Tsubasa
אתה רואה משהו בלתי נראה חותך את מסך העשן של פוקאבו שלך,אתה רואה שהדבר המוזר הזה פוגע בפוקאבו ומביס אותה ישר,אתה רואה שיוליוס מחזיר את אוניקס והולך לכיוון המקום שבו יש את שבט האוניקס.
הפסדת ליוליוס.
Eliyaex
כאילו הוא קרא את המחשבות שלך,זוהר אדום חזק מאוד מקיף את צ'רמנדר,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת גחלת עוצמתית במיוחד שאומנם פוגעת בסולרוק אך לא מביסה אותו.
אולי צ'רמנדר למד גחלת.
Food Fighter
אתה רואה שגיבל עוצם את עיניו ומרכין את ראשו,אתה רואה שהוא משגר באוויר כדור בצבע כחול עמוק,עם זוהר צהוב-סגול,אתה רואה שהוא פוגע בליירון ומביס אותו,יוליוס מחזיר את ליירון ואומר לך:"יפה,אחד אחד,צא אוניקס".
1-1,תיקו עם יוליוס.
Itai
אתה רואה את האיש המסתורי מתקרב אליך אתה רואה שיש לו מבט רצחני בעיניים,אתה רואה שהוא שולח לך את ידו השמאלית והוא אומר לך:"זה שהפוכדור של באלבזור שייך לך זה לא אומר שבאלבזור שייך לך,הוא שייך לעולם הפוקימונים וברגע,ששלושתם יהיו אצלי אני אנקה את העולם מכם".
Food Fighter
*הוא צריך להשתמש במתקפה הזו עד שהיא תהיה בצורה המושלמת שלה:כדור לבן בוהק עם זוהר כחול-סגול מסביבה.
אתה רואה שאוניקס משתמש במתקפת סופת חול שמטשטשת את ראייתך,אתה רואה את התקרה נפתחת ואיש בעל חולצה מוזרה שחורה עם פסים כחולים אומר ליוליוס:"יוליוס,המסדר צריך אותך".
Food Fighter
האיש מתקרב אליך ואומר לך:"מה אתה יודע על אבן הטופז!" יוליוס מתקרב אל האיש ואומר לו:"הוא לא יודע כלום,תאמין לי ושאני אומר כלום זאת אומרת כלום,הוא לא יודע לשלוט במתקפת מטאור דרקון".
Food Fighter
יוליוס מסתכל אליך ואומר לך:"ליירון נלחם לפני דקות אחדות לפני חמישה גיבלים חזקים פי אלף מהגיבל שלך,וניצח אותם,מילא הוא חלש,הגיבל שלך היה צריך להשתמש שלוש פעמים במתקפה הזו בשביל זה שהוא ישתמש בשלב חלקי אך שימושי במתקפה".
Itai
האיש המסתורי מיישר אליך מבט ואומר לך:"דבר אחד הפנמת,שלושת חפצי המוות או השאול הם אבן הטופז,כתר המלכות ותכשיט החיים,שלושתם ישמידו אחד מהזנים,ורק אני יוכל לעשות את התפקיד האמיתי שלהם,אם פוקימון יעשה את זה הוא ינקה את העולם מהמלחמות,אם אדם יעשה את זה הוא יבטל את כוחם של הפוקימונים,אם אני יעשה את זה,העולם ינוקה לעד מאחד הזנים,אני שונה,אני בנו של ארסיאוס,יש לי כוחות שאבי יכול רק לחלום אליהם!".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)