Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 36 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות:
    אתה רואה את פוקאבו שלך מביטה בך במבט בוטח והיא רצה לכיוון האגם,אתה רואה שמג'יקרפ מנסה לברוח מי הפוקאבו שלך והוא חוזר לאגם במהירות רבה מאוד,אתה רואה שפוקאבו עוצרת ממש שנייה אחת לפני שהיא נופלת לאגם,והיא מתחילה לבכות.

Nilasak
    טורצ'יק מהנהנת מסתכלת על הסביבה ורצה במהירות רבה לכיוונו של מג'יקרפ,אתה רואה שמהאגם יוצא גולדין שמגן על מג'יקרפ במתקפת חומת מים,שהודפת לאחור את הטורצ'יק שלך,אתה רואה את טורצ'יק שלך עצבנית מאוד ומוכנה לפקודה הבאה.

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי nilasak צפה בהודעה
    אני מוציא את טורצ'יק ואומר לו: "שלום, אני המאמן שלך." ומתכופף ללטף אותו.
    לאחר מכן אני בודק את המהירות שבה המג'יקרפ קופץ כמה פעמים ומנסה לחשב את המהירות, אני הולך ביחד עם טורצ'יק ליד המים ואז אני אומר לו: "שאני יסמן לך, תפעיל ניקור ובעזרתו תגלוש על המים קדימה, ותעיף את המג'יקרפ לחוץ המים ותכה בו" אני מחכה לשנייה חשבתי ואז אני אומר לטורצ'יק: "צא!"
    אני מוציא את צרמנדר מהפוקדר ואומר לו "שלום צרמנדר אני דן ואני המאמן החדש שלך אני מקוה שניהיה ביחד שותפים טובים"ואז אני רואה את המגיקרפ ואומר לצרמנדר "היי תראה זאת נראה לי הזדמנו תמצוינת להתחיל להתאמן ביחד,אוקי אתה רואה אותו קפץ תסתכל טוב ותתזמן את המכה שלך בדיוק כשהוא יוצא החוצה ואז תשתמש בחבטה אוקי?"

3. משתמש מנוסה
    Eliyaex
    *למה ציטטת את ניר?
    צ'רמנדר מסתכל עליך במבט מלגלג ומתחיל לצחוק בצחוק די מרגיז,אתה שומע את הפוקדע מתחיל לזמזם בקול עוד יותר מעצבן,אתה מוציא אותו מין כיסך והוא אומר לך:"מצב הבנת הפוקימון מופעלת,צ'רמנדר צוחק בגלל שהוא חושב שזה עלבון בשבילו להילחם נגד מג'יקרפ".

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    שלושת המחוזות:
    אתה רואה את פוקאבו שלך מביטה בך במבט בוטח והיא רצה לכיוון האגם,אתה רואה שמג'יקרפ מנסה לברוח מי הפוקאבו שלך והוא חוזר לאגם במהירות רבה מאוד,אתה רואה שפוקאבו עוצרת ממש שנייה אחת לפני שהיא נופלת לאגם,והיא מתחילה לבכות.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לה"אל תבכי על זה שמג'יקרפ ברח לך לתוך המים.את צריכה להיות פוקימון חזק.אז תקפצי אל אגם ונסי לשחות ותך כדי למצוא את מג'יקרפ.אולי כך תלמדי לשחות.כאשר את מוצאת מג'יקארפ תשתמשי במסך עשן שיגרום לו לא לראות כלום.ואז להפתיע אותו בחבט אדירה.אני סומך עליך שתצליחי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    Nilasak
    טורצ'יק מהנהנת מסתכלת על הסביבה ורצה במהירות רבה לכיוונו של מג'יקרפ,אתה רואה שמהאגם יוצא גולדין שמגן על מג'יקרפ במתקפת חומת מים,שהודפת לאחור את הטורצ'יק שלך,אתה רואה את טורצ'יק שלך עצבנית מאוד ומוכנה לפקודה הבאה
    אני מסתכל על הגולדין בזעם ומסתכל על המבט העצבני של טורצ'יק, אני מנסה לחשוב על טקטיקה לחמוק ממתקפות הגולדין שימנעו ממני לתקוף את מג'יקרפ ולאחר זאת אני אומר בקול חלש לטורצ'יק: "תקשיב, לך לעץ הקרוב ותפעיל ניקור כדי לחתוך גזע. סע עם הגזע הזה באגם ותפעיל צעקה כדי שתהיה מהיר יותר, ולאחר מכן שהגולדין חוסם אותך תפעיל צעקה על המים וטוס למעלה, ואז תפגע במג'יקרפ."

6. משתמש מנוסה
    Eliyaex
    *למה ציטטת את ניר?
    צ'רמנדר מסתכל עליך במבט מלגלג ומתחיל לצחוק בצחוק די מרגיז,אתה שומע את הפוקדע מתחיל לזמזם בקול עוד יותר מעצבן,אתה מוציא אותו מין כיסך והוא אומר לך:"מצב הבנת הפוקימון מופעלת,צ'רמנדר צוחק בגלל שהוא חושב שזה עלבון בשבילו להילחם נגד מג'יקרפ".
    בטעות ציטטתי אותו

7. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות:
    פוקאבו שלך נרתעת מין המים במהירות רבה,אתה מבין שהיא לא רוצה לשחות,אתה שומע קול של גבר חכם שאומר לך:"פוקימונים כמו פוקאבו שלך אינם מסוגלים להיות במים,פוקאבו גם מפחדת מהם" אתה מסתובב ורואה את פרופסור איקרן.

Nilasak
    טורצ'יק שלך מביטה בך במבט עצוב מעט והיא רצה ישר לתוך מסך המים,אתה רואה שהיא עוברת דרכו,מסך המים נהרס אבל אתה לא רואה את גולדין או את מג'יקרפ,אתה מבין שהם ברחו לך ולטורצ'יק שמתחילה להטיח את ראשה באחד העצים.

Eliyaex
    אתה רואה את צ'רמנדר מתחיל לכעוס והפוקדע אומר לך:"אני לא פוחד מאף אחד,אני לא רוצה להילחם כנגד פוקימון עלוב כמהו תן לי גרידוס ואני אלחם נגדו אבל כנגד מג'יקרפ לא!".

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    כינוי:king of skulls.
    שם במשחק:דייב פיט.
    תמונה:.
    פוקימוןהתחלתי:פיפלאפ
    פוקימונים:לאלגעת
    תגי מכון:לא לגעת.
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
    בקשות:רלטס בן

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה
    Nilasak
    טורצ'יק שלך מביטה בך במבט עצוב מעט והיא רצה ישר לתוך מסך המים,אתה רואה שהיא עוברת דרכו,מסך המים נהרס אבל אתה לא רואה את גולדין או את מג'יקרפ,אתה מבין שהם ברחו לך ולטורצ'יק שמתחילה להטיח את ראשה באחד העצים.
    אני מתעצבן מזה שטורצ'יק לא הקשיבה לי ומחזיר אותה לפוקדור, אני ממשיך לדרך 1 בעודי מסתכל על פוקימונים שעוברים עד שאני רואה פוקימון תשוש ובודד, שלא היה לי קשה להלחם איתו.

10. משתמש מנוסה
    Nilasak
    אתה מסתכל סביבך ואתה רואה שני פוניטה רצים סביב האזור,אתה רואה גם חבורת סניזל אוכלת לה מין ברים כחולים כים,אתה רואה לבסוף גסטלי זוהר קטן ופצוע שוכב לו על ערימת עלים קטנים למדי.

King Of Skulls
    תגיב להתחלה שבסוף ע''מ 1.

11. משתמש מנוסה
    [

Eliyaex
    אתה רואה את צ'רמנדר מתחיל לכעוס והפוקדע אומר לך:"אני לא פוחד מאף אחד,אני לא רוצה להילחם כנגד פוקימון עלוב כמהו תן לי גרידוס ואני אלחם נגדו אבל כנגד מג'יקרפ לא!".
    "טוב אם אתה לא רוצה להלחם בו אז חפש משהו אחר להלחם בו ואם אתה לא מוצא אז אתה נלחם בו סיכמנו?"אני אומר לצרמנדר וחושב לי'הוא כנראה גאותן אז אני אצתרך להתחשב קצת בגאוה שלו אבל לא יותר מידי כדי שבסוף יחליט לא להקשיב לי'
    נערך לאחרונה על ידי eliyaex, 12-17-2010 בשעה 04:51 PM

12. משתמש מנוסה
    Nilasak
    אתה מסתכל סביבך ואתה רואה שני פוניטה רצים סביב האזור,אתה רואה גם חבורת סניזל אוכלת לה מין ברים כחולים כים,אתה רואה לבסוף גסטלי זוהר קטן ופצוע שוכב לו על ערימת עלים קטנים למדי.
    אני הולך מהר לגסטלי ומנסה לעזור לו, אני מרים אותו ובודק מה מצבו.
    לאחר מכן, אני משכיב אותו על הרצפה וזורק עליו פוקדור.

לאחר מקרה זה אני חוזר לאחור לחפש סניזל אחד ומוציא את טורצ'יק, אני מתחבא איתו מאחורי שיח וככה מחכה לעשות מארב.

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    התחלה לכולם:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן שנתן לך את הפוקימון הראשון,רוח נעימה מתחילה לנשב על העיירה שבה גדלת,השמש יוקדת על האגם הקטן של העיירה וממנה יוצא פוקימון מים אדום וקטן,זה היה מג'יקרפ.
    אני עתלם מהמג'יקרפ ואחפש פוקימון טוב מאוד לאימון הפיפלאפ שלי.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 12-17-2010 בשעה 04:59 PM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות:
    פוקאבו שלך נרתעת מין המים במהירות רבה,אתה מבין שהיא לא רוצה לשחות,אתה שומע קול של גבר חכם שאומר לך:"פוקימונים כמו פוקאבו שלך אינם מסוגלים להיות במים,פוקאבו גם מפחדת מהם" אתה מסתובב ורואה את פרופסור איקרן.
    .[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לפרופסור איקרין"אז מה עם פוקאבו מפחדת מהמים.עליה ללמוד לשחות ולא לפחד מהמים.על כול פוקימון אש עליו ללמוד לגבור על החולשה שלו שהיא מים.כך פוקימון האש יהפוך לפוקימון חזק ביותר ולא היה לו חולשות."
    אני אומר לפוקאבו"את חייבת לשחות.את חייבית ללמוד לגבור על חולשת המים שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    אתה מרגיש את ידו של הפרופסור נוגעת לך בכתף והוא אומר לך בחיוך קל:"אם אתה רוצה שפוקאבו תלמד להילחם נגד החולשות שלה אליה להילחם נגד היתרונות שלה,פוקימוני עשב וחרק רוצה קרב קטן?".

Eliyaex
    אתה רואה ילד צעיר בעל שיער שחור כלילה ועיניים כחולות-שחורות,בעל עור חיוור שנראה כמעט מסנוור באור השמש החזק,תופס לו בדיוק פאצ'יריסו קטן וחמוד,אתה שומע את הפוקדע אומר:"או בדיוק נגד פוקימון כזה אני מוכן להילחם ולנצח!".

Nilasak
    נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר אליך,אתה רואה את הגסטלי הזוהר מתרומם ומשתמש במתקפת טלפורט והוא נעלם לך מין אזור הראייה,אתה רואה את להקת הסניזלים מתחילים לברוח במהרה,אתה רואה וויבל בעל צלקת על עינו הימנית מתקרב לשטח.

King of Skulls
    *להבא הודעות מושקעות יותר.
    אתה רואה מאמן צעיר בעל שיער ג'ינג'י-שחור עם עיניים חומות לגמרי מתקרב אליך והוא אומר לך:"נחמד גם אתה קיבלת את הפוקימון הראשון שלך,נעים מאוד אני מהעיר אוקטאון,אבי נתן לי את הפוקימון הראשון שלי דרטיני רוצה קרב?".

עמוד 2 מתוך 36 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •