[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלושת המחוזות
אתה רואה את פוקאבו מתחילה להזיל דמעות,אתה רואה זוהר אדום כדם מתחיל לזהור סביבה,אתה רואה שהיא משתמשת בגחלת מספיק חזקה כדי לפגוע בגסטלי אבל לא מספיק בשביל לנצח אותו.
פוקאבו אולי למדה גחלת.
Knight of Skulls
האיש הזקן מביט בך והוא אומר לך:"הנכד שלי,יוליוס,מוח גאוני,סוג המכון הוא אבן,הוא אוהב את האוניקס שלו,הקרב הוא אחד על אחד,הוא מסוכן לא כדי לך לבוא אליו לא מוכן".
המידע על מכון העיר ג'ול-ריו נכנס לדף.
Dor_T
אתה רואה שקומבי מצליח להתעורר והוא משתמש במתקפת על חושי חזקה שמחזירה אליך את הפוכדור,אתה רואה שהוא מוכן לקרב רציני ומסוכן נגד הצ'ימצ'אר שלך.
Scizor-x
האיש אומר לך:"המדבקות שעל סייטר שלי הם סוג של מכשיר שליטה,כמובן מרצונו החופשי,זה מאפשר למחשב שלי לתת לו כוחות שאין לסייטר רגיל,כמובן אני מסוגל לנטרל את זה,אתה רוצה בזאת או שתילחם נגד הסייטר המשופר שלי,תבחר".
Poke chef
אתה רואה להבה בצורת כוכב יוצאים מפיו של וולפיקס שפוגעים בצורה חמורה מאוד במדקיפ שלך,אתה רואה סימן כיווה על הלחי הימנית שלו.
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה שטריקו לא מצליח להשתמש במתקפת כדור אנרגיה,כנראה הוא לא למד את המתקפה,אתה רואה את הזוהר הירוק המסתורי נעלם ובדיוק אז אוניקס יוצא למתקפה חזיתית חזקה.
Knight of Skulls
האיש הזקן חושב מעט והוא אומר לך:"אני חושב שמבחינת סוגים זה פיפלאפ אבל אני אימנתי בעצמי את אוניקס הזה,הוא מסוגל ללמוד מתקפות מכול סוג וסוג,חוץ מאש ואופל,תשתמש בדסדוקס".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אחייך ואומר לעצמי:'האומנם הוא לא נלכד, אבל לפחות עומד להיות אימון רציני וטוב לצ'ימצ'אר שאני בטוח שמאוד יחזק אותו, ובמידה ואני אצליח ללכוד את הקומבי הזה, הרי לכדתי פוקימון חזק' ואפנה לצ'ימצ'אר ואגיד לו:"צ'ימצ'אר! הקומבי הזה נראה חזק, תתכונן לקרב קשה, אני בטוח שמאוד תתחזק ותשתפר! תשתמש בצעקה ואז בגחלת על קומבי!" ואראה את צ'ימצ'אר מנסה לבצע את מה שביקשתי ממנו.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
שלושת המחוזות
אתה רואה את גסטלי נעלם ואתה רואה שהוא נמצא באוויר,גופו נהיה לבן כולו,והוא מזנק לכיוונה של פוקאבו,אתה רואה פיצוץ אדיר,אחרי זה פוקאבו וגסטלי מפסידים בקרב,אתה רואה את המאמן מחזיר את הגסטלי ומוציא במקומו אוניקס.
זה תיקו 1-1.
Eliyaex
אתה מגיע למרכז הפוקימונים שבו נמצאת האחות ג'וי הקרובה ביותר היא מתקרבת אליך ושואלת אותך בקול מתעניין:"אתה חדש בעיר נכון?אתה באת להילחם נגד יוליוס נכון?אבל אתה צריך לרפות את הפוקימונים שלך נכון?".
Knight of Skulls
הזקן המסתורי מהנהן ומחייך,אתה רואה נער יפה תואר אך אם זאת מאיים באופן לא ברור אתה שומע אותו צועק:"סבא!סבא!זה אתה אני לא מאמין אתה לא בחרת בנתיב של האימונים?".
Dor_T
אתה שומע את מזיז את המוחשים שלו ואתה שומע צלילים מוזרים,אתה שומע זמזום מפחיד ואם זאת די נחמד,אתה רואה שמתקרבים אליך כחמישה ווספיקווין וכמאה קומבי חזקים.
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה שטריקו מתמוטט על הרצפה ומפסיד אתה שומע את הנער צוחק ואומר:"ואני חשבתי שהוא יכול לקבל את תג המכון של עירי הנהדרת,חשבתי שהוא מתמודד ראוי איזה דביל אני,ילד נעים מאוד מנהיג מכון העיר,יוליוס".
איתי
אתה רואה ששני פוקימוני המים מסתכלים אליך במבט חשדני מאוד,אתה רואה ששניהם מוכנים להמשיך בקרב עד הסוף המר,או שלהם או שלך.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני משיב לה "1. נכון אני חדש 2.מי זה יוליוס 3.אני לא בטוח אני רק צריך שתבדקי אם הם זקוקים לריפוי ואז אני מספר לה את כל מה שקרה מקבלת עד צארמנדר עד עכשיו ואומר"אם את יכולה להסביר לי מה קרה שם בבקשה תסבירי לי וגם אני צריך בבקשה מידע על המכון פה ואם את יכולה לספר לי על מתקפות התחלתיות של הפוקימונים שלי שאנסה ללמד אותם אני אסמך מאוד!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)