Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 36 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    [B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]
    King of Skulls
    *להבא הודעות מושקעות יותר.
    אתה רואה מאמן צעיר בעל שיער ג'ינג'י-שחור עם עיניים חומות לגמרי מתקרב אליך והוא אומר לך:"נחמד גם אתה קיבלת את הפוקימון הראשון שלך,נעים מאוד אני מהעיר אוקטאון,אבי נתן לי את הפוקימון הראשון שלי דרטיני רוצה קרב?".
    "ברור שאני רוצה קרב.
    אתה ראשון או שאני?"אני אשאל אותו ואז אוסיף:"איך קוראים לך?לי קוראים דייב ואני קיבלתי פיפלאפ כהתחלתי."
    ואז אני מוציא את הפיפלאפ שלי ואומר לה:"זה הקרב הראשון שלנו ביחד ואני מקווה לטוב ממך".
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 12-17-2010 בשעה 05:08 PM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי

Eliyaex
    אתה רואה ילד צעיר בעל שיער שחור כלילה ועיניים כחולות-שחורות,בעל עור חיוור שנראה כמעט מסנוור באור השמש החזק,תופס לו בדיוק פאצ'יריסו קטן וחמוד,אתה שומע את הפוקדע אומר:"או בדיוק נגד פוקימון כזה אני מוכן להילחם ולנצח!".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצארמנדר"טוב נראה אם הוא מסכים" אני ניגש אל הילד ושואל אותו "רוצה קרב פוקימונים אחד על אחד?"
    ולוחש לצארמנדר "תתכונן."

3. משתמש מנוסה
    Nilasak
    נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר אליך,אתה רואה את הגסטלי הזוהר מתרומם ומשתמש במתקפת טלפורט והוא נעלם לך מין אזור הראייה,אתה רואה את להקת הסניזלים מתחילים לברוח במהרה,אתה רואה וויבל בעל צלקת על עינו הימנית מתקרב לשטח.
    אני מסתכל על הוויביל ומנסה לאתר את חולשתו, על הצלקת שלו ומה היא מסמלת.
    אני בודק את הצורה של הצלקת שלו, ואז אני אומר לטורצ'יק: "חכה שנייה שהוא יתקדם אלינו, ואז טפס על עץ בשקט ותפול עליו בניקור בזמן שאתה מסתובב על הצלקת."

4. משתמש מנוסה
    כינוי: Dor_T
    שם במשחק:דור טנצר
    תמונה:
    פוקימוןהתחלתי:צ'ימצ'אר
    פוקימונים:לאלגעת
    תגי מכון:לא לגעת.
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
    בקשות:עוד התחלתי שהוא לא אש..
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה מרגיש את ידו של הפרופסור נוגעת לך בכתף והוא אומר לך בחיוך קל:"אם אתה רוצה שפוקאבו תלמד להילחם נגד החולשות שלה אליה להילחם נגד היתרונות שלה,פוקימוני עשב וחרק רוצה קרב קטן?".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לפרופסור"בשמחה אני אשמח לקרב 1 על 1 נגדך.אז באיזה פוקימון תשתמש בקרב נגד פוקאבו שלי?". אני אומר לפוקובאו"בואי עכשיו אנו נילחם נגד הפרופסור הוא ישתמש בפוקימון עשב חרק.וזה היה מצוין בשבילך.אז תני את כול כולך בקרב נגד הפרופסור.אני רוצה ניצחון"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    פרופסור איקרן מוציא פוכדור קטן עם פתק קטן שבו כתוב בכתבו של פרופסור איקרן:"מהירות" הפרופסור אומר לך:"תכיר זה פוקימון המהירות שלי,יאנפו,פוקימון קוף העשב,הוא מאישו,פוקימון נדיר במיוחד".

Eliyaex
    הילד בעל השיער השחור מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל רק עכשיו תפסתי את הפוקימון הראשון שלי,אני לא רוצה להילחם עדיין,יש פה מאמן די טוב בכניסה לעיר ג'ול-ריו,טוב אני רץ ביי" ואתה רואה את הילד רץ משם במהירות.

Nilasak
    אתה רואה את וויבל מסתכל אליך במבט קודר והוא חוזר ליער,אתה רואה מאמן בעל גלימת מסעות שחורה כלילה ומסכה אדומה שאומר לך:"ילד,תתרחק מפה,הוויבל הזה שווה יותר מאלף פוקשקל בשוק הפוקימונים השחור!".

King Of Skulls
    הילד בעל השיער השחור-ג'ינג'י צוחק ואומר לך:"שמי לא יתגלה עד שתנצח אותי,דרטיני תשתמש במתקפת זעם הדרקון על הפיפלאפ של הילד העלוב הזה,תראה לו מה זה מתקפה!" אתה רואה את דרטיני משתמש בלהבה סגולה-צהובה שמתקרבת אל פיפלאפ.

Dor_T
    להגיב בהתחלה שבע''מ 1,עם ציטוט עם השקעה.

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    כינוי:~poke chef~
    שם במשחק:עומר פאטץ'.
    תמונה:
    פוקימוןהתחלתי:מקדיפ
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
    בקשות:פיצו או התפתחותיו,רוטום ולוקאריו
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    התחלה לכולם:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן שנתן לך את הפוקימון הראשון,רוח נעימה מתחילה לנשב על העיירה שבה גדלת,השמש יוקדת על האגם הקטן של העיירה וממנה יוצא פוקימון מים אדום וקטן,זה היה מג'יקרפ.
    דבר ראשון, אוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור ואומר לו:"שלום צ'ימצ'אר, אני מאוד שמח שהצטרפת אליי למסע, עומד להיות לנו דרך ארוכהומסע קשה, אבל אני בטוח שמאוד נהנה ושאני אסתדר איתך מאוד מאוד טוב!" ואוסיף:"תראה את המג'יקרפ, בו נלך אליו ותראה מה הוא עושה שם" ואלך יחד עם צ'ימצ'אר לכיוון המג'יקרפ שנמא סמוך לאגם העיירה.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

9. משתמש מנוסה
    כינוי: ranrevah
    שם במשחק:רן רווח
    תמונה:
    פוקימוןהתחלתי: טסטוטג'ה
    בקשות:אם אתם רוצים לתפוס פוקימון מסוים.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    פרופסור איקרן מוציא פוכדור קטן עם פתק קטן שבו כתוב בכתבו של פרופסור איקרן:"מהירות" הפרופסור אומר לך:"תכיר זה פוקימון המהירות שלי,יאנפו,פוקימון קוף העשב,הוא מאישו,פוקימון נדיר במיוחד".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לפרופסור"יפה יש לך פוקימון נדיר אבל אל תשכח שגם פוקאבו שלי באה ממחוז אישו.אז היה קרב פוקימוני אישו.". אני אומר לפוקאבו"אל תפחדי ממנו עשב חלש על אש.אז רוצי אליו ותשתמשי במסך עשן ואז תפתיע אותו במתקפת חבטה שתגרום לו להפסיד בקרב."

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    [B][U]
    King Of Skulls
    הילד בעל השיער השחור-ג'ינג'י צוחק ואומר לך:"שמי לא יתגלה עד שתנצח אותי,דרטיני תשתמש במתקפת זעם הדרקון על הפיפלאפ של הילד העלוב הזה,תראה לו מה זה מתקפה!" אתה רואה את דרטיני משתמש בלהבה סגולה-צהובה שמתקרבת אל פיפלאפ.

"הפיפלאפ שלי לא עלובה,הדריטיני שלך עלוב!"
    אני אומר ואוסיף:"פיפלאפ תתחמקי מהזעם דרקון ותשתמשי בצעקה בשביל לשתק את הדריטיני הזה וגם ניקור אחרי שתשתקי אותו."
    ואז אני שוב אוסיף:"פיפלאפ שלי אני מאמין בך!"ואצפה למעשיה של פיפלאפ.

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    *זה לא קרב רשמי אז אני לא מוסיף את זה.
    הינפו של הפרופסור נעלם במהירות רבה מאוד,ואתה רואה שלושה עלי תער חזקים במיוחד פוגעים בפוקאבו שלך,אתה מסתכל על השמיים ורואה כעשרה ינפוים מחייכים וצוחקים.

King Of Skulls
    האש המוזרה פוגעת ישירות בפיפלאפ העצבנית,אתה רואה את הילד אומר לדרטיני שלו:"דרטיני תשתמש במטאור דרקון,אחרי זה זעם דרקון ובסוף להבה שחורה!" אתה רואה שדרטיני מסתכל על השמיים ואתה מזהה כשלושה או ארבעה מטאורים סגולים עם הילה כחולה מתקרבים לפיפלאפ.

Dor_T
    אתה רואה את צ'ימצ'אר סוטה מין הדרך והולך דווקא לכיוון השני,אתה רואה שהוא מסתכל על שני פוקימוני אש,אחד הוא פוניטה ואחד הוא ראפידש מתאמנים במתקפות אש,אתה רואה אדם זקן מאוד אומר:"יופי ראפידש,פוניטה תשתמש בטבעת אש!".

~Poke Chef~
    תגיב להתחלה שבע''מ 1,עם ציטוט ועם השקעה.

Ranrevah
    תגיב להתחלה שבע''מ 1,עם ציטוט ועם השקעה.

13. משתמש מנוסה
    [B][U]
    King Of Skulls
    האש המוזרה פוגעת ישירות בפיפלאפ העצבנית,אתה רואה את הילד אומר לדרטיני שלו:"דרטיני תשתמש במטאור דרקון,אחרי זה זעם דרקון ובסוף להבה שחורה!" אתה רואה שדרטיני מסתכל על השמיים ואתה מזהה כשלושה או ארבעה מטאורים סגולים עם הילה כחולה מתקרבים לפיפלאפ.

"פיפלאפ תתחמקי מהמטאורים ותעשי ניקור על דרטיני"אני אומר ואקווה לטוב.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    *זה לא קרב רשמי אז אני לא מוסיף את זה.
    הינפו של הפרופסור נעלם במהירות רבה מאוד,ואתה רואה שלושה עלי תער חזקים במיוחד פוגעים בפוקאבו שלך,אתה מסתכל על השמיים ורואה כעשרה ינפוים מחייכים וצוחקים.
    אני אומר לפוקאבו"תתעלמי מהצחוק של הינפו הזה.תשתמשי במסך עשן שיגרום לך להעילם.כך הינפו האלו לא יראו אותך.לאחר מכן בזמן שיש עשן תרוצי מהר לעץ קרוב אליך ותשתמשי עליו בחבטה.ישסיכוי שעל העץ שתפיל זה הינפו ואלי זה הינפו האמיתי. של הפרופסור" 'אני מקוה שהתוכנית תפעל'

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    כינוי:הרוח מהתמטקאית.
    שם במשחק:אוהד גולן.
    תמונה:
    פוקימוןהתחלתי:טריקו.
    בקשות:אין.
    נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 12-19-2010 בשעה 09:06 AM

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 3 מתוך 36 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •