Poke chef
אתה שומע קריאה קולנית ומעצבנת של מדקיפ והפוקדע אומר לך:"אני לא סובל פוקימוני אש,הוא מעצבן אותי,הוא סוג כזה של בכיין,הוא אמר לי שאני חלשלוש בגלל שאתה לא מוכן שאני אלחם נגדו".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלושת המחוזות
הנער מוציא פוכדור ומלמל לעצמו:"תן את כול הכוח,צא גסטלי!" אתה רואה גסטלי יוצא מהפוכדור של הנער,ולא סתם גסטלי,גסטלי זוהר וחזק מאוד,זוהר כחול מלופף סביבו עיניים מרושעות מביטות בך ומחכות נגד מי הוא ילחם.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
שלושת המחוזות
אתה רואה את פוקאבו מתחילה להתחפר באדמה הקשה של המכון,אתה רואה את גסטלי יורד לכיוון האדמה ועובר דרכה,אתה שומע פיצוץ קל ואתה רואה את פוקאבו עפה מהבור שלה.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אחשוב לעצמי:'חבורה כה גדולה של קומבי, זה יותר מדי גם בשביל צ'ימצ'אר' ואומר לצ'ימצ'אר:"באמת כל הכבוד שהצלחת למצוא פוקימון! אבל לצערי לא נוכל להילחם נגד אחד מהם, זה יגרר לקרב גדול מדי, בוא נמשיך לחפש פוקימון לאימון וללכידה" ואמשיך לחפש יחד עם צ'ימצ'אר פוקימון שנוכל להתאמן נגדו ואולי אף לצרף אותו למסע שלנו.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
"וואי כמה עוצמה יש במתקפה הזאת אנחנו חייבים לאמן אותה קדימה בוא נלך לחפש פוקימונים בסביבה להלחם נגדם" אני ומר ומתחיל לחפש פוקימוניםRanrevah
*אתה לא יכול להגיד לפוקימון שלך מה לעשות כי הוא נעלם לך!
אתה רואה את הפלוצלים צוחקים צחוק מרושע ואתה רואה דמות רצה מתוך היער,אתה רואה שזהו טסוטג'ה שבא אליך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אגרוף שאיבה עוצמתי במיוחד שמבריח את הפלוצלים.
טסוטג'ה אולי למד אגרוף שאיבה!
שלושת המחוזות
*מבחינה טקטיקת היה עדיף לפי דעתי איווי שלך.
גסטלי משתמש במתקפת נגד למתקפת הפיח של פוקאבו,הוא משתמש במתקפת מזג אוויר,אתה רואה עננות גשם מתחילות להופיע.
BarMaster
אתה רואה מין שדון קטן וירוק מחייך אליך,הוא לא מזיז את פיו ועדיין הוא מדבר,הוא אומר לך:"שלום בר,אני הוא סלבי,באתי לקדם את פניך,אתה מעוניין להילחם נגדי ונגד שכפול העשב שלך?".
Knight of Skulls
האיש הזקן אומר לך:"אם לא אכפת לך נערי אני מעדיף להצטרף למסע שלך בינתיים,רק עד שתזכה בתג הראשון שלך,במילא אני רציתי לבקר את נכדי מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו".
Dor_T
אתה רואה את קירות הקומבי הענקיים מתחילים לנדוד להם לכיוון יער החרקים,אתה רואה שניים-שלושה קומבי נשארים בשביל לשתות דבש צמחים.
Scizor-x
האיש מניד את ראשו ואומר:"זוהי ביצת זורא,קדימה לקרב זכור אם תנצח תקבל את ביצת הזורא,אם לא אז לא,צא סייטר,אני בוחר בך" אתה רואה סייטר זוהר מופיע מתוך הפוכדור של האיש המסתורי.
Ranrevah
*זכור יש סיכוי שטסוטג'ה לא למד אגרוף שאיבה.
אתה רואה את טסוטג'ה מתמוטט על הרצפה אתה רואה איש גבה קומה שאומר לך:"הוא השתמש במתקפת אגרוף השאיבה רק בזכות יכולתו המיוחדת,צמיחה".
Poke chef
אתה רואה את וולפיקס מרכין את ראשו וכך גם מדקיפ,אתה רואה שוולפיקס נוגע בפוקדע וזה נכבה,אתה שומע אותם מדברים ולבסוף שניהם קופצים אליך בשמחה רבה.
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה שטריקו לא זז שנייה בערך והוא קם במהירות,אתה רואה שהוא קם במהירות,אתה רואה שטריקו קם וסביבו יש זוהר ירוק,אתה רואה שהאיש שנגדו אתה נלחם מתחיל להילחץ.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)