Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 36 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 528
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    איתי
    אתה רואה ששני פוקימוני המים מסתכלים אליך במבט חשדני מאוד,אתה רואה ששניהם מוכנים להמשיך בקרב עד הסוף המר,או שלהם או שלך.
    טוב אתם רוצים קרב אני הולך לבאלבאזור ושואל ''אותו עם הוא יכול להילחם בקרב הזה נגד שנהם?''

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שטריקו מתמוטט על הרצפה ומפסיד אתה שומע את הנער צוחק ואומר:"ואני חשבתי שהוא יכול לקבל את תג המכון של עירי הנהדרת,חשבתי שהוא מתמודד ראוי איזה דביל אני,ילד נעים מאוד מנהיג מכון העיר,יוליוס".
    "באמת טריקו עוד חלש וזקוק קצת לאימוים,אבל בתור קרב ראשון הוא היהי מצוין,בכל מקרבה אני יאמן אותו ויחזור,אתה עוד תראה!"אני אומר לו והולך לרפאות את טריקו אצל האחות ג'וי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את אוניקס משתמש בזנבו כדי להדוף את מתקפת כדור הצל לכיוון הקיר,אתה רואה את אוניקס משתמש במתקפת נשיכה ואיווי מנסה להתחמק אך לא מצליח,אתה שומע את הדלת נפתחת ואתה שומע קול עצבני אומר:"מה אתה חושב שאתה עושה!".

Eliyaex
    האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם כעבור מספר שניות,היא אומרת לך:"יוליוס הוא מנהיג מכון העיר שלנו,הפוקימונים שלך מוכנים לקרב נגד מנהיג המכון,בהצלחה".

Knight of Skulls
    הילד מוציא פוכדור ואומר לך:"טוב,אני מוכן לקרב מולך,אבל האוניקס שלי זקוק למנוחה קטנה,אך אני מוכן להילחם בעזרת פוקימון אבן אחר,אתה תמצא אותו יריב עוצמתי,אתה רואה להילחם פה או במכון?".

Dor_T
    אתה רואה שכול פוקימוני החרק האלה מקיפים אותך ואתה אל יכול להימלט,אתה רואה צ'ריזארד מעופף מתקרב אליך והוא מסלק את כול פוקימוני החרק המעצבנים האלה.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שמנהיג המכון מראה לך סמל,סמל עגול ומוזהב,אתה רואה מבין שזה הוא תג המכון הוא אומר לך:"מה שאתה רואה פה זה תג החירות,אם אתה תנצח אותי תקבל את התג הזה".

איתי
    *איזה פוקימון שלך אתה רוצה לפתח,שלח בה''פ.
    אתה רואה שבאלבזור לא מוכן לקרב נגדם אך בכול זאת הם מתקיפים אותך ואת באלבזור,אתה רואה דמות מסתורית מוציאה פוקימון מסוג חשמל והוא מביס את שני פוקימוני המים.

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Poke chef
    אתה רואה להבה בצורת כוכב יוצאים מפיו של וולפיקס שפוגעים בצורה חמורה מאוד במדקיפ שלך,אתה רואה סימן כיווה על הלחי הימנית שלו.

.
    "מתקפה מגניבה וולפיקס,עכשיו מאדקיפ תשתמש בחבטה!" אומר בהתרגשות ועם חיוך רחב ואתרגש מהקרב הריאשון שלי בחוץ.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את אוניקס משתמש בזנבו כדי להדוף את מתקפת כדור הצל לכיוון הקיר,אתה רואה את אוניקס משתמש במתקפת נשיכה ואיווי מנסה להתחמק אך לא מצליח,אתה שומע את הדלת נפתחת ואתה שומע קול עצבני אומר:"מה אתה חושב שאתה עושה!".

Eliyaex
    [[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר למי שמדדבר"אתה מתכוון אלי או אל מנהיג המכון הזה.אבל אתה מפריע לי באמצע קרב מכון שאני נלחם בו ואני עומד לזכות בתג.אז אם הפרעת סגור תדלת ואפשר לדעת מי אתה אדוני?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שלושת המחוזות

Eliyaex
    האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם כעבור מספר שניות,היא אומרת לך:"יוליוס הוא מנהיג מכון העיר שלנו,הפוקימונים שלך מוכנים לקרב נגד מנהיג המכון,בהצלחה".

Knight of Skulls
    הילד מוציא פוכדור ואומר לך:"טוב,אני מוכן לקרב מולך,אבל האוניקס שלי זקוק למנוחה קטנה,אך אני מוכן להילחם בעזרת פוקימון אבן אחר,אתה תמצא אותו יריב עוצמתי,אתה רואה להילחם פה או במכון?".

Dor_T
    אתה רואה שכול פוקימוני החרק האלה מקיפים אותך ואתה אל יכול להימלט,אתה רואה צ'ריזארד מעופף מתקרב אליך והוא מסלק את כול פוקימוני החרק המעצבנים האלה.

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שמנהיג המכון מראה לך סמל,סמל עגול ומוזהב,אתה רואה מבין שזה הוא תג המכון הוא אומר לך:"מה שאתה רואה פה זה תג החירות,אם אתה תנצח אותי תקבל את התג הזה".

איתי
    *איזה פוקימון שלך אתה רוצה לפתח,שלח בה''פ.
    אתה רואה שבאלבזור לא מוכן לקרב נגדם אך בכול זאת הם מתקיפים אותך ואת באלבזור,אתה רואה דמות מסתורית מוציאה פוקימון מסוג חשמל והוא מביס את שני פוקימוני המים.
    "תודה רבה"אני משיב לה ואני הולך לכיון המכון

7. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    הנער החדש מתקרב אליך ואומר לך:"יוני אמרתי לך מאה פעמים שאני הוא מנהיג המכון,מצטער אבל עכשיו אתה נלחם נגדי ילד,אוניקס תשתמש בקרן על!" אתה רואה קרן אור עוצמתית במיוחד יוצאת מפיו של אוניקס.
    מנהיג המכון המקורי נכנס לקרב.

Eliyaex
    אתה נכנס למכון ואתה רואה עלם צעיר בעל שיער שחור,עיניים ירוקות בוהקות צלקת קטנה על הלחי הימנית מביט בך ואומר לך:"אתה רוצה להשיג את תג המכון שלי,נעים מאוד יוליוס".

Poke chef
    אתה רואה את וולפיקס משתמש שוב בשריון האש שלו,אתה רואה שהוא משלב את המתקפה הזו עם המתקפה שהוא השתמש בה קודם,אתה רואה את הכוכב הלהבתי עוצמתי במיוחד.

8. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    הנער החדש מתקרב אליך ואומר לך:"יוני אמרתי לך מאה פעמים שאני הוא מנהיג המכון,מצטער אבל עכשיו אתה נלחם נגדי ילד,אוניקס תשתמש בקרן על!" אתה רואה קרן אור עוצמתית במיוחד יוצאת מפיו של אוניקס.
    מנהיג המכון המקורי נכנס לקרב.

Eliyaex
    אתה נכנס למכון ואתה רואה עלם צעיר בעל שיער שחור,עיניים ירוקות בוהקות צלקת קטנה על הלחי הימנית מביט בך ואומר לך:"אתה רוצה להשיג את תג המכון שלי,נעים מאוד יוליוס".

Poke chef
    אתה רואה את וולפיקס משתמש שוב בשריון האש שלו,אתה רואה שהוא משלב את המתקפה הזו עם המתקפה שהוא השתמש בה קודם,אתה רואה את הכוכב הלהבתי עוצמתי במיוחד.
    "נעים מאוד אני דן וכן באתי להשיג את תג המכון שלך אני מקוה שיהיה לנו קרב מענין ומהנה"ואני חושב לעצמי 'מענין איזה פוקימונים הוא משתמש בהם כדי שאוציא את בויזל הוא יותר חזק מצארמנדר לבנתים'ואני שולף את הפוקדור של בויזל ואומר לו "אני אשתמש בבויזל במי אתה תשתמש?"

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    Tני מהננן בתפלאות,והולך לעבר החאות ג'וי לרפאות את טריקו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. Water, Earth, Fire, Air.

Poke chef
    "מאדקיפ קדימה!,תחשוב על כל הכעס שעזרת שעוד לא השלמתם ותשתמש בו נגדו!,תעשה כל מה שאתה יכול!" אומר לו בנחישות.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. משתמש מנוסה
    Dor_T

.
    מתי צ'ימצ'אר מתפתח?
    ____
    החשוב לעצמי:'איך אני כבר מחכה שהצ'ימצ'אר יהפוך אינפרנייפ חזק' ואפנה אל הצ'ריזרד ואומר לו:"תודה רבה לך על כל העזרה, מי המאמן שלך?"
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

12. משתמש מנוסה
    Eliyaex
    מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו יוליוס מוציא פוכדור והוא אומר לך:"אני בדרך כלל משתמש באוניקס שלי אך היום הוא לא חש בטוב אז אני משתמש בפוקימון חדש,צא שילדון אני בוחר בך!" אתה רואה שילדון זוהר יוצא מהפוכדור שלו".
    יש למנהיג המכון שילדון זוהר!

Dor_T
    אתה רואה שמהשמיים מגיע מאמן בעל צלקת שעוברת דרך עיניו הימנית,אתה רואה שעינו השמאלית כחולה ועינו הימנית אדומה-לבנה הוא אומר לך בקול צרוד אך נעים:"נעים מאוד,אני המאמן של צ'ריזארד".

Poke chef
    אתה רואה את מדקיפ זוהר בזוהר כחול-תכלת מסתורי ויפה מאוד,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אקדח מים חזק במיוחד שפוגע בוולפיקס שמשתמש במתקפת להביור חזקה מאוד.

הרוח המתמטיקאית
    אתה מתקרב למרכז הפוקימונים שממנו יוצאת מאמנת צעירה,בערך בגילך,טריקו על כתפה והיא אומרת לו:"טריקי היום אנחנו ננצח את יוליוס נכון את תביאי לי גאווה נכון?".

13. משתמש מנוסה
    Eliyaex
    מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו יוליוס מוציא פוכדור והוא אומר לך:"אני בדרך כלל משתמש באוניקס שלי אך היום הוא לא חש בטוב אז אני משתמש בפוקימון חדש,צא שילדון אני בוחר בך!" אתה רואה שילדון זוהר יוצא מהפוכדור שלו".
    יש למנהיג המכון שילדון זוהר!

Dor_T
    אתה רואה שמהשמיים מגיע מאמן בעל צלקת שעוברת דרך עיניו הימנית,אתה רואה שעינו השמאלית כחולה ועינו הימנית אדומה-לבנה הוא אומר לך בקול צרוד אך נעים:"נעים מאוד,אני המאמן של צ'ריזארד".

Poke chef
    אתה רואה את מדקיפ זוהר בזוהר כחול-תכלת מסתורי ויפה מאוד,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אקדח מים חזק במיוחד שפוגע בוולפיקס שמשתמש במתקפת להביור חזקה מאוד.

הרוח המתמטיקאית
    אתה מתקרב למרכז הפוקימונים שממנו יוצאת מאמנת צעירה,בערך בגילך,טריקו על כתפה והיא אומרת לו:"טריקי היום אנחנו ננצח את יוליוס נכון את תביאי לי גאווה נכון?".
    "וואו הוא נראה חזק"אני אומר לו ומוציא את בויזל "צא בויזל עכשיו בויזל מהר תתקוף באמצעות סילון אקוה!"

14. Water, Earth, Fire, Air.

Poke chef
    "כל הכבוד מאדקיפ!,למדת אקדח מים אבל מה זה היה הדבר הכחול הזה?" אשאל אותו ואז אתהשט אעמוד במקום בנוח ואומר לו:"אקדח מים בכל הכח מול הלהביור,ואז בעשן בעזרת הסונר שלך תתקוף אותו בחשאיות!" אומר ואסרוק בפוקדקס את מאדקיפ בשביל לגלות מה זה הדבר הכחול הזה.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

15. משתמש מנוסה
    Eliyaex
    אתה רואה את שילדון משתמש בהגנת פלדה חזקה מאוד שלא מאפשרת לבוויזל לפגוע בשילדון,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת ניגוח ראש עוצמתי במיוחד,אתה רואה שהוא טוען את המתקפה.

Poke chef
    *שכחתי הוא אולי למד את המתקפה הזו.
    אתה רואה את שניהם מתמוטטים על הרצפה של הזירה,אתה מבין שזה הסימן שאתה יכול לתפוס את וולפיקס ולצרף אותו לשישה שלך.

עמוד 20 מתוך 36 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •