פורסם במקור על ידי
טום רידל
Tsubasa
אתה רואה שהאיש המוזר הודף רק בידו הימנית את כדור הצל של איווי,הוא מושיט לך פתק,אתה רואה שהכתב מוכר מאוד:
"אני,מנדגו לור כותב את מכתב התאבדות הזה בשביל להסביר את מעשי,בכיסי יש אקדח לבן,איתו מתתי,הוא רודף אחרי,אני מבקש ממי שאכפת לו שישרוף את גופתי,שמסכת הקרח לא ישלט עליה,הוא רודף אחרי,אני מחזיק את סודו של סויקון האגדי" אתה רואה שהאיש המסתורי אומר לך:"נו,מה סודו של סויקון!".
BarMaster
*אני לא כועס,היה לך כיף באילת?
אתה שומע צעקה קלה ואתה רואה הבזק אור ירוק,אתה רואה שטרטוויג הפך להיות טורטרה,סלבי מסתכל אליך ועל הטורטרה והוא אומר לך:"טורטרה שלך יודע כול מתקפת עשב שאתה רוצה,בסיום הקרב הטורטרה יחזור להיות טרטוויג,זה ברור?".
Eliyaex
אתה רואה שהוא מחזיר את שילדון שלו והוציא מוציא פוכדור נוסף והוא אומר לך:"טוב,אתה נלחם עם צ'רמנדר ואני איתו,צא סולרוק אני בוחר בך!" אתה רואה פוקימון דמוי שמש חזק מאוד יוצא מהפוכדור.
הקרב החוזר נגד יוליוס מתחיל,ליוליוס יש סולרוק.
Food Fighter
אתה מגיע למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מחייכת אליך לוקחת לך את הפוכדורים של פיפלאפ ודסדוקס כעבור מספר שניות נכנס מאמן מחייך ואומר:"ידידי,עונת הגיבל התחילה!" אתה רואה שעשרות מאמנים מסתכלים על המאמן.
Dor_T
אתה רואה ריינג'ר אחד,גבוה בעל שיער שחור-חום,עיניים ירוקות בוהקות מתקרב אליך הוא אומר לך:"סלח לי,הצ'ימצ'אר שלך צריך עזרה,אני או שותפתי היקרה ליאה יכולים לעזור לך,האם אתה רוצה?".
Pika Food
אתה רואה שעוד לפני ששריון האש מתחיל לדלוק בשיאו,הזורא מתמוטט במהירות רבה,אתה רואה שאף מאמן לא מגיע,אתה מבין שהוא לא רק פראי,הוא גם פצוע,וכנראה חזק מאוד.
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה שהטריקו של דיימונד זזה בקצב מיוחד,כאילו היא רוקדת,אתה רואה את הזנב של אוניקס מנסה לפגוע בטריקו אך מפספס בכול פעם מחדש,אתה רואה שאוניקס מתחיל להתעצבן,אתה רואה שהוא שולח קרן על עוצמתית במיוחד,שמביסה את טריקו.
Itai
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט עשוי עץ רקוב שבו כתוב:"כאן נבנתה העיר ג'ול-ריו הקדומה שכונתה בעבר 'העיר הראשונה',אחרי השיטפון האגדי ששלח קיוגר,העיר הושמדה,וכאן אתה הולך לגלות את העיר ג'ול-ריו החדשה".