שלושת המחוזות
אתה רואה את אוניקס משתמש בזנבו כדי להדוף את מתקפת כדור הצל לכיוון הקיר,אתה רואה את אוניקס משתמש במתקפת נשיכה ואיווי מנסה להתחמק אך לא מצליח,אתה שומע את הדלת נפתחת ואתה שומע קול עצבני אומר:"מה אתה חושב שאתה עושה!".
Eliyaex
האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם כעבור מספר שניות,היא אומרת לך:"יוליוס הוא מנהיג מכון העיר שלנו,הפוקימונים שלך מוכנים לקרב נגד מנהיג המכון,בהצלחה".
Knight of Skulls
הילד מוציא פוכדור ואומר לך:"טוב,אני מוכן לקרב מולך,אבל האוניקס שלי זקוק למנוחה קטנה,אך אני מוכן להילחם בעזרת פוקימון אבן אחר,אתה תמצא אותו יריב עוצמתי,אתה רואה להילחם פה או במכון?".
Dor_T
אתה רואה שכול פוקימוני החרק האלה מקיפים אותך ואתה אל יכול להימלט,אתה רואה צ'ריזארד מעופף מתקרב אליך והוא מסלק את כול פוקימוני החרק המעצבנים האלה.
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה שמנהיג המכון מראה לך סמל,סמל עגול ומוזהב,אתה רואה מבין שזה הוא תג המכון הוא אומר לך:"מה שאתה רואה פה זה תג החירות,אם אתה תנצח אותי תקבל את התג הזה".
איתי
*איזה פוקימון שלך אתה רוצה לפתח,שלח בה''פ.
אתה רואה שבאלבזור לא מוכן לקרב נגדם אך בכול זאת הם מתקיפים אותך ואת באלבזור,אתה רואה דמות מסתורית מוציאה פוקימון מסוג חשמל והוא מביס את שני פוקימוני המים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלושת המחוזות
הנער החדש מתקרב אליך ואומר לך:"יוני אמרתי לך מאה פעמים שאני הוא מנהיג המכון,מצטער אבל עכשיו אתה נלחם נגדי ילד,אוניקס תשתמש בקרן על!" אתה רואה קרן אור עוצמתית במיוחד יוצאת מפיו של אוניקס.
מנהיג המכון המקורי נכנס לקרב.
Eliyaex
אתה נכנס למכון ואתה רואה עלם צעיר בעל שיער שחור,עיניים ירוקות בוהקות צלקת קטנה על הלחי הימנית מביט בך ואומר לך:"אתה רוצה להשיג את תג המכון שלי,נעים מאוד יוליוס".
Poke chef
אתה רואה את וולפיקס משתמש שוב בשריון האש שלו,אתה רואה שהוא משלב את המתקפה הזו עם המתקפה שהוא השתמש בה קודם,אתה רואה את הכוכב הלהבתי עוצמתי במיוחד.
Eliyaex
מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו יוליוס מוציא פוכדור והוא אומר לך:"אני בדרך כלל משתמש באוניקס שלי אך היום הוא לא חש בטוב אז אני משתמש בפוקימון חדש,צא שילדון אני בוחר בך!" אתה רואה שילדון זוהר יוצא מהפוכדור שלו".
יש למנהיג המכון שילדון זוהר!
Dor_T
אתה רואה שמהשמיים מגיע מאמן בעל צלקת שעוברת דרך עיניו הימנית,אתה רואה שעינו השמאלית כחולה ועינו הימנית אדומה-לבנה הוא אומר לך בקול צרוד אך נעים:"נעים מאוד,אני המאמן של צ'ריזארד".
Poke chef
אתה רואה את מדקיפ זוהר בזוהר כחול-תכלת מסתורי ויפה מאוד,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אקדח מים חזק במיוחד שפוגע בוולפיקס שמשתמש במתקפת להביור חזקה מאוד.
הרוח המתמטיקאית
אתה מתקרב למרכז הפוקימונים שממנו יוצאת מאמנת צעירה,בערך בגילך,טריקו על כתפה והיא אומרת לו:"טריקי היום אנחנו ננצח את יוליוס נכון את תביאי לי גאווה נכון?".
Eliyaex
אתה רואה את שילדון משתמש בהגנת פלדה חזקה מאוד שלא מאפשרת לבוויזל לפגוע בשילדון,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת ניגוח ראש עוצמתי במיוחד,אתה רואה שהוא טוען את המתקפה.
Poke chef
*שכחתי הוא אולי למד את המתקפה הזו.
אתה רואה את שניהם מתמוטטים על הרצפה של הזירה,אתה מבין שזה הסימן שאתה יכול לתפוס את וולפיקס ולצרף אותו לשישה שלך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)