Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 36 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 528
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את פוקאבו מתאמצת בכול כוחה להשתמש במתקפת גחלת או כול מתקפה מסוג אש שיכולה לעזור לה,אך אתה רואה שהיא לא במצב ללמוד,אתה רואה את גסטלי מנצל את זה לטובתו והוא משתמש במתקפת דופק אפל.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לפוקאבו"אוקי מסקנה לפי הקרב הזה.את עומדת להפסיד בקרב הזה אין לך סיכוי שתביסי את גסטלי הזה.אחרי המכון את עפה מהשישיה שלי.אך אם תצליחי להשתמש בגחלת את לא תעופי מהשישיה שלי הבנת?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את פוקאבו מתחילה להזיל דמעות,אתה רואה זוהר אדום כדם מתחיל לזהור סביבה,אתה רואה שהיא משתמשת בגחלת מספיק חזקה כדי לפגוע בגסטלי אבל לא מספיק בשביל לנצח אותו.
    פוקאבו אולי למדה גחלת.

Knight of Skulls
    האיש הזקן מביט בך והוא אומר לך:"הנכד שלי,יוליוס,מוח גאוני,סוג המכון הוא אבן,הוא אוהב את האוניקס שלו,הקרב הוא אחד על אחד,הוא מסוכן לא כדי לך לבוא אליו לא מוכן".
    המידע על מכון העיר ג'ול-ריו נכנס לדף.

Dor_T
    אתה רואה שקומבי מצליח להתעורר והוא משתמש במתקפת על חושי חזקה שמחזירה אליך את הפוכדור,אתה רואה שהוא מוכן לקרב רציני ומסוכן נגד הצ'ימצ'אר שלך.

Scizor-x
    האיש אומר לך:"המדבקות שעל סייטר שלי הם סוג של מכשיר שליטה,כמובן מרצונו החופשי,זה מאפשר למחשב שלי לתת לו כוחות שאין לסייטר רגיל,כמובן אני מסוגל לנטרל את זה,אתה רוצה בזאת או שתילחם נגד הסייטר המשופר שלי,תבחר".

Poke chef
    אתה רואה להבה בצורת כוכב יוצאים מפיו של וולפיקס שפוגעים בצורה חמורה מאוד במדקיפ שלך,אתה רואה סימן כיווה על הלחי הימנית שלו.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שטריקו לא מצליח להשתמש במתקפת כדור אנרגיה,כנראה הוא לא למד את המתקפה,אתה רואה את הזוהר הירוק המסתורי נעלם ובדיוק אז אוניקס יוצא למתקפה חזיתית חזקה.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]Knight of Skulls
    האיש הזקן מביט בך והוא אומר לך:"הנכד שלי,יוליוס,מוח גאוני,סוג המכון הוא אבן,הוא אוהב את האוניקס שלו,הקרב הוא אחד על אחד,הוא מסוכן לא כדי לך לבוא אליו לא מוכן".
    המידע על מכון העיר ג'ול-ריו נכנס לדף.
    "תודה על המידע!"אני אומר בקול שמח אל הזקן
    ואז אוסיף:"אם מי יותר שווה להילחם:פיפלאפ או דסטוקס שלי?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    האיש הזקן חושב מעט והוא אומר לך:"אני חושב שמבחינת סוגים זה פיפלאפ אבל אני אימנתי בעצמי את אוניקס הזה,הוא מסוגל ללמוד מתקפות מכול סוג וסוג,חוץ מאש ואופל,תשתמש בדסדוקס".

5. משתמש מנוסה
    Knight of Skulls
    האיש הזקן חושב מעט והוא אומר לך:"אני חושב שמבחינת סוגים זה פיפלאפ אבל אני אימנתי בעצמי את אוניקס הזה,הוא מסוגל ללמוד מתקפות מכול סוג וסוג,חוץ מאש ואופל,תשתמש בדסדוקס".
    "טוב אני אבחר בדסדוקס שלי"אני אומר והמשיך עם הזקן אל המכון.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את פוקאבו מתחילה להזיל דמעות,אתה רואה זוהר אדום כדם מתחיל לזהור סביבה,אתה רואה שהיא משתמשת בגחלת מספיק חזקה כדי לפגוע בגסטלי אבל לא מספיק בשביל לנצח אותו.
    פוקאבו אולי למדה גחלת.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לפוקאבו"כול הכבוד לך למדת כמעט גחלת.עכשיו תלמדי באופן מושלם גחלת.תשתמשי בגחלת על גסטלי שתביס אותו.גחלת עכשיו בכול הכוח על גסטלי אני סומך עליך שתצליחי להשתמש בגחלת באופן מלא"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את פוקאבו מתאמצת בכול כוחה להשתמש במתקפת גחלת או כול מתקפה מסוג אש שיכולה לעזור לה,אך אתה רואה שהיא לא במצב ללמוד,אתה רואה את גסטלי מנצל את זה לטובתו והוא משתמש במתקפת דופק אפל.

BarMaster
    אתה רואה שבכול זאת כפיל העשב שלך מתרומם ושניהם אומרים לך:"אוקיי,ראשית כול,איזה מתקפות הטרטוויג שלך יודע,לפני כמה זמן קיבלת אותו והאם אתם סומכים זה על זה?".

Eliyaex
    אתה מתקרב אל כיוונו של הצ'רמנדר ואתה רואה שלידו עומד גבר חסון בעל מסכה מוזרה הוא מושיט לך את הפוכדורים שלך ונעלם מהמקום,אתה רואה שהערפל מתפזר והאנשים מתחילים להופיע.

Knight of Skulls
    אתה רואה שהאיש הזקן הולך לכיוון העיר ג'ול-ריו די במהירות והוא אומר לך:"העיר הזו השתנתה מאז שאני הייתי מנהיג המכון של המכון של העיר ג'ו-ריו,זה היה לפני כארבעים שנה".

Dor_T
    אתה רואה קומבי אחד הולך לדרכו,אתה רואה את צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גחלת חזקה ומסוכנת אדומה כמו דם ולוהטת כמו להבה שפוגעת בקומבי החלש והמסכן ונופל ומובס.

Scizor-x
    אתה רואה שסייטר מהיר מאוד,אתה רואה מכשיר מוזר מאוד בידיו של האיש,אתה גם רואה כמה מדבקות שחורות על גופו של סייטר,אתה רואה שהוא מתכנן מתקפת מספרי X חזקה וקטלנית על מיג'ומרו.

Poke chef
    אתה רואה את הוולפיקס מתחמק מהפוכדור הפוקדע חוזר לפעולה והוא אומר לך:"וולפיקס רוצה להיות חלק מין השישיה שלך אבל קודם הוא רוצה להילחם נגד מדקיפ שאיתו הוא השלים".

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה את טריקו מתרומם והוא משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע באוניקס שמתעצבן ומשתמש בסופת חול אימתנית,אתה לא רואה שום דבר בגלל הסופה המסתורית.
    טריקו אולי למד כדור אנרגיה

איתי
    אתה רואה את טוטודייל ואת סקווירטל משתמשים במתקפת דומות,משאבת הידרו שפוגעות חזק כול כך בבאלבזור עד שהוא מובס אחת ולתמיד,אתה רואה את שניהם כועסים מאוד.
    'מה זה היה?' אני חושב לעצמי בבלבול ומוציא את צארמנדר ובויזל כדי לראות שהכל בסדר איתם ולאחר מכן אני הולך ללכיון מרכז הפוקימונים

8. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שטריקו לא מצליח להשתמש במתקפת כדור אנרגיה,כנראה הוא לא למד את המתקפה,אתה רואה את הזוהר הירוק המסתורי נעלם ובדיוק אז אוניקס יוצא למתקפה חזיתית חזקה.
    "טריקו עם זה לא היית אתה,אז מי זה היה?"אני שואל בעניין,מסתכל לכיוונים שונים כדי לחפש את אותו האחד וממשיך את דברי "טריקו תנסה הלשתמש בצעקה ומיד אחרי זה תשצתמש בחבטה בכל הכוח!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה רואה את טוטודייל ואת סקווירטל משתמשים במתקפת דומות,משאבת הידרו שפוגעות חזק כול כך בבאלבזור עד שהוא מובס אחת ולתמיד,אתה רואה את שניהם כועסים מאוד.
    אני אומר להם ''להירגע ותמורה לזה שניסיתי לתקוף אותם אני מזמין אותם לארוחה'' ואני מוציא את אוכל הפוקימונים ומכין שלושה מנות ומביא להם ולבלבאזור ושואל אותם ''איך זה?''

10. משתמש מנוסה
    Dor_T
    אתה רואה שקומבי מצליח להתעורר והוא משתמש במתקפת על חושי חזקה שמחזירה אליך את הפוכדור,אתה רואה שהוא מוכן לקרב רציני ומסוכן נגד הצ'ימצ'אר שלך.
    אחייך ואומר לעצמי:'האומנם הוא לא נלכד, אבל לפחות עומד להיות אימון רציני וטוב לצ'ימצ'אר שאני בטוח שמאוד יחזק אותו, ובמידה ואני אצליח ללכוד את הקומבי הזה, הרי לכדתי פוקימון חזק' ואפנה לצ'ימצ'אר ואגיד לו:"צ'ימצ'אר! הקומבי הזה נראה חזק, תתכונן לקרב קשה, אני בטוח שמאוד תתחזק ותשתפר! תשתמש בצעקה ואז בגחלת על קומבי!" ואראה את צ'ימצ'אר מנסה לבצע את מה שביקשתי ממנו.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

11. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את גסטלי נעלם ואתה רואה שהוא נמצא באוויר,גופו נהיה לבן כולו,והוא מזנק לכיוונה של פוקאבו,אתה רואה פיצוץ אדיר,אחרי זה פוקאבו וגסטלי מפסידים בקרב,אתה רואה את המאמן מחזיר את הגסטלי ומוציא במקומו אוניקס.
    זה תיקו 1-1.

Eliyaex
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים שבו נמצאת האחות ג'וי הקרובה ביותר היא מתקרבת אליך ושואלת אותך בקול מתעניין:"אתה חדש בעיר נכון?אתה באת להילחם נגד יוליוס נכון?אבל אתה צריך לרפות את הפוקימונים שלך נכון?".

Knight of Skulls
    הזקן המסתורי מהנהן ומחייך,אתה רואה נער יפה תואר אך אם זאת מאיים באופן לא ברור אתה שומע אותו צועק:"סבא!סבא!זה אתה אני לא מאמין אתה לא בחרת בנתיב של האימונים?".

Dor_T
    אתה שומע את מזיז את המוחשים שלו ואתה שומע צלילים מוזרים,אתה שומע זמזום מפחיד ואם זאת די נחמד,אתה רואה שמתקרבים אליך כחמישה ווספיקווין וכמאה קומבי חזקים.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שטריקו מתמוטט על הרצפה ומפסיד אתה שומע את הנער צוחק ואומר:"ואני חשבתי שהוא יכול לקבל את תג המכון של עירי הנהדרת,חשבתי שהוא מתמודד ראוי איזה דביל אני,ילד נעים מאוד מנהיג מכון העיר,יוליוס".

איתי
    אתה רואה ששני פוקימוני המים מסתכלים אליך במבט חשדני מאוד,אתה רואה ששניהם מוכנים להמשיך בקרב עד הסוף המר,או שלהם או שלך.

12. משתמש מנוסה
    [B][U]Knight of Skulls
    הזקן המסתורי מהנהן ומחייך,אתה רואה נער יפה תואר אך אם זאת מאיים באופן לא ברור אתה שומע אותו צועק:"סבא!סבא!זה אתה אני לא מאמין אתה לא בחרת בנתיב של האימונים?".
    "זה סבא שלך ילד?"אני אומר בשוק ואז אוסיף:"אהה!אתה המנהיג המכון טוב..אני מאתגר אותך לקרב מכון!"

13. משתמש מנוסה
    Dor_T
    אתה שומע את מזיז את המוחשים שלו ואתה שומע צלילים מוזרים,אתה שומע זמזום מפחיד ואם זאת די נחמד,אתה רואה שמתקרבים אליך כחמישה ווספיקווין וכמאה קומבי חזקים.

אומר לצ'ימצ'אר:צ'ימצ'אר! תחזור! " ואזרוק את הפוקדור של צ'ימ'צאר עליו. אתחיל לרוץ הכי מהר שאני יכול ואנסה לברוח מין המקום
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את גסטלי נעלם ואתה רואה שהוא נמצא באוויר,גופו נהיה לבן כולו,והוא מזנק לכיוונה של פוקאבו,אתה רואה פיצוץ אדיר,אחרי זה פוקאבו וגסטלי מפסידים בקרב,אתה רואה את המאמן מחזיר את הגסטלי ומוציא במקומו אוניקס.
    זה תיקו 1-1.

[]
    אני מחזיר את פואבו ואז מוציא את איווי לקרב"אוקי הכול תלוי בך אם תנצח אני יזכה בתג אם תפסיד לא אזכה בתג.אז אתה צריך לנצח את האוניקס הזה.זה היה קרב קשה בשבילך אך תנסה להביס את אוניקס.איוי כדור צל על אוניקס"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שלושת המחוזות
    זה תיקו 1-1.

Eliyaex
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים שבו נמצאת האחות ג'וי הקרובה ביותר היא מתקרבת אליך ושואלת אותך בקול מתעניין:"אתה חדש בעיר נכון?אתה באת להילחם נגד יוליוס נכון?אבל אתה צריך לרפות את הפוקימונים שלך נכון?".

Knight of Skulls

Dor_T

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שטריקו מתמוטט על הרצפה ומפסיד אתה שומע את הנער צוחק ואומר:"ואני חשבתי שהוא יכול לקבל את תג המכון של עירי הנהדרת,חשבתי שהוא מתמודד ראוי איזה דביל אני,ילד נעים מאוד מנהיג מכון העיר,יוליוס".

איתי
    אתה רואה ששני פוקימוני המים מסתכלים אליך במבט חשדני מאוד,אתה רואה ששניהם מוכנים להמשיך בקרב עד הסוף המר,או שלהם או שלך.
    אני משיב לה "1. נכון אני חדש 2.מי זה יוליוס 3.אני לא בטוח אני רק צריך שתבדקי אם הם זקוקים לריפוי ואז אני מספר לה את כל מה שקרה מקבלת עד צארמנדר עד עכשיו ואומר"אם את יכולה להסביר לי מה קרה שם בבקשה תסבירי לי וגם אני צריך בבקשה מידע על המכון פה ואם את יכולה לספר לי על מתקפות התחלתיות של הפוקימונים שלי שאנסה ללמד אותם אני אסמך מאוד!"

עמוד 19 מתוך 36 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •