אני מסתכל על הוויביל ומנסה לאתר את חולשתו, על הצלקת שלו ומה היא מסמלת.Nilasak
נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר אליך,אתה רואה את הגסטלי הזוהר מתרומם ומשתמש במתקפת טלפורט והוא נעלם לך מין אזור הראייה,אתה רואה את להקת הסניזלים מתחילים לברוח במהרה,אתה רואה וויבל בעל צלקת על עינו הימנית מתקרב לשטח.
אני בודק את הצורה של הצלקת שלו, ואז אני אומר לטורצ'יק: "חכה שנייה שהוא יתקדם אלינו, ואז טפס על עץ בשקט ותפול עליו בניקור בזמן שאתה מסתובב על הצלקת."
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלושת המחוזות
פרופסור איקרן מוציא פוכדור קטן עם פתק קטן שבו כתוב בכתבו של פרופסור איקרן:"מהירות" הפרופסור אומר לך:"תכיר זה פוקימון המהירות שלי,יאנפו,פוקימון קוף העשב,הוא מאישו,פוקימון נדיר במיוחד".
Eliyaex
הילד בעל השיער השחור מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל רק עכשיו תפסתי את הפוקימון הראשון שלי,אני לא רוצה להילחם עדיין,יש פה מאמן די טוב בכניסה לעיר ג'ול-ריו,טוב אני רץ ביי" ואתה רואה את הילד רץ משם במהירות.
Nilasak
אתה רואה את וויבל מסתכל אליך במבט קודר והוא חוזר ליער,אתה רואה מאמן בעל גלימת מסעות שחורה כלילה ומסכה אדומה שאומר לך:"ילד,תתרחק מפה,הוויבל הזה שווה יותר מאלף פוקשקל בשוק הפוקימונים השחור!".
King Of Skulls
הילד בעל השיער השחור-ג'ינג'י צוחק ואומר לך:"שמי לא יתגלה עד שתנצח אותי,דרטיני תשתמש במתקפת זעם הדרקון על הפיפלאפ של הילד העלוב הזה,תראה לו מה זה מתקפה!" אתה רואה את דרטיני משתמש בלהבה סגולה-צהובה שמתקרבת אל פיפלאפ.
Dor_T
להגיב בהתחלה שבע''מ 1,עם ציטוט עם השקעה.
כינוי:~poke chef~
שם במשחק:עומר פאטץ'.
תמונה:
פוקימוןהתחלתי:מקדיפ
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:פיצו או התפתחותיו,רוטום ולוקאריו
דבר ראשון, אוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור ואומר לו:"שלום צ'ימצ'אר, אני מאוד שמח שהצטרפת אליי למסע, עומד להיות לנו דרך ארוכהומסע קשה, אבל אני בטוח שמאוד נהנה ושאני אסתדר איתך מאוד מאוד טוב!" ואוסיף:"תראה את המג'יקרפ, בו נלך אליו ותראה מה הוא עושה שם" ואלך יחד עם צ'ימצ'אר לכיוון המג'יקרפ שנמא סמוך לאגם העיירה.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
כינוי: ranrevah
שם במשחק:רן רווח
תמונה:
פוקימוןהתחלתי: טסטוטג'ה
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:אם אתם רוצים לתפוס פוקימון מסוים.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
שלושת המחוזות
*זה לא קרב רשמי אז אני לא מוסיף את זה.
הינפו של הפרופסור נעלם במהירות רבה מאוד,ואתה רואה שלושה עלי תער חזקים במיוחד פוגעים בפוקאבו שלך,אתה מסתכל על השמיים ורואה כעשרה ינפוים מחייכים וצוחקים.
King Of Skulls
האש המוזרה פוגעת ישירות בפיפלאפ העצבנית,אתה רואה את הילד אומר לדרטיני שלו:"דרטיני תשתמש במטאור דרקון,אחרי זה זעם דרקון ובסוף להבה שחורה!" אתה רואה שדרטיני מסתכל על השמיים ואתה מזהה כשלושה או ארבעה מטאורים סגולים עם הילה כחולה מתקרבים לפיפלאפ.
Dor_T
אתה רואה את צ'ימצ'אר סוטה מין הדרך והולך דווקא לכיוון השני,אתה רואה שהוא מסתכל על שני פוקימוני אש,אחד הוא פוניטה ואחד הוא ראפידש מתאמנים במתקפות אש,אתה רואה אדם זקן מאוד אומר:"יופי ראפידש,פוניטה תשתמש בטבעת אש!".
~Poke Chef~
תגיב להתחלה שבע''מ 1,עם ציטוט ועם השקעה.
Ranrevah
תגיב להתחלה שבע''מ 1,עם ציטוט ועם השקעה.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)