיות כול אחת שומרת על עולם שונה,אתה צריך למצוא מפתח לדלת הבאה,אתה צריך לענות לי על שאלה,האם אתה מוכן,הנה האפשרויות שלך,אם תענה נכונה תקבל את המפתח אם לא תילחם מולי,אם תבחר לא לענות תבצע משימה קשה,מה אתה בוחר?".

Scizor-x
    האיש המסתורי אומר לך:"אני פרופסור איליווס אני ממחוז ג'וטו,אני מתמחה בשלושת הכלבים האגדיים,ראיקו,סויקון ואנטי,מים,ברק ואש היכולות המושלמות שיכולות ליצור את או-הו האגדי".

Poke chef
    * - שווה מישהו אחר אומר.
    אתה שומע את הוויבל ממלמלים:"טוב זה מגיע לנו אנחנו התקפנו אותו-ברגע שנמצא אותו נחסל אותו-כן מי עם וויס-אני!".

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שלט עץ רקוב וישן שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו העיר הראשונה שנבנתה במחוז האורטלון,נבנתה על ידי אש קאצ'ם ועוד כמה אנשים לא חשובים כמו גרי אוק ועוד כמה".

איתי
    אתה רץ לכיוון הדרך הראשונה,בסוף הדרך אתה שומע רעש חזק שמגיע מאחוריך,אתה רואה שריפה כבירה משתוללת בעיר מרופי,אנשים צורחים,עשן בשמיים ופוקימוני הכנף עפים לכיוון השמיים.
    אני ממלמל לעצמי "מה קרה לאן הם נעלמו?"וואז מוציא את בויזל וצארמנדר להגנה עצמית ואני אומר להם "מה דעתכם על סיור בעיר הרפאים הזאת?."ואני מתקדם בתוך העיר ומחפש נפש חיה

13. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שהדלת אינה נפתחת,אתה רואה את האור סגור במעבדה,אתה מבין שהפרופסור הלך למקום כלשהו,אתה שומע צליל מסתורי מאוד בוקע מאחורי הדלת,אתה רואה את פוקאבו יוצאת מין הפוכדור שלה.

BarMaster
    השכפול הימי שלך אומר לך:"מה פתאום,סויקון הבין שהוא לא יכול להילחם בך שהוא משתמש בכפלי מים אז הוא החליט להילחם בך בכוחות עצמו,תשתמש בסילון על קולי!" אתה רואה גלים שקופים שלאט לאט סודקים את הקרח.

Knight of Skulls
    הילדה מחייכת ואומרת לך:"אוקיי הנה החידה לפניך" אתה רואה דף נייר שבו כתוב בכתב יד קטן וצפוף:
    "ראשית כול יש לחשוב על איבר ראיה.
    תחילה של כול עוגב וסופו של כול רע.
    צרף כלי קבוע בכול ארוחה,גם לולא תאחז בו יהיה בידך.
    לבסוף תן כינוי שמוצמד,מה חבל,לאדם שנתקל רק בחוסר מזל.
    כולם מתחברים ליצור מרתק,מין חיה שאותה לא תרצה לנשק"הילדה אומרת לך:"הנה הרמזים לפניך,ענה עכשיו או חכה לקרב".

Dor_T
    אתה רואה את צ'ימצ'אר מחייך אליך והוא משתמש במתקפת גחלת מדויקת להפליא,אתה רואה שהוא בכושר מלא אז אין סיכוי שהוא משתמש ביכולת הלהט שלו וזה אומר שהוא למד גחלת.
    צ'ימצ'אר למד גחלת!

Scizor-x
    הפרופסור המסתורי מסתכל בשעונו ואומר לך:"אתה לא יכול לעזור לי,אני מחפש פוקימון מאוד אבל מאוד מסוים,אולי ראית אותו,הוא פוקימון מסוג מעופף בלבד,הלכתי למקדש השמיים אבל הוא לא שמה,האם ראית כזה?".

Ranrevah
    אתה רואה את טסוטג'ה מגיע לזירה של הפלוצלים ואלה צוחקים צחוק רם ואכזר וחוזרים לאגם,אתה רואה את טסוטג'ה מתעצבן נורא מאוד.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה עלם לבוש שחורים יוצא מין מכון העיר משחק לו עם הפוכדור שלו הוא אומר לעצמו:"חבל אין אתגר אמיתי באזור הזה,פוקימוני חשמל נפוצים מדי באזור הזה אבל זה פשוט לא עובד".

איתי
    *עוד פעם אחת אתה לא משקיע ואני מתחיל עם האזהרות!
    אתה רואה שאתה לא יכול להיכנס לאזור בגלל שכול האזור נשרף,אתה רואה באוויר מנטייק עפים מסביב לשרפה ומנסים לכבות אותה.
    "טרטוייג תנסה לחמוק מזה תרוץ" אגיד לטרטוייג

14. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-x
    הפרופסור המסתורי מסתכל בשעונו ואומר לך:"אתה לא יכול לעזור לי,אני מחפש פוקימון מאוד אבל מאוד מסוים,אולי ראית אותו,הוא פוקימון מסוג מעופף בלבד,הלכתי למקדש השמיים אבל הוא לא שמה,האם ראית כזה?".
    "ראיתי אקן כלשהו אבל פוקימון מסוג מעופף בלבד,לא ראיתי" אני חושב מעט ושואל "מיג'ומורו שלי עוד חלשה ואני רוצה איזור שיהיה לה קל להילחם בו וגם איזור שבו אני אוכל ללכוד פוקימונים שמתאימים למאמן מתחיל,אתה מכיר אחד כזה?"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

15. משתמש מנוסה
    Dor_T
    אתה רואה את צ'ימצ'אר מחייך אליך והוא משתמש במתקפת גחלת מדויקת להפליא,אתה רואה שהוא בכושר מלא אז אין סיכוי שהוא משתמש ביכולת הלהט שלו וזה אומר שהוא למד גחלת.
    צ'ימצ'אר למד גחלת!

.
    אומר לצ'ימצ'אר:"ואוו! כל הכבוד! הצלחת! למדת גחלת. יש לך מתקפת אש סוף סוף. אבל זה רק אומר שאנחנו צריכים להמשיך ולהתאמן קשה כדי שהמתקפה תתחזק ותצליח ללמוד אפילו מתקפות נוספות! בוא נצא לסיבוב ונחפש פוקימון שנוכל לנהל נגדו קרב, כך תוכל להתאמן ולהתמשמש בגחלת שלך, ואולי אפילו נצליח לצרף אלינו פוקימון למסעֱ" ואצא יחד עם צ'ימצ'אר בחיפוש אחר פוקימון ללכדיה/אימון.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

עמוד 15 מתוך 36 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •