Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 36 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    אתה ממשיך במסע שלך אתה רואה את פוקאבו מצליחה לעלות לך על כתף ימין ואת איווי על שמאל,אתה רואה את העיר ג'ול-ריו לפניך ואתה רואה את המכון נשקף על העיר.

BarMaster
    *להשקיע!
    אתה רואה שטרטוויג לא חומק,אתה רואה שהסונר המיוחד הזה פוגע בטרטוויג ישירות והוא נופל למים,אתה רואה שסויקון יורד גם הוא למים אתה רואה שכעבור מספר שניות סויקון יוצא שטרטוויג איתו מובס.

Eliyaex
    אתה רואה שהפוכדורים שלך נעלמו,אתה מחפש אותם בכיסים ובתיק ואין שום פוכדור אם פוקימון,אתה רואה יד יוצאת מתוך הערפל והיא מסמנת לך לבוא איתה.

Knight of Skulls
    אתה מספיק לברוח משם ואתה יוצא מין המקום עם הדלתות ואתה רואה שכול הדלתות נשרפות אחת-אחת,אתה רואה את האיש הזקן אומר לך:"אני מבין שלא קיימת את המשימה של שבע הרוחות".

Dor_T
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שהשמש לאט-לאט מתחילה לשקוע,אתה רואה את השמש השוקעת בצבע אדום כדם,אתה רואה שבשמיים מרחף פוקימון כנף אדום-זהוב אתה מבין שהוא גם מסוג אש.

Scizor-x
    אתה שומע את האיש הוא אומר לך:"אני רוצה לתת לך מתנה קטנה,המתנה היא ביצת פוקימון די נדיר,אני אתאר לך את מראה ביצת הפוקימון ואם התשובה נכונה תקבל אותה אם לא אז תקבל קרב נגדי".

Ranrevah
    *אתה בסדר נכון?
    אתה רואה פלוזצל אחד יוצא מהאגם והוא משתמש בניב קרח והוא מעיף את טסוטג'ה שלך הרחק אל תוך יער החרקים,אתה רואה את הפלוזצל שהתקיף את הטסוטג'ה מתקרב עליך וסוגר אותך בפינה,אין לך אפשרות לברוח.

Poke chef
    אתה רואה שהוויבל השמאלי ביותר מביט על הוולפיקס שבידך והוא מזנק עליך ועל וולפיקס הוא משתמש בציפורן לילה חזקה במיוחד על וולפיקס שעף בידך.

הרוח המתמטיקאית
    האיש מהנהן קלות זורק את הפוכדור שלו ומתוכו יוצא אוניקס יוצא מהפוכדור של האיש שאומר לך:"נו אתה תתחיל אם תנצח אותי זה יגיד שאתה יכול לנצח אפילו את מנהיג המכון של העיר".

איתי
    אתה רואה את באלבזור רץ עליך בחזרה מוציא את הפוכדור שלו והוא חוזר לתוכו,אתה מבין שהוא לא רוצה להתקרב לאש,אתה רואה גבר לבוש כחול צועק:"מנטי תשתמש במתקפת משאבת הידרו" אתה רואה את המנטייק שרצית לתפוס כנראה מבוית משתמש במשאבת הידרו.

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה

Scizor-x
    אתה שומע את האיש הוא אומר לך:"אני רוצה לתת לך מתנה קטנה,המתנה היא ביצת פוקימון די נדיר,אני אתאר לך את מראה ביצת הפוקימון ואם התשובה נכונה תקבל אותה אם לא אז תקבל קרב נגדי".
    "מסכים,תתאר לי אותה הכי טוב שתוכל" אני חושב רגע ואז שואל "מיג'ומורו יכולה לעזור לי?"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Poke chef
    אתה רואה שהוויבל השמאלי ביותר מביט על הוולפיקס שבידך והוא מזנק עליך ועל וולפיקס הוא משתמש בציפורן לילה חזקה במיוחד על וולפיקס שעף בידך.
    "עכשיו הגזמת!,פוקדור צא!,וולפיקס תתפס אני אולי אחר כך אשחרר אותך אם מאדקיפ לא יסכים אבל אני חייב את עזרתך בשביל להילחם בהם!" אזרוק על וולפיקס את הפוקדור בכעס ואחכה שייתפס ואז אבדוק מהר בפוקדע מהמתקפות שלו לפני שהם יצליחו לעשות משהו
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש סופר ספאמר
    שלושת המחוזות
    אתה ממשיך במסע שלך אתה רואה את פוקאבו מצליחה לעלות לך על כתף ימין ואת איווי על שמאל,אתה רואה את העיר ג'ול-ריו לפניך ואתה רואה את המכון נשקף על העיר.

BarMaster
    *להשקיע!
    אתה רואה שטרטוויג לא חומק,אתה רואה שהסונר המיוחד הזה פוגע בטרטוויג ישירות והוא נופל למים,אתה רואה שסויקון יורד גם הוא למים אתה רואה שכעבור מספר שניות סויקון יוצא שטרטוויג איתו מובס.

Eliyaex
    אתה רואה שהפוכדורים שלך נעלמו,אתה מחפש אותם בכיסים ובתיק ואין שום פוכדור אם פוקימון,אתה רואה יד יוצאת מתוך הערפל והיא מסמנת לך לבוא איתה.

Knight of Skulls
    אתה מספיק לברוח משם ואתה יוצא מין המקום עם הדלתות ואתה רואה שכול הדלתות נשרפות אחת-אחת,אתה רואה את האיש הזקן אומר לך:"אני מבין שלא קיימת את המשימה של שבע הרוחות".

Dor_T
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שהשמש לאט-לאט מתחילה לשקוע,אתה רואה את השמש השוקעת בצבע אדום כדם,אתה רואה שבשמיים מרחף פוקימון כנף אדום-זהוב אתה מבין שהוא גם מסוג אש.

Scizor-x

Ranrevah
    *אתה בסדר נכון?
    אתה רואה פלוזצל אחד יוצא מהאגם והוא משתמש בניב קרח והוא מעיף את טסוטג'ה שלך הרחק אל תוך יער החרקים,אתה רואה את הפלוזצל שהתקיף את הטסוטג'ה מתקרב עליך וסוגר אותך בפינה,אין לך אפשרות לברוח.

Poke chef

הרוח המתמטיקאית
    האיש מהנהן קלות זורק את הפוכדור שלו ומתוכו יוצא אוניקס יוצא מהפוכדור של האיש שאומר לך:"נו אתה תתחיל אם תנצח אותי זה יגיד שאתה יכול לנצח אפילו את מנהיג המכון של העיר".

איתי
    אתה רואה את באלבזור רץ עליך בחזרה מוציא את הפוכדור שלו והוא חוזר לתוכו,אתה מבין שהוא לא רוצה להתקרב לאש,אתה רואה גבר לבוש כחול צועק:"מנטי תשתמש במתקפת משאבת הידרו" אתה רואה את המנטייק שרצית לתפוס כנראה מבוית משתמש במשאבת הידרו.
    אני חושב לעצמי '' איזה מבאס זה שאני מקבל את הפוקימון שפוחד מאש'' אני מכניס את הפוכדור לתיק והולך לדרך 1 כדי למצוא פוקימוני מים או פוקימוני אש כדי לאמן את בלבאזור

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U][B][U][COLOR=redKnight of Skulls
    "לא הצלחתי..."אני אומר ואז אוסיף בשמחה:"אבל אני הצלחתי להתחבר עם הדסטוקס שלי!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    "טריקו אני מקווה אשתה מוכן זה יהיה קשה,בתור התחלה תשתמש בחבטה בכח רב כמו שעשית קודם לכן,אם תעשה כמו שעשית אז יהיה לך הרבה יורת קל!"אני אומר לטריקו היושב על ראשי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה
    BarMaster
    *להשקיע!
    "תודה לך סויקון אני יודע שלא היה לי סיכוי כי אתה הריי הפוקימון כמעט הכי חזק שיש אתה פוקימון אגדי, חזור טרטוייג היית מעולה עשית כל מה שיכלת" אגיד.
    "סויקון תגיד תוכל ללמד קצת את טרטוייג שלי על מתקפות חדשות או על טקטיקות שאנחנו לא מכירים או אפילו לחזק אותו בכוח מים כי אתה שליט המים" אשאל את סויקון בתמימות.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    "הנה אני בא מכון העיר ג'ול ריו" אני רץ אל המכון של העיר כשאר אני מגיע למכון אני נכנכס אליו עם פוקאבו ואיווי שלי ואז אומר למנהיג המכון"אני מזמין אותך לקרב, באתי לנצח אותך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    Dor_T
    אחשוב לעצמי:'טוב לדעת שיש הרבה פוקימוני אש בעולם' והתעלם מהפוקימון, ואמשיך בדרכי יחד עם צ'ימצ'אר בחיפוש אחר פוקימון לאימון וללכידה. אחפש פוקימונים בעיקר מסוג מים ועשב בכדי שאוכל לראות את צ'ימצ'אר מול חולשותיו, וכן מול יתרונותיו...
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

10. משתמש מנוסה
    SIZE=3]Ranrevah[/SIZE]
    *אתה בסדר נכון?
    "קדימה קום על הרגליים לא מוותרים להם תקוף אותו שוב בחבטה והפעם תנסה בכל הכוח" אני מצווה עליו

11. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שלושת המחוזות

BarMaster
    *להשקיע!

Eliyaex

Knight of Skulls

Dor_T

Scizor-x

Ranrevah
    *אתה בסדר נכון?

Poke chef

הרוח המתמטיקאית

איתי
    אני מסתכל סביבי בבלבול ואומר ליד "התגלה לפני ואחר כך אבוא איתך "תוך שאני מתרחק באיטיות מהיד וחושב לעצמי 'לעזזאל בטח האיש הזה שנעלם גנב לי תפוקימונים!'

12. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    אתה רואה נער מבוגר ממך בערך במחמש-שש שנים קם והוא אומרים לך:"מצטער אבל אחי זאת אומרת מנהיג המכון הרשמי לא כאן,אבל אני כאן ואני אלחם נגדך בתור המחליף שלו,אם תנצח אותי בקרב שתיים על שתיים תקבל את תג החירות".

BarMaster
    אתה שומע קריאה עמומה של סויקון ודמות המים שלך אומרת:"לך יש טרטוויג,סויקון אינו מסוגל לעזור לך,אך סלבי,שמיין וויזיאון יכולים לשמש לך מורים הם ילמדו אותך מתקפות שימושיות".

Eliyaex
    אתה רואה שזהו צ'רמנדר קטן וחמוד מסמן לך לבוא איתו,אתה רואה משהו מוזר בצ'רמנדר הזה,משהו לא בסדר אולי בעיניים אולי בשיניים שלו.

Knight of Skulls
    האיש הזקן מושיט לך את הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך והוא אומר לך:"שמע לי,אם תשתמש בדסדוקס נגד מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו זה יהיה אתגר מעניין מאוד אפילו בשבילו!".

Dor_T
    אתה מרגיש משהו קופץ לך על הראש ואתה רואה את צ'ימצ'אר עולה עליך,אתה רואה שהוא מצביע על המשך הדרך ושמה אתה רואה חלקת דשא קטנה שעליה יש עשרות קומבי קטנים וחמודים.

Scizor-x
    האיש המסתורי אומר לך:"אוקיי,ביצת הפוקימון היא שייכת לפוקימון בעל שתי צורות מה שיצא ממנו וההתפתחות שלו,הפוקימון שייך למחוז אישו,ביצת הפוקימון הזה שחורה ואדומה,מי הפוקימון?".

Ranrevah
    *אתה לא יכול להגיד לפוקימון שלך מה לעשות כי הוא נעלם לך!
    אתה רואה את הפלוצלים צוחקים צחוק מרושע ואתה רואה דמות רצה מתוך היער,אתה רואה שזהו טסוטג'ה שבא אליך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אגרוף שאיבה עוצמתי במיוחד שמבריח את הפלוצלים.
    טסוטג'ה אולי למד אגרוף שאיבה!

Poke chef
    אתה רואה את הוויבל משתמש בציפורן לילה גם על הפוכדור ושובר אותו לחלוטין,אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה ועיניים מוזרות מאוד עין אחת כחולה והשנייה ירוקה הוא אומר:"בשם רוחות הקרח אני סוגר את הוויבל הזה בחיי מוות!" אתה רואה פלאש קצר והוויבל נעלם.
    איבדת פוכדור אחד.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה את טריקו קופץ לשמיים במהירות רבה והוא משתמש במתקפת אגרוף לכיוונו של אוניקס,אתה רואה את אוניקס מגיב במתקפת קצה כפול חזק במיוחד שמעיף את טריקו במהירות רבה.

איתי
    אתה רואה שני פוקימוני מים חלשים יחסית נלחמים זה בזה,אתה רואה שאלו טוטודייל ועוד טוטודייל,אתה רואה שאחד משתמש באגרוף מים והשני משתמש בסדק רוח.

13. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    אתה רואה נער מבוגר ממך בערך במחמש-שש שנים קם והוא אומרים לך:"מצטער אבל אחי זאת אומרת מנהיג המכון הרשמי לא כאן,אבל אני כאן ואני אלחם נגדך בתור המחליף שלו,אם תנצח אותי בקרב שתיים על שתיים תקבל את תג החירות".

BarMaster
    אתה שומע קריאה עמומה של סויקון ודמות המים שלך אומרת:"לך יש טרטוויג,סויקון אינו מסוגל לעזור לך,אך סלבי,שמיין וויזיאון יכולים לשמש לך מורים הם ילמדו אותך מתקפות שימושיות".

Eliyaex
    אתה רואה שזהו צ'רמנדר קטן וחמוד מסמן לך לבוא איתו,אתה רואה משהו מוזר בצ'רמנדר הזה,משהו לא בסדר אולי בעיניים אולי בשיניים שלו.

Knight of Skulls
    האיש הזקן מושיט לך את הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך והוא אומר לך:"שמע לי,אם תשתמש בדסדוקס נגד מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו זה יהיה אתגר מעניין מאוד אפילו בשבילו!".

Dor_T
    אתה מרגיש משהו קופץ לך על הראש ואתה רואה את צ'ימצ'אר עולה עליך,אתה רואה שהוא מצביע על המשך הדרך ושמה אתה רואה חלקת דשא קטנה שעליה יש עשרות קומבי קטנים וחמודים.

Scizor-x
    האיש המסתורי אומר לך:"אוקיי,ביצת הפוקימון היא שייכת לפוקימון בעל שתי צורות מה שיצא ממנו וההתפתחות שלו,הפוקימון שייך למחוז אישו,ביצת הפוקימון הזה שחורה ואדומה,מי הפוקימון?".

Ranrevah
    *אתה לא יכול להגיד לפוקימון שלך מה לעשות כי הוא נעלם לך!
    אתה רואה את הפלוצלים צוחקים צחוק מרושע ואתה רואה דמות רצה מתוך היער,אתה רואה שזהו טסוטג'ה שבא אליך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אגרוף שאיבה עוצמתי במיוחד שמבריח את הפלוצלים.
    טסוטג'ה אולי למד אגרוף שאיבה!

Poke chef
    אתה רואה את הוויבל משתמש בציפורן לילה גם על הפוכדור ושובר אותו לחלוטין,אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה ועיניים מוזרות מאוד עין אחת כחולה והשנייה ירוקה הוא אומר:"בשם רוחות הקרח אני סוגר את הוויבל הזה בחיי מוות!" אתה רואה פלאש קצר והוויבל נעלם.
    איבדת פוכדור אחד.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה את טריקו קופץ לשמיים במהירות רבה והוא משתמש במתקפת אגרוף לכיוונו של אוניקס,אתה רואה את אוניקס מגיב במתקפת קצה כפול חזק במיוחד שמעיף את טריקו במהירות רבה.

איתי
    אתה רואה שני פוקימוני מים חלשים יחסית נלחמים זה בזה,אתה רואה שאלו טוטודייל ועוד טוטודייל,אתה רואה שאחד משתמש באגרוף מים והשני משתמש בסדק רוח.
    "תודה רבה לך סויקון אני ממש מודה לך תמשיך בעבודה הנהדרת שלך ויש לי רק שאלה אחת קטנה אני הלך עכשיו לסלבי איפה הוא נמצא? תוכל לעזור לי?" אשאל את סויקון.
    - - - - -
    מיזה ויזיאון? ורושמים שימיין ולא שמיין

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Poke chef
    איבדת פוכדור אחד.
    .
    "תודה רבה,אני חייב לך" אומר לאיש המוזר ואנסה לזהות את פניו ואז אחפש את שאר הוויבילים ואנסה להבריח אותם ואחזיק את וולפיקס ואשאל:"תספר לי עכשיו את האמת ורק את האמת!"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש מנוסה
    BarMaster
    *אגדי העשב מדור חמש
    כפיל המים שלך אומר לך:"תכף הכול יתברר לך" אתה רואה את סויקון נעלם וגם כפיל המים שלך,אתה רואה שהעשב מתחיל לעלות על פני הקרח והמים ואתה שומע קול שאומר:"שלום לך".

Poke chef
    אתה שומע את הוולפיקס מילל קריאה חלשה ועצובה והפוקדע מתרגם:"טוב צודק,אולי אני לא התמים שבתמים זה מה שקרה,אני וולפיקס בודד כמו שבוודאי אתה הבנת,הוויבל שונאים אותי ואת כול הוולפיקס והם החליטו להתקיף כול אחד ואחד מאיתנו,ואנחנו החזרנו להם".

עמוד 16 מתוך 36 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •