Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 36 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    [B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls
    הזקן אומר לך:"אני רק אמרתי לך את החולשות של האויב שלך,לא אמרתי לך להשתמש בדסדוקס,אמרתי שיכולות מעופף יכולות לעזור,במקרה ולא ידעת גם לפיפלאפ יש יכולות כאלה,אתה בחרת להתעלם מזה".
    "טוב..."אני אומר בפרצוף ביישני ואוסיף:"דסדוקס על-חושי"
    ----
    אני אומר כבר שלושה תגובות שדסדוקס יעשה על-חושי ואתה מתעלם למה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את קרן העל משמידה את כדור הצל אחת ולתמיד והיא פוגעת באיווי שנפגע מזה קשות,אתה רואה שאיווי שוכב לו שמה,מובס בלי ניע,אתה רואה את מנהיג המכון מחזיר את אוניקס שלו והולך לחדר האחורי.
    [B]הפסדת למנהיג המכון.[/[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לאיוי"לא נורא שהפסדת בכול זאת לא היה לך סיכוי להביס פוקימון חזק כמו אוניקס.עליך להתאמן יותר" אני מחזיר את איויו ואת פוקאבו לפוכדורים שלהםן יוצא מהמכון והולך למרכז הפוקימונים לרפא אותם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    Dor_T
    אתה שומע רעש של כנפיים מתרוממות ועפות אתה מבין שהאיש המסתורי הלך לדרכו,אתה מסתכל על השמיים,אתה רואה את הירח,אך הוא לא נראה כמו תמיד הוא לא לבן כמו השלג הוא שחור-אדום,אתה מבין שיש ליקוי ירח,אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך וסביבו הילה שחורה מסתורית ועיניו נהיות אדומות כדם.

!
    אומר לצ'ימצ'אר:"מה קרה? אתה בסדר?" ואומר לו:"תשתמש בגחלת על העץ מימין. ואקווה שהילה השחורה המסתורית מסמנת משהו טוב.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"שמי הוא דיימונד,נעים מאוד אהוד,רוצה לבוא איתי למכון,תסתכל עלי ועל טריקי שלי נלחמות ואולי אתה והטריקו שלך תלמדו דבר או שניים ואולי אחרי זה נלחם זה בזו,מה דעתך?".
    פגשת את דיימונד!
    "בסדר גמור,ותיזהרי בקרב,הטריקו שלי יחסית חזק!"אומ רלה בחיוך והתכונן לצפות בקרב המכון וללמוד דבר או שניים.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שפוקאבו ואיווי יוצאים בראש מורכן מהפוכדורים שלהם,אתה שומע צעדים מאחוריך,אתה רואה את מנהיג המכון,יוליוס מתקרב אליך ואומר לך:"רק שתדע,אני מצטער אבל אחי לא היה צריך להילחם בך,במיוחד לא בקרב של שתיים על שתיים".

Knight of Skulls
    *אופס...
    אתה רואה את דסדוקס משתמש במתקפת קרן על-חושי,אתה רואה את שילדון משתמש במתקפת מחסום אור שמבטל את שלך.

Dor_T
    אתה רואה שכול הפוקימונים בסביבה מתחילים לזהור בהילה השחורה המסתורית הזאת,אתה רואה את האיש עם הצלקת ממקודם רץ לכיוונך וצ'ריזארד שלו גם עם הילה שחורה רודף אחריו הוא אומר לך:"רוץ ילד,הירח השחור משגע את הפוקימונים!".

הרוח המתמטיקאית
    שניכם נכנסים לתוך מכון העיר ג'ול-ריו,אתה רואה שכולו מסחה אבני פיתוח ומאובנים שונים ומשונים,אתה רואה ילד צעיר ממך ומדיימונד בשנה בערך רץ משם בוכה,אתה שומע את קולו של מנהיג המכון שאומר:"המתמודד הבא!".

6. משתמש מנוסה
    [B][U]Knight of Skulls
    *אופס...
    אתה רואה את דסדוקס משתמש במתקפת קרן על-חושי,אתה רואה את שילדון משתמש במתקפת מחסום אור שמבטל את שלך.

"דסדוקס תשתמש בעל-חושי עם הגנה"אני אומר ואז אוסיף:"תעשה עוקץ רעל על האדמה"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שפוקאבו ואיווי יוצאים בראש מורכן מהפוכדורים שלהם,אתה שומע צעדים מאחוריך,אתה רואה את מנהיג המכון,יוליוס מתקרב אליך ואומר לך:"רק שתדע,אני מצטער אבל אחי לא היה צריך להילחם בך,במיוחד לא בקרב של שתיים על שתיים".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לילוליוס"לא נורא אני סולח לו.רק שתדע אני אחזור ואלחם נגדך בקרב חוזר.איווי ופוקאבו שלי יתחזקו בפעם הבאה שתראה אותם".אני אומר לאיוויו ולפוקאבו"בוא אחרי הולכים מפה ולהתאמן.קודם ריפואי" אני יוצא מהמכון עם איויוי ופוקאבו והולך לעבר המרכז הפוקימונים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהשמש הגיעה כבר למרכז השמיים,אתה מסתכל סביבך ואתה רואה דמות מסתורית יוצאת מהיער הסמוך לעיר ג'ול-ריו,אתה רואה את הדמות מתמוטטת על הרצפה.

Knight of Skulls
    אתה רואה את שילדון מתחמק ממתקפות העוקץ רעל וקרן העל-חושי,דסדוקס המופתע לא מצליח להשתמש בהגנה ושילדון מנצל את זה בשביל לפגוע בו בכוכב אש שפוגע דסדוקס.

9. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטיקאית
    שניכם נכנסים לתוך מכון העיר ג'ול-ריו,אתה רואה שכולו מסחה אבני פיתוח ומאובנים שונים ומשונים,אתה רואה ילד צעיר ממך ומדיימונד בשנה בערך רץ משם בוכה,אתה שומע את קולו של מנהיג המכון שאומר:"המתמודד הבא!".
    "את צודקת מנהיג המכון הזה באמת קשוח,בהצלחה בקרב!אני וטריקו בטח נלמד משהו מהקרב."אומר לה ואכנס לאולם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=#333399][FONT=Arial]שלושת המחוזות
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהשמש הגיעה כבר למרכז השמיים,אתה מסתכל סביבך ואתה רואה דמות מסתורית יוצאת מהיער הסמוך לעיר ג'ול-ריו,אתה רואה את הדמות מתמוטטת על הרצפה.
    [
    אני רץ מהר אל הדמות ואז בודק לו את הדופק ואומר לך"אדוני אתה בסדר?מה קרה לך בכלל?איך הגעת למצב הזה?.בבוא אני אעזור לך לקום וללכת למרפא שם יטפלו בך טוב מאוד ותחלים"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    [COLOR=#333399][FONT=Arial][B][U][SIZE=3]Knight of Skulls
    אתה רואה את שילדון מתחמק ממתקפות העוקץ רעל וקרן העל-חושי,דסדוקס המופתע לא מצליח להשתמש בהגנה ושילדון מנצל את זה בשביל לפגוע בו בכוכב אש שפוגע דסדוקס.
    "אל תוותר דסדוסקס תעשה על-חושי על כול המקום ואז תנסה לעשות הגנה שוב"אני אומר בתקווה שהוא יצליח.

12. משתמש מנוסה
    Dor_T
    אתה רואה שכול הפוקימונים בסביבה מתחילים לזהור בהילה השחורה המסתורית הזאת,אתה רואה את האיש עם הצלקת ממקודם רץ לכיוונך וצ'ריזארד שלו גם עם הילה שחורה רודף אחריו הוא אומר לך:"רוץ ילד,הירח השחור משגע את הפוקימונים!".

!".
    אומר לאיש:"תודה" ואתחיל לרוץ הכי מהר ולברוח מין המקום ואקווה שאצליח למצוא את צ'ימצ'אר שלי לאחר שהירח השחור יפסיק להיות שחור.3
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

13. משתמש מנוסה
    Tsubasa
    אתה רואה שלדמות אין דופק,אתה רואה שהיא חיוורת כמו המתים,אתה מבין שמי שזה לא יהיה הוא מת,אתה רואה שלולית דם סיבובו,אתה מבין שהוא לא מת בגלל זקנה או מחלה,הוא מת מרצח או מתאונה.

Food Fighter
    אתה רואה שדסדוקס משתמש במתקפת קרן על חושי שלא פוגעת בשילדון,אתה רואה ששילדון משתמש במתקפת צוות כפול וכעת יש כעוד תשעה או עשרה שילדונים זוהרים ומפחידים.

דור_ת
    *3?
    אתה רואה שהצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטות על כול הפנים שלך,אתה שומע את הפוקדע אומר לך:"תרגום הפוקימונים מתחיל:צ'ימצ'אר,זכר שייך למאמן דור טנצר,התרגום מתחיל:'תעשה שזה יפסיק!תעשה שזה יפסיק בבקשה!אני רוצה למות!אני רוצה למות!".

הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שדיימונד מתחילה לרעוד היא מלמלת לעצמה:"טריקי בהצלחה" אתה רואה שמנהיג המכון אומר לשניכם:"מי מכם בא לאתגר אותי?" דיימונד אומרת:"אני אלחם נגדך!".

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Poke chef
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהילדה עם הקיבאגו רצה אליך והיא אומרת לך:"שמע,אני מצטערת על מה שהקיבאגו שלי עשה,הוא פוקימון בעקרון טוב לב אבל הוא כמו עורב חמדן,הוא אוהב דברים נוצצים ופוכדור חדש שנוצץ באור הירח זה נוצץ".
    "זה בסדר,אני מאמין שהוא נחמד. אני סולח לך,את התחלת את המסע שלך עכשיו?" אשאל אותה ואסתכל אל אור הירח בהשראה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטיקאית
    אתה רואה שדיימונד מתחילה לרעוד היא מלמלת לעצמה:"טריקי בהצלחה" אתה רואה שמנהיג המכון אומר לשניכם:"מי מכם בא לאתגר אותי?" דיימונד אומרת:"אני אלחם נגדך!".
    "אין לך סיב לפחוד,תייהי בטומחה בעצמך ובהצלחה"אומר לה במהריות והכנס לצפות בקרב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 22 מתוך 36 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •