Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 36 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 528
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה

Poke chef
    אתה שומע את הוולפיקס מילל קריאה חלשה ועצובה והפוקדע מתרגם:"טוב צודק,אולי אני לא התמים שבתמים זה מה שקרה,אני וולפיקס בודד כמו שבוודאי אתה הבנת,הוויבל שונאים אותי ואת כול הוולפיקס והם החליטו להתקיף כול אחד ואחד מאיתנו,ואנחנו החזרנו להם".
    "ולמה מאדקיפ שונא אותך?!,אני יודע שאתה יודע אז אל תשקר" אומר לו בכעס והוציא את מאדקיפ מהפוקדור ואשאל אותו:"מה קרה מאדקיפ?,מה יש לך נגדו?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Poke chef
    אתה שומע קריאה קולנית ומעצבנת של מדקיפ והפוקדע אומר לך:"אני לא סובל פוקימוני אש,הוא מעצבן אותי,הוא סוג כזה של בכיין,הוא אמר לי שאני חלשלוש בגלל שאתה לא מוכן שאני אלחם נגדו".

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה נער מבוגר ממך בערך במחמש-שש שנים קם והוא אומרים לך:"מצטער אבל אחי זאת אומרת מנהיג המכון הרשמי לא כאן,אבל אני כאן ואני אלחם נגדך בתור המחליף שלו,אם תנצח אותי בקרב שתיים על שתיים תקבל את תג החירות".
    [.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לנער,אוקי אז אני אלחם בך אני מסכים הלצעה.מה שמך?שמי ליאור" אני אומר לפוקאבו ואיווי"אוקי כנסו לזירה אנחחנו מתחילים בקרב.אני רוצה שתננו את כול כולכם בקרב הזה.אני רוצה להשיג את התג ה1 שלי מובן.?אז קדימה לקרב"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    הנער מוציא פוכדור ומלמל לעצמו:"תן את כול הכוח,צא גסטלי!" אתה רואה גסטלי יוצא מהפוכדור של הנער,ולא סתם גסטלי,גסטלי זוהר וחזק מאוד,זוהר כחול מלופף סביבו עיניים מרושעות מביטות בך ומחכות נגד מי הוא ילחם.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    הנער מוציא פוכדור ומלמל לעצמו:"תן את כול הכוח,צא גסטלי!" אתה רואה גסטלי יוצא מהפוכדור של הנער,ולא סתם גסטלי,גסטלי זוהר וחזק מאוד,זוהר כחול מלופף סביבו עיניים מרושעות מביטות בך ומחכות נגד מי הוא ילחם.
    'בוא נראה במי אני אבחר.מתקפות נורמל לא מפיעות עיל סוגו של גסטלי.ומתקפות רוח לא משפיעות על סוגו של איויו.אז כדי שאבחר בפוקאבו שלי'.אני אומר לפוקאבו"צאי את ראשונה .תזכרי תני את כול כולך.פוקאבו תשתמשי בחפירה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את פוקאבו מתחילה להתחפר באדמה הקשה של המכון,אתה רואה את גסטלי יורד לכיוון האדמה ועובר דרכה,אתה שומע פיצוץ קל ואתה רואה את פוקאבו עפה מהבור שלה.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את פוקאבו מתחילה להתחפר באדמה הקשה של המכון,אתה רואה את גסטלי יורד לכיוון האדמה ועובר דרכה,אתה שומע פיצוץ קל ואתה רואה את פוקאבו עפה מהבור שלה.
    "מה לעזעל קרה פה" אני אומר לפוקאבו"אני מקוה שאת בסדר ויכולה להמשיך להילחם בקרב הזה.אוקי נחליף טקטיקה.קודם תשתמשי בערפיח על גסטלי שלא יראה כלום.ואז תשתמשי בחפירה בזמן שהוא לא רואה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]Knight of Skulls
    האיש הזקן מושיט לך את הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך והוא אומר לך:"שמע לי,אם תשתמש בדסדוקס נגד מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו זה יהיה אתגר מעניין מאוד אפילו בשבילו!".
    "תודה על המידע!"אני אומר,אקח את הפוקדור של פיפלאפ ואלך לעיר ג'ול-ריו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה
    Dor_T
    אתה מרגיש משהו קופץ לך על הראש ואתה רואה את צ'ימצ'אר עולה עליך,אתה רואה שהוא מצביע על המשך הדרך ושמה אתה רואה חלקת דשא קטנה שעליה יש עשרות קומבי קטנים וחמודים.
    .
    אחשוב לעצמי:'חבורה כה גדולה של קומבי, זה יותר מדי גם בשביל צ'ימצ'אר' ואומר לצ'ימצ'אר:"באמת כל הכבוד שהצלחת למצוא פוקימון! אבל לצערי לא נוכל להילחם נגד אחד מהם, זה יגרר לקרב גדול מדי, בוא נמשיך לחפש פוקימון לאימון וללכידה" ואמשיך לחפש יחד עם צ'ימצ'אר פוקימון שנוכל להתאמן נגדו ואולי אף לצרף אותו למסע שלנו.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

10. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-x
    האיש המסתורי אומר לך:"אוקיי,ביצת הפוקימון היא שייכת לפוקימון בעל שתי צורות מה שיצא ממנו וההתפתחות שלו,הפוקימון שייך למחוז אישו,ביצת הפוקימון הזה שחורה ואדומה,מי הפוקימון?".
    אני שוקל את העניין ומריץ בראשי את כל הפוקימונים של דור 5.
    אני חושב מעט ואומר בחשש "זו ביצה של דסומאסו?"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

11. משתמש מנוסה
    Ranrevah
    *אתה לא יכול להגיד לפוקימון שלך מה לעשות כי הוא נעלם לך!
    אתה רואה את הפלוצלים צוחקים צחוק מרושע ואתה רואה דמות רצה מתוך היער,אתה רואה שזהו טסוטג'ה שבא אליך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אגרוף שאיבה עוצמתי במיוחד שמבריח את הפלוצלים.
    טסוטג'ה אולי למד אגרוף שאיבה!
    "וואי כמה עוצמה יש במתקפה הזאת אנחנו חייבים לאמן אותה קדימה בוא נלך לחפש פוקימונים בסביבה להלחם נגדם" אני ומר ומתחיל לחפש פוקימונים

12. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה את טריקו קופץ לשמיים במהירות רבה והוא משתמש במתקפת אגרוף לכיוונו של אוניקס,אתה רואה את אוניקס מגיב במתקפת קצה כפול חזק במיוחד שמעיף את טריקו במהירות רבה.
    "טריק תנסה להשתמש בצעקה!"אני אומר לטריקו ומקווה שאולי המתקפה הזאת הוא יצליח להתגבר על אוניקס.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה
    BarMaster
    *אגדי העשב מדור חמש
    כפיל המים שלך אומר לך:"תכף הכול יתברר לך" אתה רואה את סויקון נעלם וגם כפיל המים שלך,אתה רואה שהעשב מתחיל לעלות על פני הקרח והמים ואתה שומע קול שאומר:"שלום לך".

Poke chef
    אתה שומע את הוולפיקס מילל קריאה חלשה ועצובה והפוקדע מתרגם:"טוב צודק,אולי אני לא התמים שבתמים זה מה שקרה,אני וולפיקס בודד כמו שבוודאי אתה הבנת,הוויבל שונאים אותי ואת כול הוולפיקס והם החליטו להתקיף כול אחד ואחד מאיתנו,ואנחנו החזרנו להם".
    "שלום לך אני בר מי זה?" אשאל בנחמדות את הקול
    - - - - - --
    מצטער שלא השקעתי לא היה לי מה לכתוב

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Poke chef
    אתה שומע קריאה קולנית ומעצבנת של מדקיפ והפוקדע אומר לך:"אני לא סובל פוקימוני אש,הוא מעצבן אותי,הוא סוג כזה של בכיין,הוא אמר לי שאני חלשלוש בגלל שאתה לא מוכן שאני אלחם נגדו".
    "תעזוב אותוו,ווחפיקס אם אתה רוצה להיצטרף אליינו תצטרף להתפייס עם מאדקיפ,ולא אכפת לי כמה זמן זה ייקח" אומר לוולפיקס בעצבנות ואז אלטף את מאדקיפ ואומר לו:"מאדקיפ תודה שאמרת לי,אני בוטח בך חבר" אחכה בצד ואחכה שייתפייסו
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    *מבחינה טקטיקת היה עדיף לפי דעתי איווי שלך.
    גסטלי משתמש במתקפת נגד למתקפת הפיח של פוקאבו,הוא משתמש במתקפת מזג אוויר,אתה רואה עננות גשם מתחילות להופיע.

BarMaster
    אתה רואה מין שדון קטן וירוק מחייך אליך,הוא לא מזיז את פיו ועדיין הוא מדבר,הוא אומר לך:"שלום בר,אני הוא סלבי,באתי לקדם את פניך,אתה מעוניין להילחם נגדי ונגד שכפול העשב שלך?".

Knight of Skulls
    האיש הזקן אומר לך:"אם לא אכפת לך נערי אני מעדיף להצטרף למסע שלך בינתיים,רק עד שתזכה בתג הראשון שלך,במילא אני רציתי לבקר את נכדי מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו".

Dor_T
    אתה רואה את קירות הקומבי הענקיים מתחילים לנדוד להם לכיוון יער החרקים,אתה רואה שניים-שלושה קומבי נשארים בשביל לשתות דבש צמחים.

Scizor-x
    האיש מניד את ראשו ואומר:"זוהי ביצת זורא,קדימה לקרב זכור אם תנצח תקבל את ביצת הזורא,אם לא אז לא,צא סייטר,אני בוחר בך" אתה רואה סייטר זוהר מופיע מתוך הפוכדור של האיש המסתורי.

Ranrevah
    *זכור יש סיכוי שטסוטג'ה לא למד אגרוף שאיבה.
    אתה רואה את טסוטג'ה מתמוטט על הרצפה אתה רואה איש גבה קומה שאומר לך:"הוא השתמש במתקפת אגרוף השאיבה רק בזכות יכולתו המיוחדת,צמיחה".

Poke chef
    אתה רואה את וולפיקס מרכין את ראשו וכך גם מדקיפ,אתה רואה שוולפיקס נוגע בפוקדע וזה נכבה,אתה שומע אותם מדברים ולבסוף שניהם קופצים אליך בשמחה רבה.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שטריקו לא זז שנייה בערך והוא קם במהירות,אתה רואה שהוא קם במהירות,אתה רואה שטריקו קם וסביבו יש זוהר ירוק,אתה רואה שהאיש שנגדו אתה נלחם מתחיל להילחץ.

עמוד 17 מתוך 36 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •