שלושת המחוזות
אתה ממשיך במסע שלך אתה רואה את פוקאבו מצליחה לעלות לך על כתף ימין ואת איווי על שמאל,אתה רואה את העיר ג'ול-ריו לפניך ואתה רואה את המכון נשקף על העיר.
BarMaster
*להשקיע!
אתה רואה שטרטוויג לא חומק,אתה רואה שהסונר המיוחד הזה פוגע בטרטוויג ישירות והוא נופל למים,אתה רואה שסויקון יורד גם הוא למים אתה רואה שכעבור מספר שניות סויקון יוצא שטרטוויג איתו מובס.
Eliyaex
אתה רואה שהפוכדורים שלך נעלמו,אתה מחפש אותם בכיסים ובתיק ואין שום פוכדור אם פוקימון,אתה רואה יד יוצאת מתוך הערפל והיא מסמנת לך לבוא איתה.
Knight of Skulls
אתה מספיק לברוח משם ואתה יוצא מין המקום עם הדלתות ואתה רואה שכול הדלתות נשרפות אחת-אחת,אתה רואה את האיש הזקן אומר לך:"אני מבין שלא קיימת את המשימה של שבע הרוחות".
Dor_T
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שהשמש לאט-לאט מתחילה לשקוע,אתה רואה את השמש השוקעת בצבע אדום כדם,אתה רואה שבשמיים מרחף פוקימון כנף אדום-זהוב אתה מבין שהוא גם מסוג אש.
Scizor-x
אתה שומע את האיש הוא אומר לך:"אני רוצה לתת לך מתנה קטנה,המתנה היא ביצת פוקימון די נדיר,אני אתאר לך את מראה ביצת הפוקימון ואם התשובה נכונה תקבל אותה אם לא אז תקבל קרב נגדי".
Ranrevah
*אתה בסדר נכון?
אתה רואה פלוזצל אחד יוצא מהאגם והוא משתמש בניב קרח והוא מעיף את טסוטג'ה שלך הרחק אל תוך יער החרקים,אתה רואה את הפלוזצל שהתקיף את הטסוטג'ה מתקרב עליך וסוגר אותך בפינה,אין לך אפשרות לברוח.
Poke chef
אתה רואה שהוויבל השמאלי ביותר מביט על הוולפיקס שבידך והוא מזנק עליך ועל וולפיקס הוא משתמש בציפורן לילה חזקה במיוחד על וולפיקס שעף בידך.
הרוח המתמטיקאית
האיש מהנהן קלות זורק את הפוכדור שלו ומתוכו יוצא אוניקס יוצא מהפוכדור של האיש שאומר לך:"נו אתה תתחיל אם תנצח אותי זה יגיד שאתה יכול לנצח אפילו את מנהיג המכון של העיר".
איתי
אתה רואה את באלבזור רץ עליך בחזרה מוציא את הפוכדור שלו והוא חוזר לתוכו,אתה מבין שהוא לא רוצה להתקרב לאש,אתה רואה גבר לבוש כחול צועק:"מנטי תשתמש במתקפת משאבת הידרו" אתה רואה את המנטייק שרצית לתפוס כנראה מבוית משתמש במשאבת הידרו.