Dor_T
האיש מרכין את ראשו ואומר לך:"בעבר הייתי עוזר במעבדה של פרופסור אלן,במחוז אמליה,אחד הניסויים על ביצת פוקימון אגדי,אנטי לפי מה שנראה לי השתבש פרופסור אלן ניצל,שלושה מעוזרי המעבדה נהרגו ואני נשרפתי עיני הימנית קיבלה את כול המנה ונהרסה,אני בקושי מצליח לראות איתה,הצלקת באותו מקרה נוצרה".
Knight of Skulls
יוליוס מוציא את הפוכדור שלו ואומר לך:"צא שילדון אני בוחר בך!" אתה רואה את השילדון הזוהר של יוליוס יוצא מין הפוכדור שלו,הוא נראה קשוח מראה,אתה רואה את דסדוקס מוכן לקרב יוליוס אומר לך:"הקרב יהיה אחד על אחד".
הקרב נגד יוליוס מתחיל!
Dor_T
האיש עוצם את עיניו ואומר לך בקול סדוק:"אני נשבעתי לעצמי שמעכשיו אני נותן לכול אחד טובה אחת בלבד,את הטובה שלך בזבזת על הקומבי,תגיד לי מה עבר לך בראש,אתה לא מכיר את המשפט 'בכול אזור שיש קומבי יש עוד כמה'".
Poke chef
נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד אתה רואה את הפוכדור של וולפיקס מונח על הרצפה,פשוט מחכה שתיקח אותו,אתה רואה קיבאגו רץ לכיוון הפוכדור ואחריו מאמנת בעלת שיער שחור-צהוב ועיניים ירוקות והיא אומרת:"קיבי לא לקחת את זה!".
לכדת וולפיקס זכר שיודע:שריון אש,להביור וצלקת אש,איבדת פוכדור אחד.
הרוח המתמטיקאית
הילדה אומרת לך בקול סהרורי:"אל תרגיש לא בסדר אם עצמך,יוליוס הוא טיפוס קשוח,כמו אבן,הצחקתי את עצמי,טריקי שלי היא הפוקימון הראשון שלי קיבלתי אותה לפני מספר ימים ואתה?".
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
Knight of Skulls
אתה רואה שעוקץ הרעל של דסדוקס שלך פוגע אבל לא משפיע,אתה שומע את יוליוס צוחק צחוק מפחיד הוא אומר לך:"שכחת!מתקפות רעל כמו עוקץ רעל לא פועלות על פוקימוני מתכת כמו שילדון!" אתה שומע את הזקן אומר:"זה נכון ילד".
Dor_T
אתה שומע רעש של כנפיים מתרוממות ועפות אתה מבין שהאיש המסתורי הלך לדרכו,אתה מסתכל על השמיים,אתה רואה את הירח,אך הוא לא נראה כמו תמיד הוא לא לבן כמו השלג הוא שחור-אדום,אתה מבין שיש ליקוי ירח,אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך וסביבו הילה שחורה מסתורית ועיניו נהיות אדומות כדם.
Poke chef
אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהילדה עם הקיבאגו רצה אליך והיא אומרת לך:"שמע,אני מצטערת על מה שהקיבאגו שלי עשה,הוא פוקימון בעקרון טוב לב אבל הוא כמו עורב חמדן,הוא אוהב דברים נוצצים ופוכדור חדש שנוצץ באור הירח זה נוצץ".
הרוח המתמטיקאית
הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"שמי הוא דיימונד,נעים מאוד אהוד,רוצה לבוא איתי למכון,תסתכל עלי ועל טריקי שלי נלחמות ואולי אתה והטריקו שלך תלמדו דבר או שניים ואולי אחרי זה נלחם זה בזו,מה דעתך?".
פגשת את דיימונד!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלושת המחוזות
אתה רואה את קרן העל משמידה את כדור הצל אחת ולתמיד והיא פוגעת באיווי שנפגע מזה קשות,אתה רואה שאיווי שוכב לו שמה,מובס בלי ניע,אתה רואה את מנהיג המכון מחזיר את אוניקס שלו והולך לחדר האחורי.
הפסדת למנהיג המכון.
Knight of Skulls
הזקן אומר לך:"אני רק אמרתי לך את החולשות של האויב שלך,לא אמרתי לך להשתמש בדסדוקס,אמרתי שיכולות מעופף יכולות לעזור,במקרה ולא ידעת גם לפיפלאפ יש יכולות כאלה,אתה בחרת להתעלם מזה".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)