Tsubasa
אתה רואה את המתקפה של אוניקס לא מגיעה,אתה רואה שפוקאבו מוכנה כול רגע,אתה רואה שיוליוס מחייך שנייה,אתה שומע אותו אומר:"עשר,תשע,שמונה,שבע,שש,חמש,ארבע שלוש,שתיים,אחד".
BarMaster
אתה רואה שטורטרה אינו משתמש במתקפת רעידת אדמה,אתה רואה את אחד הצמחים המשתוללים פוגע בצילו של סלבי,הצל נעלם במהירות סלבי אומר לך:"טורטרה אינו משתמש במתקפות אדמה".
Eliyaex
אתה רואה שסולרוק משתמש במתקפת הדף על חושי שפוגע בצ'רמנדר,אתה רואה שהוא ממשיך להתרומם,אתה מבין שיש משהו בזירה הזו שגורמת לפוקימונים לרחף.
Food Fighter
אתה רואה שגיבל מתיישב על רצפת המכון,יוליוס צופה בפה פעור מצחוק מאיך שאתה לא שולט בפוקימון שלך יוליוס אומר לך:"טוב,לי לא אכפת יש לי את כול הזמן שבעולם".
Dor_T
אתה רואה טדיאורסה קטן מאוד יוצא מהאגם אתה רואה מאמן מתקרב אל הטדיאורסה ואומר לו:"טדי פעם אחרונה שאתה עושה מה שבא לך,בוא,הולכים למרכז הפוקימונים".
הרוח המתמטיקאית
דיימונד אומרת לך:"יש כמה סוגים,לחימה,עשב,אדמה,פלדה ומים,אני חושבת שיש מקום ממש אבל ממש קרוב לתפוס פוקימונים מאחד הסוגים האלה,עשב יש לנו כמובן אבל אם נתפוס פלדה זה יהיה שימושי".
Itai
*בחר סוג מבין הסוגים הבאים:עשב,אש,מים ותקבל ביצת פוקימון נדיר יחסית מהסוג,הפוקימון צריך להיות טהור ושלח לי ה''פ.
הדמות צוחקת צחוק קר והיא אומרת לך:"פוקימונים הם לא שווים לבני התמותה,הם יותר מהם,הם בעלי כוחות על טבעיים,שליטה בזמן,בחלל,באוויר,ביבשה ובכול דבר אחד".
Eliyaex
אתה רואה שצ'רמנדר מתקשה להשתמש ביכולת הזירה המשונה הזו,אתה שומע רעם גדול והכלוב נעלם,אתה רואה שסולרוק ממשיך לרחף ואם זאת צ'רמנדר נופל.
Food Fighter
אתה רואה שיוליוס מצמצם את עיניו בזעם דחוס,אתה רואה את גיבל רץ לכיוונו של ליירון שמשתמש במתקפת כדור פלאש שפוגע בגיבל.
Dor_T
המאמן מסתכל אליך במבט חשדני ואומר לך:"מצטער,אבל הטדיאורסה שלי אינו מוכן לציית לי בזמן האחרון,מוזר,הוא עכשיו ברח לי ויצא לשחיות".
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה שדיימונד חושבת והיא מלמלת משהו כמו:"אולי הוא יוכל לעזור לנו" היא מסתכלת אליך ואומרת לך:"אני יודעת מי יוכל לעזור לנו,מאסטר סליון,מאסטר הפלדה האגדי,אחד משבעת חכמי האורטלון".
Itai
*הפרס הושמד כליל,דרשתי לשלוח ה''פ!
אתה רואה שהדמות מושיטה את יד ימינה אתה רואה גל הדף כחול פוגע בבאלבזור שנעלם הדמות אומרת לך:"אם תרצה לראות שוב את הפוקימון שלך אליך לבצע את שלושת משימות היסוד,אש,עשב ומים,ברור!".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)