Tsubasa
אתה רואה את מרכז הפוקימונים מתגלה לפניך די במהרה אחרי שאתה יוצא מיער החרקים,אתה מגיע למרכז והאחות ג'וי אומרת לך:"שלום,אני רואה שיש לך שמה ביצת אוניקס,אבל משהו בביצת האוניקס הזה לא בסדר,להביא לך מיכל?".
BarMaster
אתה רואה שהתזוזה של טורטרה איטית למדי,אתה שומע את קולו של סלבי אומר לך:"אמרתי לך שלא כדי להשתמש במתקפות פיזיות,אתה מוזמן לזמן כול פוקימון עשב שאתה רוצה,חוץ מאגדי,בתמורה יצטרף גם אלי פוקימון עשב".
Eliyaex
אתה שומע את קולו של יוליוס אומר לך:"שמע,יש לך ולצ'רמנדר שלך ולבוויזל שלך יכולות קרב חזקות מאוד,אך אתה לא יודע לנצל אותם לטובתך".
Food Fighter
אתה רואה שמרכז הפוקימונים ריק מאדם ומפוקימון,אתה מבין שכולם,כולל האחיות ג'וי והפוקימונים שלהן נלחמים במלחמה על העיר.
Pika Food
*טכנית זה 1.5
אתה רואה שמדקיפ משתמש במתקפת אקדח מים,אתה מבין שיש סיכוי שהוא למד את המתקפה הזו,אתה רואה שוולפיקס ומדקיפ משלבים כוחות,אש ומים ביחד,וולפיקס מחמם את הדלת ומדקיפ מקרר אותה.
הרוח המתמטיקאית
דיימונד מזיזה את ראשה בזריזות רבה ואומר לך:"מצטערת",אתה והיא ממשיכים במדרגות לקומה השנייה,אתה רואה שומר שרירי אומר לך:"אין מעבר".
Itai
אתה רואה שהילד המסתורי אומר לך:"אתה תבין כבר,רוחות העשב צאו" אתה רואה שאזור הים הופך די מהר לאזור יערות סבוך מאוד,אתה שומע קול עמוק שאומר לך:"אתה צריך למצוא את אבן העלה של האזור".
סלמנס
אתה רואה שהנער מרים את סינדווקויל שלך ומסתכל אליך במבט בוחן הוא אומר לפוקימון שלו:"טייפו,מה את אומרת יש לצורה העלובה ביותר שלך סיכוי להתפתח או שהוא בטלן מדי" אתה רואה שטייפו הטייפלוז'ן צוחקת צחוק רם למדי.
כינוי: The Mad Hatter
שם במשחק: לינאלי (לין) וולקר, Leenale Walker.
תמונה:
פוקימון התחלתי: סקווירטל
פוקימונים:
תגי מכון:
כסף: 3000$
ציוד: 5 פוכדורים, פוקדע, חכה ישנה, מפה של המחוז, תיק ברים, אוכל פוקימונים, אוכל לבני אדם.
בקשות: ~
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Tsubasa
האחות ג'וי מחייכת ואומרת לך:"ברור שזה בחינם,אנחנו פה לא בשביל הכסף,בשביל המסירות לפוקימונים,ולעזרה למאמנים צעירים ומבוגרים שצריכים עזרה".
BarMaster
סלבי צוחק ואומר:"ברור,שלא,זה לא יהיה הוגן אם אני אשתמש בפוקימונים אגדיים ואתה לא,אלא אם כן אתה כן רוצה בזה".
Eliyaex
יוליוס מביט בך ואומר לך:"מצטער,אבל זו לא ההתמחות שלי,פוקימוני אש,אחי צ'רלס,לשעבר מנהיג מכון העיר,הוא אלוף פוקימוני האש".
Food Fighter
*להבא יותר מושקע.
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שאי אפשר להיכנס או לצאת מהמעיר ג'ול-ריו בגלל הקרב האכזרי,אתה מבין שאתה צריך להילחם יחד עם תושבי העיר.
Pika Food
אתה שומע שהפוקדע אומר לך:"מביט יודע את מתקפת אקדח מים רק בזכות יכולת המבול שלו,אחרי שהיכולת תעלם,מדקיפ,אם הוא יהיה מספיק חזק הוא יוכל להפעיל אותה כמו שצריך,אך אם לא אז לא".
הרוח המתמטיקאית
האיש הודף את טריקו והוא אומר לך:"יש דרך לעבור אבל היא לנצח אותי בדוקרב פוקימונים,אחד על אחד עד הסוף,לעמוד מול האויבים".
Itai
אתה מביט סביבך ואתה רואה המון עלים והמון אבנים,וגם די הרבה אבני עלה,אך הם לא נראים מיוחדים,אתה שומע קול שאומר לך:"תמצא את אבן העלה הגדולה ביותר".
סלמנס
הילד מסתכל עליך במבט מלגלג ואומר לך:"אתה לא ממש יודע מי אני נכון,אני הוא מנהיג האליט פור של מחוז האורטלון,שמי הוא עומר,ושטייפו הייתה הפוקימון ההתחלתי שלי,היא אף פעם לא נחה,עד הסוף,ולא שלא נתתי לה לנוח היא פשוט לא רצתה".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)