אחשוב לעצמי:'מזג אוויר יפה עכשיו' ואז אוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור ואומר לו:"צ'ימצ'אר, אני שמח שהחלמת, אני יודע שעברת משהו לא פשוט, אבל בוא נסתכל על חצי הכוס המלאה- אתה עברת חוויה שגרמה לך מאוד לסבול- היא העלת לך את כוח הסיבולת ואת הקשיחות, התבגרת וגם התקרבת אליי.
אני בטוח שנראה את השינויים הללו בקרבות שלך, וכן בקרב המכון הקרב ובא, אני גם בטוח שאתה קרוב להתפתחות אז תתכונן" אקח אאויר ואוסיף:"אני רואה שיום יפה בחוץ, בו נחפש פוקימון בסביבה, אין דבר טוב יותר מאימון לאור השמש לפני קרב מכון.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
Tsubasa
יוליוס מחייך אליך ואומר לך:"כן בטח למה לא,בוא איתי נלך למכון ונלחם זה נגד זה,כמה פוקימונים יש לך,זה או קרב אחד על אחד או קרב שלוש על שלוש,מה אתה מעדיף".
BarMaster
סלבי האמיתי אומר לך:"כמו שסויקון השתמש בשד מים אני משתמש בצל עשב,פוקימוני האש האגדיים משתמשים במתקפות רוחות אש,אתה מבין?".
Food Fighter
אתה רואה שציפורן המתכת של גיבל אומנם פוגעת בליירון אך לא מצליחה לפגוע בו בצורה משמעותית,אתה רואה שמתקפת מטאור הדרקון אומנם יוצאת אך לא פועלת.
Dor_T
אתה רואה שצ'ימצ'אר מסמן לך לעצור,אתה רואה את אוזניו זזות,אתה רואה שהיד השנייה שלו מצביעה על אזור מסוים בעיר,אזור האגם הקטן.
Pika Food
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,ואתה רואה שכעבור חצי דקה בלבד אתה מוצא את המכון,אתה נכנס אליו ואתה רואה מחזה יפה מאוד,אתה רואה שהקירות של כניסת המכון מכוסים אבני פיתוח.
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה את טריקו שלך מביט בטריקו של דיימונד,אתה רואה שוב אתה הזוהר הירוק ממקודם,אתה רואה שטריקו מצליח להדוף את מתקפת פיצוץ הסלעים של סולרוק,אתה רואה שהזוהר הירוק נעלם אך איתו טריקו מפסיד.
הפסדת בקרב המכון.
Itai
אתה רואה שקיוגר מסתכל על באלבזור וקיוגר משתמש במתקפת פיצוץ ים שפוגע בבאלבזור,אתה רואה שבאלבזור הובס במהירות רבה למדי.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Tsubasa
אתה רואה שיוליוס מוציא פוכדור הוא זורק אותו וממנו יוצא האוניקס המפורסם שלו,האוניקס שנלחמת נגדו אבל לא בקרב רשמי,יוליוס אומר לך:"נו עם מי תשחק?".
BarMaster
סלבי אומר לך:"אני משתמש בכול מתקפת עשב שאתה מכיר,בנוסף לצל עשב,ופעמון יער,צלי יוצא להשתמש באותן המתקפות חוץ מצל העשב ופעמון היער".
Eliyaex
אתה רואה שסולרוק עוצם את עיניו ואז פותחו אותן,אתה רואה שהוא משחרר שדה על חושי מוזר שכולא אותו ואת צ'רמנדר בכלוב על חושי ענק,אתה רואה שצ'רמנדר מתחיל להתעופף בזירה.
Food Fighter
שוב אותו הדבר קורה,מטאור הדרקון יוצא בהילה צהובה-סגולה ושהוא עומד לנחות הוא מתפוגג באוויר,אתה רואה שגיבל לא מוכן להשתמש במתקפת ציפורן הפלדה על ליירון.
Pika Food
אתה לא מצליח להוציא את אבן האש ההיא,אתה מרגיש שמשהו הודף אותך מהקיר,אתה רואה את מנהיג המכון,עיניו נעוצות בך בשנאה הוא צועק אליך:"עוף מפה!".
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה שדיימונד מסתכלת אליך במבט טיפה מהורהר והיא אומרת לך:"אוהד,בוא נחפש ביחד איזה פוקימון חזק שיעזור לשנינו לנצח את יוליוס,ואז נילחם נגדו וננצח".
Itai
אתה רואה שמתוך המים יוצאת דמות שנראת אנושית אך היא עשויה מים הדמות אומרת לך:"איך אתה מעז לבקש ממלך הים האגדי קיוגר להיות עבד שלך!".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)