Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 36 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 528
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שטריקו לא זז שנייה בערך והוא קם במהירות,אתה רואה שהוא קם במהירות,אתה רואה שטריקו קם וסביבו יש זוהר ירוק,אתה רואה שהאיש שנגדו אתה נלחם מתחיל להילחץ.
    אני מתבונן בטריקו בעניין ,ומתחיל לחשוב אם זה סוג של מתקפה חדשה, ואם כן איזו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    *מבחינה טקטיקת היה עדיף לפי דעתי איווי שלך.
    גסטלי משתמש במתקפת נגד למתקפת הפיח של פוקאבו,הוא משתמש במתקפת מזג אוויר,אתה רואה עננות גשם מתחילות להופיע.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "הקרב הזה עוד לא אבוד" אני אומר לפוקאבו"קדימה אל תתורי תוכלי עוד להביס את הגסטלי הזה.אני מאמין בך.אוקי נסי להוציא מתוך הפה שלך גוש אש קטן.אולי זה ילמד אותך גחלץ.אם תצליחי ללמוד גחלת אז תקפי את גסטלי בגחלת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש סופר ספאמר
    שלושת המחוזות
    אתה רואה נער מבוגר ממך בערך במחמש-שש שנים קם והוא אומרים לך:"מצטער אבל אחי זאת אומרת מנהיג המכון הרשמי לא כאן,אבל אני כאן ואני אלחם נגדך בתור המחליף שלו,אם תנצח אותי בקרב שתיים על שתיים תקבל את תג החירות".

BarMaster
    אתה שומע קריאה עמומה של סויקון ודמות המים שלך אומרת:"לך יש טרטוויג,סויקון אינו מסוגל לעזור לך,אך סלבי,שמיין וויזיאון יכולים לשמש לך מורים הם ילמדו אותך מתקפות שימושיות".

Eliyaex
    אתה רואה שזהו צ'רמנדר קטן וחמוד מסמן לך לבוא איתו,אתה רואה משהו מוזר בצ'רמנדר הזה,משהו לא בסדר אולי בעיניים אולי בשיניים שלו.

Knight of Skulls
    האיש הזקן מושיט לך את הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך והוא אומר לך:"שמע לי,אם תשתמש בדסדוקס נגד מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו זה יהיה אתגר מעניין מאוד אפילו בשבילו!".

Dor_T
    אתה מרגיש משהו קופץ לך על הראש ואתה רואה את צ'ימצ'אר עולה עליך,אתה רואה שהוא מצביע על המשך הדרך ושמה אתה רואה חלקת דשא קטנה שעליה יש עשרות קומבי קטנים וחמודים.

Scizor-x
    האיש המסתורי אומר לך:"אוקיי,ביצת הפוקימון היא שייכת לפוקימון בעל שתי צורות מה שיצא ממנו וההתפתחות שלו,הפוקימון שייך למחוז אישו,ביצת הפוקימון הזה שחורה ואדומה,מי הפוקימון?".

Ranrevah
    *אתה לא יכול להגיד לפוקימון שלך מה לעשות כי הוא נעלם לך!
    אתה רואה את הפלוצלים צוחקים צחוק מרושע ואתה רואה דמות רצה מתוך היער,אתה רואה שזהו טסוטג'ה שבא אליך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אגרוף שאיבה עוצמתי במיוחד שמבריח את הפלוצלים.
    טסוטג'ה אולי למד אגרוף שאיבה!

Poke chef
    אתה רואה את הוויבל משתמש בציפורן לילה גם על הפוכדור ושובר אותו לחלוטין,אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה ועיניים מוזרות מאוד עין אחת כחולה והשנייה ירוקה הוא אומר:"בשם רוחות הקרח אני סוגר את הוויבל הזה בחיי מוות!" אתה רואה פלאש קצר והוויבל נעלם.
    איבדת פוכדור אחד.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה את טריקו קופץ לשמיים במהירות רבה והוא משתמש במתקפת אגרוף לכיוונו של אוניקס,אתה רואה את אוניקס מגיב במתקפת קצה כפול חזק במיוחד שמעיף את טריקו במהירות רבה.

איתי
    אתה רואה שני פוקימוני מים חלשים יחסית נלחמים זה בזה,אתה רואה שאלו טוטודייל ועוד טוטודייל,אתה רואה שאחד משתמש באגרוף מים והשני משתמש בסדק רוח.
    אני החושב לעצמי שכדי לי לתפוס את שניהם ואני מוציא את באלבאזור ואומר לו ''תתקוף את שניהם בחבתות עד שהם יתעלפו''

4. משתמש מנוסה
    Dor_T
    אתה רואה את קירות הקומבי הענקיים מתחילים לנדוד להם לכיוון יער החרקים,אתה רואה שניים-שלושה קומבי נשארים בשביל לשתות דבש צמחים.

.
    אחשוב לעצמי:'עכשיו שהם פחות, המצב שונה, אולי הם שניים אבל לצ'ימצ'אר יתרון הסוג' ואפנה אל צ'ימצ'אר ואומר בשקט:" אתה רואה את שני הקומבים שם? לך אליהם בשקט ובאיטיות ותקוף אחד מהם בגחלת, בהצלחה!" ואראה את צ'ימצ'אר פועל..
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

5. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-x
    האיש מניד את ראשו ואומר:"זוהי ביצת זורא,קדימה לקרב זכור אם תנצח תקבל את ביצת הזורא,אם לא אז לא,צא סייטר,אני בוחר בך" אתה רואה סייטר זוהר מופיע מתוך הפוכדור של האיש המסתורי.
    "צא מיג'ומורו!" אני צועק ובוחן את סייטר במבטי "אתה תתחיל" אני אומר בקול בטוח למדי.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

6. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה נער מבוגר ממך בערך במחמש-שש שנים קם והוא אומרים לך:"מצטער אבל אחי זאת אומרת מנהיג המכון הרשמי לא כאן,אבל אני כאן ואני אלחם נגדך בתור המחליף שלו,אם תנצח אותי בקרב שתיים על שתיים תקבל את תג החירות".

BarMaster
    אתה שומע קריאה עמומה של סויקון ודמות המים שלך אומרת:"לך יש טרטוויג,סויקון אינו מסוגל לעזור לך,אך סלבי,שמיין וויזיאון יכולים לשמש לך מורים הם ילמדו אותך מתקפות שימושיות".

Eliyaex
    אתה רואה שזהו צ'רמנדר קטן וחמוד מסמן לך לבוא איתו,אתה רואה משהו מוזר בצ'רמנדר הזה,משהו לא בסדר אולי בעיניים אולי בשיניים שלו.

Knight of Skulls
    האיש הזקן מושיט לך את הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך והוא אומר לך:"שמע לי,אם תשתמש בדסדוקס נגד מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו זה יהיה אתגר מעניין מאוד אפילו בשבילו!".

Dor_T
    אתה מרגיש משהו קופץ לך על הראש ואתה רואה את צ'ימצ'אר עולה עליך,אתה רואה שהוא מצביע על המשך הדרך ושמה אתה רואה חלקת דשא קטנה שעליה יש עשרות קומבי קטנים וחמודים.

Scizor-x
    האיש המסתורי אומר לך:"אוקיי,ביצת הפוקימון היא שייכת לפוקימון בעל שתי צורות מה שיצא ממנו וההתפתחות שלו,הפוקימון שייך למחוז אישו,ביצת הפוקימון הזה שחורה ואדומה,מי הפוקימון?".

Ranrevah
    *אתה לא יכול להגיד לפוקימון שלך מה לעשות כי הוא נעלם לך!
    אתה רואה את הפלוצלים צוחקים צחוק מרושע ואתה רואה דמות רצה מתוך היער,אתה רואה שזהו טסוטג'ה שבא אליך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אגרוף שאיבה עוצמתי במיוחד שמבריח את הפלוצלים.
    טסוטג'ה אולי למד אגרוף שאיבה!

Poke chef
    אתה רואה את הוויבל משתמש בציפורן לילה גם על הפוכדור ושובר אותו לחלוטין,אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה ועיניים מוזרות מאוד עין אחת כחולה והשנייה ירוקה הוא אומר:"בשם רוחות הקרח אני סוגר את הוויבל הזה בחיי מוות!" אתה רואה פלאש קצר והוויבל נעלם.
    איבדת פוכדור אחד.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה את טריקו קופץ לשמיים במהירות רבה והוא משתמש במתקפת אגרוף לכיוונו של אוניקס,אתה רואה את אוניקס מגיב במתקפת קצה כפול חזק במיוחד שמעיף את טריקו במהירות רבה.

איתי
    אתה רואה שני פוקימוני מים חלשים יחסית נלחמים זה בזה,אתה רואה שאלו טוטודייל ועוד טוטודייל,אתה רואה שאחד משתמש באגרוף מים והשני משתמש בסדק רוח.
    אני חושב 'על החיים ועל המוות' והולך אחריו בחשש ובאיטיות

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Poke chef
    אתה רואה את וולפיקס מרכין את ראשו וכך גם מדקיפ,אתה רואה שוולפיקס נוגע בפוקדע וזה נכבה,אתה שומע אותם מדברים ולבסוף שניהם קופצים אליך בשמחה רבה.
    .
    "אני מקווה שדיברתם על התפייסות ולא על משהו אחר,קדימה וולפיקס תצטרף אליינו!" אומר ואזרוק עליו פוקדור,ואחזיק את מאדקיפ בלחץ לתפוס את הפוקימון הריאשון שלי ואז אחבק את מאדקיפ בחום ואסרוק בסביבה אם הוויבלים עדיין פה או האיש המוזר.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    *מבחינה טקטיקת היה עדיף לפי דעתי איווי שלך.
    גסטלי משתמש במתקפת נגד למתקפת הפיח של פוקאבו,הוא משתמש במתקפת מזג אוויר,אתה רואה עננות גשם מתחילות להופיע.

BarMaster
    אתה רואה מין שדון קטן וירוק מחייך אליך,הוא לא מזיז את פיו ועדיין הוא מדבר,הוא אומר לך:"שלום בר,אני הוא סלבי,באתי לקדם את פניך,אתה מעוניין להילחם נגדי ונגד שכפול העשב שלך?".

Knight of Skulls
    האיש הזקן אומר לך:"אם לא אכפת לך נערי אני מעדיף להצטרף למסע שלך בינתיים,רק עד שתזכה בתג הראשון שלך,במילא אני רציתי לבקר את נכדי מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו".

Dor_T
    אתה רואה את קירות הקומבי הענקיים מתחילים לנדוד להם לכיוון יער החרקים,אתה רואה שניים-שלושה קומבי נשארים בשביל לשתות דבש צמחים.

Scizor-x
    האיש מניד את ראשו ואומר:"זוהי ביצת זורא,קדימה לקרב זכור אם תנצח תקבל את ביצת הזורא,אם לא אז לא,צא סייטר,אני בוחר בך" אתה רואה סייטר זוהר מופיע מתוך הפוכדור של האיש המסתורי.

Ranrevah
    *זכור יש סיכוי שטסוטג'ה לא למד אגרוף שאיבה.
    אתה רואה את טסוטג'ה מתמוטט על הרצפה אתה רואה איש גבה קומה שאומר לך:"הוא השתמש במתקפת אגרוף השאיבה רק בזכות יכולתו המיוחדת,צמיחה".

Poke chef
    אתה רואה את וולפיקס מרכין את ראשו וכך גם מדקיפ,אתה רואה שוולפיקס נוגע בפוקדע וזה נכבה,אתה שומע אותם מדברים ולבסוף שניהם קופצים אליך בשמחה רבה.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שטריקו לא זז שנייה בערך והוא קם במהירות,אתה רואה שהוא קם במהירות,אתה רואה שטריקו קם וסביבו יש זוהר ירוק,אתה רואה שהאיש שנגדו אתה נלחם מתחיל להילחץ.
    "לא בבקשה אני לא רוצה קרב, באתי שתעזור לי ללמד את טרטוייג שלי מתקפות הרי אתה אולי היחידי שיכול בבקשה" אגיד לו בהתחננות

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]Knight of Skulls
    האיש הזקן אומר לך:"אם לא אכפת לך נערי אני מעדיף להצטרף למסע שלך בינתיים,רק עד שתזכה בתג הראשון שלך,במילא אני רציתי לבקר את נכדי מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו".
    "טוב תבוא איתי..."אני אומר ואלך עם האיש הקן לעיר ג'ול-ריו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את פוקאבו מתאמצת בכול כוחה להשתמש במתקפת גחלת או כול מתקפה מסוג אש שיכולה לעזור לה,אך אתה רואה שהיא לא במצב ללמוד,אתה רואה את גסטלי מנצל את זה לטובתו והוא משתמש במתקפת דופק אפל.

BarMaster
    אתה רואה שבכול זאת כפיל העשב שלך מתרומם ושניהם אומרים לך:"אוקיי,ראשית כול,איזה מתקפות הטרטוויג שלך יודע,לפני כמה זמן קיבלת אותו והאם אתם סומכים זה על זה?".

Eliyaex
    אתה מתקרב אל כיוונו של הצ'רמנדר ואתה רואה שלידו עומד גבר חסון בעל מסכה מוזרה הוא מושיט לך את הפוכדורים שלך ונעלם מהמקום,אתה רואה שהערפל מתפזר והאנשים מתחילים להופיע.

Knight of Skulls
    אתה רואה שהאיש הזקן הולך לכיוון העיר ג'ול-ריו די במהירות והוא אומר לך:"העיר הזו השתנתה מאז שאני הייתי מנהיג המכון של המכון של העיר ג'ו-ריו,זה היה לפני כארבעים שנה".

Dor_T
    אתה רואה קומבי אחד הולך לדרכו,אתה רואה את צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גחלת חזקה ומסוכנת אדומה כמו דם ולוהטת כמו להבה שפוגעת בקומבי החלש והמסכן ונופל ומובס.

Scizor-x
    אתה רואה שסייטר מהיר מאוד,אתה רואה מכשיר מוזר מאוד בידיו של האיש,אתה גם רואה כמה מדבקות שחורות על גופו של סייטר,אתה רואה שהוא מתכנן מתקפת מספרי X חזקה וקטלנית על מיג'ומרו.

Poke chef
    אתה רואה את הוולפיקס מתחמק מהפוכדור הפוקדע חוזר לפעולה והוא אומר לך:"וולפיקס רוצה להיות חלק מין השישיה שלך אבל קודם הוא רוצה להילחם נגד מדקיפ שאיתו הוא השלים".

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה את טריקו מתרומם והוא משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע באוניקס שמתעצבן ומשתמש בסופת חול אימתנית,אתה לא רואה שום דבר בגלל הסופה המסתורית.
    טריקו אולי למד כדור אנרגיה

איתי
    אתה רואה את טוטודייל ואת סקווירטל משתמשים במתקפת דומות,משאבת הידרו שפוגעות חזק כול כך בבאלבזור עד שהוא מובס אחת ולתמיד,אתה רואה את שניהם כועסים מאוד.

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Poke chef
    אתה רואה את הוולפיקס מתחמק מהפוכדור הפוקדע חוזר לפעולה והוא אומר לך:"וולפיקס רוצה להיות חלק מין השישיה שלך אבל קודם הוא רוצה להילחם נגד מדקיפ שאיתו הוא השלים".
    "אם כך אתה רוצה קרב אה?" אשאל את וולפיקס בחיוך ואז אומר:"מקדיפ צא לקרב!,אתה תצליח וולפיקס תתחיל."
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]Knight of Skulls
    אתה רואה שהאיש הזקן הולך לכיוון העיר ג'ול-ריו די במהירות והוא אומר לך:"העיר הזו השתנתה מאז שאני הייתי מנהיג המכון של המכון של העיר ג'ו-ריו,זה היה לפני כארבעים שנה".

אני אשאל את האיש הזקן במבט שואל:"מי המנהיג עכשיו?מי הפוקימונים שלו?
    אני צריך לדעת כול דבר על המכון"ואז אחכה לתשובתו של האיש הזקן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. משתמש מנוסה

Dor_T
    אתה רואה קומבי אחד הולך לדרכו,אתה רואה את צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גחלת חזקה ומסוכנת אדומה כמו דם ולוהטת כמו להבה שפוגעת בקומבי החלש והמסכן ונופל ומובס.

.
    אוציא פוקדור מין החגורה, ואזרוק אותו על הקומבי שנפל מובס. בנתיים, כהפוקדור התנדנד אפנה על צ'ימצ'אר ואומר לו:" כל הכבוד! היייתה ממש טוב, איזה גחלת חזקה יש לך! תמשיך כך!" ואקווה שהקומבי שאני מנסה ללכוד הוא לא כזה חלש כמו שהוא נראה.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

14. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-x
    אתה רואה שסייטר מהיר מאוד,אתה רואה מכשיר מוזר מאוד בידיו של האיש,אתה גם רואה כמה מדבקות שחורות על גופו של סייטר,אתה רואה שהוא מתכנן מתקפת מספרי X חזקה וקטלנית על מיג'ומרו.
    מיג'ומורו,תתחמקי בשיא המהירות!" אני צועק "אני חושב שמה שיש על סייטר זה ממריץ,אנחנו צריכים למוצוא דרך להוריד את המדבקות!"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

15. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה את טריקו מתרומם והוא משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע באוניקס שמתעצבן ומשתמש בסופת חול אימתנית,אתה לא רואה שום דבר בגלל הסופה המסתורית.
    טריקו אולי למד כדור אנרגיה
    "טריקו למדת כדור אנרגיה?אתה יכול להשתמש שוב באותה המתקפה,אני רואה שהיא משפיעה עליו!"אני אומר לטריקו בשקט ומתכונן במהלך שוב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 18 מתוך 36 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •